Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttátok a híradóban hogy az...

Láttátok a híradóban hogy az amstetteni rém beismert mindent, vajon van ilyen elmebeteg Magyarországon?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy van, csak még nem követett el semmit.Vagy nem tudsz még róla.
2009. márc. 18. 20:43
 2/13 anonim válasza:
79%

mindenhol vannak elmebetegek, csak körül kell nézni:D

akár a szomszéd utcában is lehet, vagy akárhol. Am nem értem, hogy minek kellett életfogytiglant adni neki 87 éves létére.

Élete utolsó napjait inkább valami lélekvigaszt nyújtó helyen kellene töltenie, ahol kicsit felébresztik, hogy mit is rontott el életében.

Na, de legalább ne zárják magára, mert akkor tutira felakasztja magát..

2009. márc. 18. 21:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Speciel én nem sajnálom! Kiváncsi lennék milyen állapotban vannak most gyerekei/unokái meg a szerencsétlen lánya.
2009. márc. 18. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ide illik a Született feleségek első szezonjának szlogenje: "Everyone has a little dirty laundry" (magyarul úgy fordították, hogy "Mindenkinek van valami szennyese").

Én egy 1800 lelkes településen élek hat éve, és itt lakott egy olyan (szintén betelepült) család, amely jómódú volt, az értelmiségi szülők három lányt és egy fiút neveltek. Mindenki épeszú, normális embereknek tartotta őket, ám egy ősszel a legkisebbik, 17 éves lány feljelentette az apját, mert molesztálta őt. Csodálom, hogy nem kapta föl a média a történetet. Nem tartom kizártnak, hogy apuci a két nagyobbik lányát is zaklatta. Az apa már börtönben ül, az anyuka a négy gyerekkel meg elköltözött a Dunántúlra.

2009. márc. 18. 21:45
 5/13 anonim válasza:
100%

szerintem olyan sok erőszakos eset történhet akár a környezetünkben is,hogy ha tudnánk mindegyikről,és azt is h ki mit tett,lehet a boltba sem mernénk elmenni.de sajnos kevesen mernek szólni,vagy mégha szólnak is lehet nem veszik őket komolyan.

sajnos nekem is voltak zaklatásos élményeim,szerencsére a konkrétumokban nem volt részem,"csak" molesztálásban.

2009. márc. 18. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

-a nagypapa aki a 12 éves hallás sérült unokájának csinált gyereket?

- volt egy pasi,aki a 2!! éves kislányát megerőszakolta4 Ugy derült ki h nagyon sírt mikor az anyja pelenkázta,elvitték dokihoz,és kiderült h már nem szűz... Nem tudom ki emléxik erre az esetre,elég nagy botrény volt.

Most több példa így éjfél tájt nem jut eszembe,de a lényeg h sok a beteg ember,csak nem mindig derül ki h milyen betegek :S :S vagy ha kiderül,akkor már késő...

2009. márc. 18. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:
98%
Emlékeztek, volt ez a német lány akit az a szemét wolfgang prikopil tartott fogva tizenvalahány évig.Aztán a lánynak sikerült megszöknie, a pali pedig még aznap öngyilkos lett.Titokban földelték el egy jelöletlen sírba, csak az anyja volt jelen, meg a pap vagy ki szokott ilyenkor temetésen lenni, hogy ne rongálják meg a sírját.Na én az ilyen betegekből az biztos hogy sírós kislányt nevelnék a börtönben ha én hoznám a törvényeket.
2009. márc. 18. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az anstetti rém beismerését tulajdonképpen "vádalku" idézte elő? Ugyanis az volt a kitétel, hogy amennyiben felvállalja a tetteit és együttműködik az eljárás során, akkor LUXUSKÖRÜLMÉNYEK között élhet a börtönben. Wellness, uszoda, tenisz, konditerem, tévé, egyéb sportok stb.
2009. márc. 19. 02:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
kivégezni kellene
2009. márc. 19. 09:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
02:59, ezt akarhol hallottad, biztos, hogy kamu.
2009. márc. 19. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!