Láttátok a híradóban hogy az amstetteni rém beismert mindent, vajon van ilyen elmebeteg Magyarországon?
mindenhol vannak elmebetegek, csak körül kell nézni:D
akár a szomszéd utcában is lehet, vagy akárhol. Am nem értem, hogy minek kellett életfogytiglant adni neki 87 éves létére.
Élete utolsó napjait inkább valami lélekvigaszt nyújtó helyen kellene töltenie, ahol kicsit felébresztik, hogy mit is rontott el életében.
Na, de legalább ne zárják magára, mert akkor tutira felakasztja magát..
Ide illik a Született feleségek első szezonjának szlogenje: "Everyone has a little dirty laundry" (magyarul úgy fordították, hogy "Mindenkinek van valami szennyese").
Én egy 1800 lelkes településen élek hat éve, és itt lakott egy olyan (szintén betelepült) család, amely jómódú volt, az értelmiségi szülők három lányt és egy fiút neveltek. Mindenki épeszú, normális embereknek tartotta őket, ám egy ősszel a legkisebbik, 17 éves lány feljelentette az apját, mert molesztálta őt. Csodálom, hogy nem kapta föl a média a történetet. Nem tartom kizártnak, hogy apuci a két nagyobbik lányát is zaklatta. Az apa már börtönben ül, az anyuka a négy gyerekkel meg elköltözött a Dunántúlra.
szerintem olyan sok erőszakos eset történhet akár a környezetünkben is,hogy ha tudnánk mindegyikről,és azt is h ki mit tett,lehet a boltba sem mernénk elmenni.de sajnos kevesen mernek szólni,vagy mégha szólnak is lehet nem veszik őket komolyan.
sajnos nekem is voltak zaklatásos élményeim,szerencsére a konkrétumokban nem volt részem,"csak" molesztálásban.
-a nagypapa aki a 12 éves hallás sérült unokájának csinált gyereket?
- volt egy pasi,aki a 2!! éves kislányát megerőszakolta4 Ugy derült ki h nagyon sírt mikor az anyja pelenkázta,elvitték dokihoz,és kiderült h már nem szűz... Nem tudom ki emléxik erre az esetre,elég nagy botrény volt.
Most több példa így éjfél tájt nem jut eszembe,de a lényeg h sok a beteg ember,csak nem mindig derül ki h milyen betegek :S :S vagy ha kiderül,akkor már késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!