Miért ilyen a kuruc. Info?
Egyfolytában gyűlölködnek, fenyegetőznek, buzdítanak. Olyan commentek vannak hogy: gyertek lőjünk szét pár cigányt meg zsidót. Mintha ők sokkal jobbak lennének. És csomó cikknél nem is a hírt írják le hanem a véleményüket.
(Mielőtt valaki leszólna nem nem vagyok se zsidó se cigány).
Ha 100 cigányból 99 bűnöző lenne, akkor sem szabadna általánosítani.
Nem tagadom, hogy a cigányság többsége más életmódot él, mint a nem cigányok, de én senkit nem utálóm, nem gyűlölködöm, és elítélem a rasszizmust.
Egyébként csak akkor lenne értelme a kérdésednek, ha pontos statisztikáid lennének arról, hogy mekkora a cigányok aránya a börtönökben, legalább megyénként lebontva. Mert én is be tudok nyögni elnagyolt, általános állításokat, de ennek semmi értelme. Hol a bizonyíték, a pontos adatok?
" minden egészséges embernek felfordul a gyomra a segélyeseken, akiknek a szókincse csak annyiból áll, hogy el vannak nyomva meg nem hagyják őket dolgozni, miközben írni-olvasni sem tudnak. "
A jobbosok szókincse meg abból áll, hogy a zsidók/cigányok/egyéb kisebbségek, imf, eu, reptoidok hibája, hogy nincs munkájuk, holott ők sem rendelkeznek magasabb tudással mint az általad említett személyek.
Utoljára a kilencvenes évek végén készült az elítéltek etnikai hátterét vizsgáló börtönkutatás. Akkor a fogvatartottak nagyjából 30-50 százaléka volt cigány.
Tehát tízszer olyan magas a bűnözési ráta. Nem öt százalékkal magasabb, nem tíz százalékkal, hanem ezer százalékkal. Nem rossz.
"amúgy meg amikor már köpni-nyelni nem tudsz, a"
Amikor meg te nem tudsz köpni-nyelni benyögöd, hogy erdélyi vagy és lerendezettnek veszed a vitát.
Arra leszek kíváncsi, amikor benyögöd, hogy te mi vagy, mert már nagyon furdal a kíváncsiság. A notórius magyargyűlöletet már felfedeztem, most már csak az a kérdés, hogy miféle-fajta élőlénynek tudhatjuk ezt be mind.
Amúgy köpni-nyelni te nem szoktál tudni, informáltságod közelít a nullához, az érvelésed meg annyiból szokott állni, hogy márpedig nincs, vagy kétséges, vagy nem hiszed, úgyhogy erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!