Most akkor, hogy is van ez? Ő is rasszista?
http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc
Vagy mondjuk azt csak úgy iskolázatlanok stíluában,hogy "megvette a jobbik"!!!!
"Szövegértelmezésből nem vagy annyira jó."
Én ugyanezt gondolom rólad.
"Én ugyanezt gondolom rólad."
Aha értem,de ugye olvasni tudsz?Mert ha megnézed mire írtam akkor rájössz,hogy arra a buta cigány dumára válaszoltam,hogy megvették azért mond ilyeneket.Mindenki tudja,hogy nem vették meg!!!!Nézd meg a hasonló videóit a youtuben mindben ugyan azt mondja.Kimeri mondani,tisztán lát.Annyiban volt igazad,hogy nem érdekből beszél.Tudom,hogy ő sem az eszéről híres,de még így is a jobbak közé tartozik fajtáján belül.
Engem nem érdekel hogy megvették-e vagy sem...
Amit mond az nagyrészt igaz!
és mondom ezt úgy hogy nem értek egyet a szélsőségekkel akik egy kalap alá veszik az összes cigányt és mindet bűnösnek és menthetetlennek tartják! A gettósításról meg a polgárháborúról már nem is beszélek!!!
Van cigánybűnözés de van kemény munkahelyhiány is! ha utóbbit megoldjuk előbbi részben megoldódik! Többieket meg be kell vágni a börtönbe!
Csak akkor lehet a "megélhetési" tolvajt az életmódszerű tolvajtól, gyilkostól, rablótól megkülönböztetni ha valódi esélye van dolgozni!
jelenleg van pár tízezer betöltetlen álláshely miközben van 800-900.000 munkanélküli! csak ugye a hivatalos rendszerbe ők nem kerülnek be de való igaz hogy a rendszerváltás előtt ennyivel többen dolgoztak.
Vagyis ha akarna se tudna a maradék sok százezer ember dolgozni! Akkor meg miről beszélünk?
Ha meg elvesszük a segélyt megoldódik valami?
Talán érzetre jobb lesz de munkahely nem teremtődik!!
Munkahelyteremtés!
Ez a kulcsszó!
Nem ártana az okokat és körülményeket vizsgálni a nagy kijelentések helyett. A rasszizmus kicsit árnyaltabb annál, minthogy a "büdös cigány" hangoztatókra csak úgy rá lehessen mondani. Az ilyen szövegeket hangoztatók inkább nagymértékben tudatlanok és bármilyen mesét benyalnak, nem is képesek a megértésére. Rasszisták inkább a felbujtóik lehetnek. Nem nehéz rendkívül nyájasan és választékosan nagyon rasszista viselkedést bemutatni.
Az az érv viszont súlytalan, hogy egy pártot azzal próbálunk menteni, hogy a másik ténykedése alatt is volt ugyanaz. Amit vizsgálni lehet, az az, hogy az adott párt hogyan viszonyul a rasszizmushoz, mennyire határolódik el, vagy éppen (titokban) támogatja. Vagy az, milyen a párt programja. Mert közvetve az is lehet rasszista. Vagy káros.
A tetétleni fantom viszont tutira annak született!
Tévedés, hogy ezt a problémát pusztán munkahelyteremtéssel meg lehetne oldani olyan társadalmi rétegek között, ahol megvetik azt, aki dolgozik, és hagyománya van a lopásnak, erőszaknak.
Nem véletlen az sem, hogy nem szeretik alkalmazni az olyanokat, akik nagy valószínűséggel nem vesznek részt a termelésben érdemlegesen, és még meg is lopják a gyárat.
Ennek gyökere nagyon mély.
Bihari Sándor festménye, "Bíró előtt", 1886:
Sehol nem volt ekkor még sem Orbán, sem Gyurcsány és Kuncze, de még Kádár sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!