A kuruc. Infot miért nézik Izraelből?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 17:18
2/24 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nézik bárhonnan is.
3/24 anonim válasza:
Kérdező, ha lenne egy olyan portál, ami szinte kizárólag csak veled foglalkozna, gondolom néha belelapoznál. Szerintem jókat röhögnek a magukat vállalni is gyáva újnyilas firkászokon, akik úgy be vannak tojva a zsidóktól, hogy aludni sem tudnak.
4/24 anonim válasza:
Az amerikai Népszava meg leginkább magyarokkal foglalkozik, mégsem szoktam nézni.
7/24 A kérdező kommentje:
2012. júl. 8. 19:49
8/24 anonim válasza:
"Ezért mondják, hogy ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe; ha azonban nem ismerjük az ellenséget, csak magunkat ismerjük, akkor egyszer győzünk, másszor vereséget szenvedünk; és ha sem az ellenséget, sem magunkat nem ismerjük, akkor minden egyes csatában feltétlenül végveszély fenyeget bennünket." - Szun-Ce: A hadviselés törvényei
10/24 anonim válasza:
Mert érdeklik őket a legfrissebb hírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!