Kik állnak a kuruc info mögött?
Én nem vagyok szélsőjobbos, de szinte minden elektronikus újságot elolvasok, muszáj, hogy összeálljon a kép. Ha csak bal- vagy csak jobboldali lapokat olvasol, akkor nagyon félre leszel tájékoztatva. A kuruc.info-nak is megvan a helye, gyakran olyanokat is meg mer írni, amit a többi újság nem, de jó volna, pl. baloldali és jobboldali gaztettek, az elkövetők származása, fényképe, stb.
Egy ismerősömmel történt, hogy az utcán belekötöttek roma nemzetiségű honfitársaink, majd megverték és kirabolták, elvették a pénzét és a telefonját. Egyedül a kuruc.info írta meg, hogy mi történt, az összes többi újság elutasította az ismerősömet. A hivatalos híradás ez volt: szóváltásba keveredett (értsd: beszóltak neki, ő meg sem mert mukkanni), majd verekedésbe torkollott (értsd: 4 roma verte). Na ezóta felvettem az olvasandó médiumok közé a kuruc.info-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!