Fajvédők, liberálisok erre mit mondtok (nyugati téri késelés, trafikba menekülés)?
Szombaton késelés volt a nyugatinál, mert magyarok "fiataloktól" akartak megvédni lányokat, cserébe kést kaptak.
Menekültek a lovagok, be a trafikba, aminek az ajtaját majdnem rátörték a primitívek.
Szerintetek nincs itt nagy baj Magyarországon hogy ilyen történik? Mi lenne ha ez veletek történt volna? Miért védtek egy ilyen kisebbséget? Szerintetek akik ilyeneket csinálnak, azokat védeni kéne, az ártatlanokkal szemben?
Ne hogy valaki leírja nekem hogy ez csak 1 eset és a magyarok sokkalta többet késelnek, vagy bántják máshogy a cigányokat ! Nem véletlen van már mindig rendőr ott, kérdezz csak meg egyet, hogy milyenek az etnikai arányok a bűnelkövetésben, vagy akkor már a rendőr is náci lesz, ha kimondja a pontos arányokat, vagyis az igazat?
Én mint fehér magyar nem mehetek végig szombaton a belvárosi élet közepén este, mert konkrétan veszélyeztetett életforma vagyok, és lesnek a ragadozók, főleg ha lány vagyok?
Mi van itt Afrika?
És ti ezeket véditek, mik vagytok ti állat védők?
6. "Szerintetek nem mindenki békében szeretne élni a másikkal?
Megsúgom még a "turbómagyar" is, egyszerűen csak nem tudnak"
Ezt azért te sem hiszed komolyan...
De komolyan hiszem, ha csak olyan ember élne itt akivel lehet együtt élni, akkor nem lenne ez ami most van.
Azóta jelentek meg ezek a szélsőségek amióta az szdsz elkezdte adni a kisebbség alá a lovat.
"Jól esik olvasni, hogy még egy ennyire antikommunista, mint te is ilyen elégedett volt
az előző rendszerrel, amit néhány idióta barom mostanság a sárba tapos!"
Én nem voltam vele elégedett, egyszerűen csak van bennem annyi gerinc hogy elismerem az érdemeket, még ha azt az általam megvetett rendszer vagy ember csinálja is.
Olyan értelemben jó volt, hogy felemelte az embereket a nyomorból meg a cselédsorból és mindenkinek volt hol dolgoznia meg laknia.
Nekem a politikai vonallal volt gondom, mert igen csak diktatúra volt azért, hiába akarják egyesek a nosztalgia meg a trabant+panel+csirkecomb miatt fényezni.
Többet között engem ez különböztet meg, emel fel a liberóktól, hogy van önkritikám, és ha olyan van képes vagyok kimondani ha valamiben nincs igazam, vagy ha a másiknak van igaza.
Mert én még liberóstól olyat nem hallottam mondani, amihez egy kis alázat, önkritika kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!