Miért ilyen a kuruc. Info?
Egyfolytában gyűlölködnek, fenyegetőznek, buzdítanak. Olyan commentek vannak hogy: gyertek lőjünk szét pár cigányt meg zsidót. Mintha ők sokkal jobbak lennének. És csomó cikknél nem is a hírt írják le hanem a véleményüket.
(Mielőtt valaki leszólna nem nem vagyok se zsidó se cigány).
"Mert a száz méter elektromos kábelt eltulajdonító köztiszteletben álló állampolgárokról csak pozitív hangnemben szabad fogalmazni."
Csakhogy, mind a 600 ezer cigányról ez nem mondható el! Miért is beszélsz egy ártatlan emberről negatív hangnemben? Hazaszégyene!
Én szoktam nézni ahogy minden hírportált pártállástól függetlenül.
"Egyfolytában gyűlölködnek, fenyegetőznek, buzdítanak."
Ez nem igaz.
"Olyan commentek vannak hogy: gyertek lőjünk szét pár cigányt meg zsidót."
Ilyet se láttam soha, van pár kemény hozzászóló de akkor nézd meg a 168 óra kommentjeit.
"s csomó cikknél nem is a hírt írják le hanem a véleményüket."
Mert az nem egy hír hanem a szerzők leírják a gondolataikat a saját véleményüket az adott hírről.
"Légy szíves linkeljél már nekem olyat, ahol ilyen hozzászólás van."
Csak nézz körül. Van jó pár cikk. Igazából a cikkek kevésbé de a commentek na attól falra lehetne mászni.
Példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!