Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja itt mindenkinek a...

Mi a baja itt mindenkinek a cigány kultúra stb. oktatásával?

Figyelt kérdés

Először is magamtól idézek.

"A magyarországi cigányság kultúrájáról, dialektikai változásairól, demográfiai folyamatairól a xx. századba, megkülönböztetett helyzetükből adódó csomó dologról doktori disszertációt lehetne írni. Ne szívasson már itt 1-2 írni sem tudó, hogy nincs mit tanítani belőle. Én most végeztem középiskolában és töriből is vannak cigányos tételek ÉVEK ÓTA, ugyanúgy megtanultam mint a felvilágosodást, világháborúkat, középkori társadalmakat."

Na már most évek óta tanulunk a cigányokról, amikor mi töriből odaértünk utolsó évben, volt óra tartva direkt erről. Ebben nincs semmi meglepő a történelem része a cigányság történelme ugyanúgy, Magyarországon főleg aktuális.

Ugyanakkor, miért akarja olyan sok szülő megtagadni a tudást a gyerekeitől? Ne olvasson a gyerek Sartreot mert komcsi volt? Ne nézzen Chaplint, mert komcsi volt? Ne olvasson Lenint, mert Lenin volt? Aki ráadásul egy ragyogó elme volt és a fogalmazási készségei is megsüvegelendőek, A "baloldaliság" a kommunizmus gyermekbetegsége, ez anno kötelező volt közgázon.

Mindegy is, na de még valami, írják itt, hogy ráerőltetik a gyerekekre, most komolyan itt a szülők, meg mindenki azt hiszi, hogy a tanárok azt nevelnék a gyerekekbe, hogy fessék magukat barnára és zsamó zsé meg hasonlók? .....

Végezetül azt, hogy a cigány.kultúra az lopás,csalás,agresszió,hazudozás stb. meg erre tanítanák a gyerekeket az már komolytalan végképp...és nem nem vagyok cigánybarát meg semmi se cigányvédő, csak álljunk már meg egy szóra és vetkőzzük le ezt a nyugati ignoranciát.

2013. aug. 31. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg egymást...
2013. szept. 2. 22:19
 32/61 anonim ***** válasza:
31. Téged sütlek meg nyárson. És közbe lopod a krumplit
2013. szept. 2. 22:27
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

Viszont arra büszke lehetsz hogy írni megtanultál félig-meddig,ezzel már túl teszel a primitív parazita fajtád 80%án:)

Amúgy addig a ti hazátok is amíg az itt élő több mint 9millió magyarnál be nem telik a pohár,akkor aztán szaladhattok amerre tudtok,láttunk már ilyet a történelemben...nem részletezném

2013. szept. 2. 22:45
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

"Miért beszélsz többesszámba? Nem romák találták ki hogy tantárgy legyen te elvakult hülye, szidjádok érte a kormányt. És miért érdekelje a kulturátok a romákat, mikor mort is általánosítotok olyasmiért gyűlölködtök, amiért nem is a romák tehetnek. :@"

Az igaz, hogy a kormány tehet róla, hogy ez a bomba ötlet a tanterv része lesz. De arról ti tehettek, hogy a megvetés tárgyai vagytok (mély tiszteletem a mákszemnyi kivétel cigánynak) a bűnöző viselkedésetek miatt. Ha nem vetted volna észre okostojás, itt nem rasszista alapon megy a hőbörgés. Az embereknek a bűnözés ellen háborognak. Arról nem a magyar társadalom tehet, hogy a többségetek bűnöző, hanem ti. Ti viselkedtek így, ami azt bizonyítja, hogy nem integrálódtok. Ezért a felzúdulás ezen az egész kultúrmaszlagon. Olvasd vissza a hozzászólásaidat: egy rasszista bunkó vagy.

2013. szept. 2. 22:48
 35/61 anonim ***** válasza:

32: [link]

Mint ahogy írtam, én már határon túl vagyok. Titeket rugdosnak vissza mindenhonnan, lesz még újra szögesdrót Hegyeshalomnál. Majd integetek, jó?

2013. szept. 2. 22:54
 36/61 anonim ***** válasza:
0%

'Viszont arra büszke lehetsz hogy írni megtanultál félig-meddig,ezzel már túl teszel a primitív parazita fajtád 80%án:) Amúgy addig a ti hazátok is amíg az itt élő több mint 9millió magyarnál be nem telik a pohár,akkor aztán szaladhattok amerre tudtok,láttunk már ilyet a történelemben...nem részletezném'

Nem fogok hejesen irni már csak azért se. Nem tisztelegni mikor egy cigánygyülőlő majom vagy. Tiszteled,a kivételt de belül őket is megvetitek, mert szaporodnak! Ha helyesírásom... hm most azhiszitek azon vagyok nektek hogy írjak helyesen? Ez is csak oltogatás! Nem suliba vagyunk milenne megjegyeznétek? Most dödtsd már el mi vagyok, parazita, cigány, vagy minőségi elősködő? És kivételek minőségi fehérminták?

2013. szept. 2. 23:00
 37/61 anonim ***** válasza:
0%

'Mint ahogy írtam, én már határon túl vagyok. Titeket rugdosnak vissza mindenhonnan, lesz még újra szögesdrót Hegyeshalomnál. Majd integetek, jó?'

Én meg a n y á dba rugdoslak vissza! Jó?

2013. szept. 2. 23:03
 38/61 anonim ***** válasza:
0%
36. Te beszélsz helyesírásról? "80%án:)" a kötőjel hol maradt ?
2013. szept. 2. 23:12
 39/61 anonim ***** válasza:
37: Nem hat meg a fröcsögésed, mert tudom, hogy kettőnk közül nekem lesz jobb, és fogtok még utánunk sírni. Amikor a testvírkék téged rabolnak ki, vernek agyon mert neked több van, akkor rájössz, hogy kik is a te ellenségeid igazából, és azok nem mi vagyunk, nem a Jobbik meg a cúúúna gonosz rasszisták.
2013. szept. 2. 23:17
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a mi hazánk is ha tetszik hanem"

Max India.

De még onnan is elzavartak titeket.

Arra válaszolj, 23%-os cigánygyerek, hogy a túróba van, hogy a fajtádat MINDENHOL utálják a világon, mindenhonnan kitoloncolnak titeket.

Amúgy meg milyen kultúráról beszélsz?

Sorold fel a cigány királyokat, hadvezéreket, tudósokat, irodalmárokat, szenteket, híres katonákat, sportolókat.

Még egy országot se tudtatok összehozni!

Nincsenek népdalaitok, népmeséitek, csak innen-onnan összelopkodott, kicsicsásított katyvasz.

A nyelvetek is egy primitív tolvajnyelv, szókincsetek egy brosúrára ráfér.

Giccses, ízléstelen, igénytelen, ápolatlan, primitív, rosszindulatú népség vagytok, ez az igazság.

HA A VILÁGON MINDENHOL MINDENKI EZT GONDOLA RÓLATOK, AKKOR

NEM LEHET, HOGY BENNETEK VAN A HIBA ÉS NEM AZ EGÉSZ VILÁGBAN?

2013. szept. 2. 23:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!