Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a kuruc....

Miért van az hogy a kuruc. Info szerkesztői (annak ellenére hogy az ő oldalukon áll az "igazság", na meg persze nagyon fontosnak tartják a szólásszabadságot is) Rögtön törölnek minden olyan hozzászólást ami nem egyezik az ő véleményükkel?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert bigott egy társaság. Ugyanez van a Facebook-on a hasonló személyiségű "Rendszervágás" csoporttal. Írsz valamit, ami ellentétes velük, és törlik a hozzászólást majd kitiltanak.
2012. júl. 31. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
A "polkorrektség" jegyében minden politikai oldalon törlik a másik oldal véleményét. Ebben a kuruc sem kivétel.
2012. júl. 31. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Itt miért pontoznak le A jobbikosok, tisztelet a kivételnek. Mert már az elveikkel is gond van, ha valaki más, akkor el kell tüntetni, mert csak az normális, amit ők gondolnak, más nem lehet és nem is próbálják megérteni.
2012. júl. 31. 22:50
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Magyarországon kivétel nélkül minden politikai csoportosulás abból indul ki, hogy csak és kizárólag nekik van igazuk és mindenki más teljesen hülye. Nincs köztük értelmes lény, mindegyikük egysejtű, soha, semmiben nem lehet igazuk, de ők szépek és jók és mindig, mindenben igazuk van. Soha nem tévednek.

Éppen ezért minden csoportosulásnál megvan a "majd én megmondom, mi újság van" hozzáállás. Majd ők megmondják, ki a magyar, kinek van igaza, ki akar jót, kinek kell hinni és legfőképpen: mi az igazság. Az egyetlen, igazi, tiszta igazság, mert igazságból csak egy van. Nem, senki másnak nem lehet igaza, ha én azt mondom a türkizkékre, hogy kék, az kék. Nem zöldeskék, nem zöld. Aki ezt mondja, hülye, a türkizkéknek nincs zöldes árnyalata.

Éppen ezért a szólásszabadság, a "merjük kimondani" és egyebek csak ezen az erőtéren belül érvényesek. Szólásszabadság csak azoknak van, akik egyetértenek az adott médium mögött álló erővel. Vagyis bármit lehet mondani, de akkor is nekünk van igazunk, mindenki másnak kuss.

2012. júl. 31. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem mindenhol törlik de a kurucon mindent törölnek ami nem maximálisan rasszista!

Ez a liberalizmus átka! :)

A liberális oldalakon azt mondasz amit akarsz!

A liberalizmus ellen harcoló oldalak meg egyáltalán azért létezhetnek mert liberalizmus van! :))

Vicc az egész!

Szerintem is kicsit vissza kéne fogni a liberalizmusból!

Ha más nem annyira legalább hogy a szélsőségeseket bevágni pár évre! Aztán ha fojtatják és továbbra is polgárháborún dolgoznak, uszítanak stb akkor megint!

Nem kéne őket hagyni így virágozni és szervezkedni!

2012. júl. 31. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

"Itt miért pontoznak le A jobbikosok, tisztelet a kivételnek. Mert már az elveikkel is gond van, ha valaki más, akkor el kell tüntetni, mert csak az normális, amit ők gondolnak, más nem lehet és nem is próbálják megérteni."

Az idétlen hozzászólásaid miatt. Ugyanis te úgy próbálod feltüntetni, mintha csak a Jobbikosok jellemzője lenne, pedig nekem a Fidesz és az MSZP fórumán is töröltek már, pedig nem is voltam trágár.

2012. júl. 31. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán ki az, aki komolyan veszi az említett "hírportált"?
2012. júl. 31. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
mert az az ő oldaluk, itt is törölnek mindent ami nem tetszik a moderátoroknak, hiába igaz
2012. aug. 1. 00:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as

Itt a GYK-n teljesen szabadon használhatod a nácizást, libsizést, komcsizást és a cigánybűnözésről, zsidókról is simán beszélhetsz egy korrekt keret között!

Ami kimoderálásra kerül az a legalja! Amikor Dunába lövetést követel valaki, kiírtást stb!

Ha neked túl "libsi" még így is ez az oldal akkor maradj a kurucnál...

De mondtam, én is benne lennék hogy csökkentsük kicsit ezt a "liberalizmust" :))))

2012. aug. 1. 06:42
 10/10 anonim válasza:
Én komolyan veszem a Kuruc.info portálát. Sokkal értelmesebb dolgokat olvasok ott, mint bárhol máshol.
2012. aug. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!