A kuruc.infón most elég felkapott hír a szigethalmi balhé. Nekik tulajdonképpen örülniük kellene, hiszen MTK-s sportolókat késeltek meg. Aki olvas kuruc.infót, az ugye tudja, hogy melyik másik "ellenséghez" tartozik az MTK csapat. Most akkor hogy van ez? Meghazudtolják magukat a srácok?
Ez nem rég derült csak ki. Amúgy meg az áldozatok barátai sem szeretik a cigányokat, szóval ki tudja, hogy a megkéseltek milyen szinten viszonyulnak az MTK-hoz. De amúgy engem is foglalkoztat :)
... szemkilövetők, lincselők, hazaárulók, hungarofóbok stb. ...
2013. jan. 3. 13:13
5/11 bumbi02 válasza:
Szerintem egyszerűbb összeszedni hogy kit kedvelnek.
- Palesztinok
- Nacionalisták, szélsőjobbosok
AKiket/amiket nem kedvelnek:
- zsidók
- franciák
- amerikaiak
- baloldaliak
- cigányok
- románok
- szlovákok
- értelmiségek
- rendes történelem
- rendőrök
Ha valaki nem esik bele egyik kategóriába, az új kategóriát kap: zsidóbérenc.
Nagyjából ennyi az oldal.
2013. jan. 3. 14:08
6/11 anonim válasza:
Én pl. meleg vagyok, mégis komolyan megrázott, ami Szigethalmon történt. Undorító, ami ebben az országban folyik. És nem egy meleget ismerek, akik a Jobbikot támogatják annak ellenére is, hogy sokszor hátrányos megkülönböztetés ér minket. A kuruc.infó meg más tészta...
2013. jan. 5. 22:15
7/11 bumbi02 válasza:
Én pl. meleg vagyok, mégis komolyan megrázott, ami Szigethalmon történt. Undorító, ami ebben az országban folyik. És nem egy meleget ismerek, akik a Jobbikot támogatják annak ellenére is, hogy sokszor hátrányos megkülönböztetés ér minket. A kuruc.infó meg más tészta...
Miért, aki meleg, azt meg se rázza a történés? Úgy írod mintha csak azokat rázná meg a történés, akik jobbosok. Engem is ugyanúgy megráz, csak nem csámcsogok rajta napokig, és nem akarom kiirtani ezért az egész rasszt.
2013. jan. 5. 22:26
8/11 anonim válasza:
pedig ideje lenne szétcsapni köztük :D
2013. jan. 5. 22:31
9/11 anonim válasza:
(halkan jegyzem meg, hogy vannak melegek a Jobbikban is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!