Miért ilyen a kuruc. Info?
Egyfolytában gyűlölködnek, fenyegetőznek, buzdítanak. Olyan commentek vannak hogy: gyertek lőjünk szét pár cigányt meg zsidót. Mintha ők sokkal jobbak lennének. És csomó cikknél nem is a hírt írják le hanem a véleményüket.
(Mielőtt valaki leszólna nem nem vagyok se zsidó se cigány).
Utolsó!
Az általad idézett mondat ehhez a szöveghez kapcsolódott:
1)
"Mert a száz méter elektromos kábelt eltulajdonító köztiszteletben álló állampolgárokról csak pozitív hangnemben szabad fogalmazni."
2)
"Csakhogy, mind a 600 ezer cigányról ez nem mondható el! Miért is beszélsz egy ártatlan emberről negatív hangnemben? Hazaszégyene!"
3)
"Nem hát, ez egyedi eset. Természetesen a túlnyomó többségük iskolázott, tisztességesen dolgozó, makulátlan erkölccsel és magaviselettel megáldott mintapolgár."
Akinek egy csillag alakú homokozóról a zsidók galádsága jut eszébe, az finoman fogalmazva judeofób, durván fogalmazva klinikai eset :))))) De hogy van egy fórum, ahol a kényszerképzeteinek hangot adhat, és erre a hasonszőrűek mocskolódási áradata a reakció, az nem túl szép képet fest a kuruc.info-ról.
Én 8 évig dolgoztam egy elcigányosodott faluban, és azt tapasztaltam, hogy a lakosság bizony szenved néhány cigány család miatt (ismétlem: NÉHÁNY), és a rendes cigányok ugyanúgy, mint a nem cigányok. A helyi pedagógusok a lelküket kitették, hogy felzárkóztassák a súlyosan hátrányos helyzetű cigánygyerekeket, és rávegyék őket a tanulásra. Mert ez az egyetlen megoldás a problémára, nem pedig a gyűlölködés.
Amúgy annál a homokozós példánál felbukkant a kurucnak még egy szánalmas tulajdonsága. Volt 1 commentelő aki ezt írta: ez csak egy homokozó. A játszótéren is találni csillag mintájú formákat. Ne lássunk már mindenben összeesküvést.
Aztán rá egy napra a hozzászólás rejtélyesen eltűnt. Bizony más véleményű gyűlölködésmentes commenteket eltávolítják. Nem egyszer volt rá példa. Erre kell azt mondani hogy "biztos csak véletlen".
"Vagy az illető rájött, hogy ha kommentel a kurucos cikknél, akkor a nevére keresve ki fogja adni azt a google."
Biztosan nem. Ismerőseim is mondták hogy letiltja a nem megegyező commenteket a kuruc. A GYK-n is van róla szó. És amint írtam nem egyszer volt rá példa. Csomó helyen láttam azt hogy 5 comment is eltűnt és érdekes módon mindegyik más véleményű volt.
"A zsidópártolók cummancsanak le.
"
Milyen választékosan fogalmaz egy a magyarságára büszke, igazi hazafi. Ilyen a többi is? Komédia ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!