Most akkor, hogy is van ez? Ő is rasszista?
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc
Vagy mondjuk azt csak úgy iskolázatlanok stíluában,hogy "megvette a jobbik"!!!!
Egy primitív seggnyaló. Most a FIDESZ-ből lehet megélni, ezért az ő szövegüket mondja.
Mindig az a leggyanúsabb, ha valaki cigányellenes cigány, zsidóellenes zsidó, vagy éppen amerikaellenes amerikai. A diktatúrák gyakran éltek ezzel a módszerrel, hogy kiállítottak egy félkegyelműt, vagy néha egy elrabolt embert a másik oldalról, és elmondatták vele, milyen szép is mondjuk a Szovjetunió vagy Észak-Korea. Kb. ennyit ér ennek a pasasnak is az önöstorozása. Megfizették érte.
,,Egy primitív seggnyaló. Most a FIDESZ-ből lehet megélni, ezért az ő szövegüket mondja."
Az MSZP alatt sem mondott mást...
" hogy kiállítottak egy félkegyelműt, vagy néha egy elrabolt embert a másik oldalról, és elmondatták vele, milyen szép is "
Őszinte leszek ezen megint meglepődtem,hiszen mindenki látja,hogy jóval okosabb a többinél.Én is ismerek szerintem közülük 200-300-at de egyikkel sem tudnék két mondatnál többet betanítani.Pedig sokuk mercivel jár.
"Egy primitív seggnyaló. Most a FIDESZ-ből lehet megélni, ezért az ő szövegüket mondja. "
Igen végül is tényleg a Fidesz szövege, hogy tíz cigányból tíz bűnöző. Tehát akkor szerinted a Fidesz vette meg? :D
"Tudom,hogy pont olyan a származása,hogy könnyen megvehető."
Dehogy tudod. Ennek az embernek nagyobb hatalma van egyedül mint az itt írogatóknak összesen, ha te ezt az embert meg tudod venni én fénye nappal nyalom ki a segged a Hősök terén ha nem, te az enyém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!