Miért ilyen a kuruc. Info?
Egyfolytában gyűlölködnek, fenyegetőznek, buzdítanak. Olyan commentek vannak hogy: gyertek lőjünk szét pár cigányt meg zsidót. Mintha ők sokkal jobbak lennének. És csomó cikknél nem is a hírt írják le hanem a véleményüket.
(Mielőtt valaki leszólna nem nem vagyok se zsidó se cigány).
A kérdező linkjén megtaláltam ezt a kuruc.info-t, és azt hiszem rendszeresen fogom látogatni.
Néhányan azt írják, hogy "Ez egy nagyon ősi, talán még 40 ezer évnél is régebbi szimbólum" 40 EZER? Sumérok mehetnek a fenébe, még hogy 6ezer év meg hasonlók.
"Ezért van az ószövetségben annyi magyar név." Ennél kaptam egy mini-szívrohamot, a Biblia NEVEIT is ugyan-úgy lefordítják : D
"EZ a raszizmus .................ezt azért csinálták ilyenre , mert csak zsidó gyerekek játszhatnak benne !!!!!" Ja, jobban megnézve látom is a fegyveres őröket, akik csak kipában engedik be a gyerekeket.
De most komolyan: Akit nem érdekel az miért nézi, akit meg érdekel, miért harcol azért, hogy bebizonyítsa az igazát? Nem könnyebb ha mindenki csinálja amit akar, senki sem ideges?
Írj egy levelet a kurucnak, hogy szerinted mit hogyan kellene csinálni, biztosan érdeklődéssel fogják olvasni.
Vagy te magad nem nézed, ha nem tetszik.
Ezt egy pár ismerősöm is mutatta és itt az oldalon is írták már. Hát remélem hogy viccel a "pasas".
"Nem hát, ez egyedi eset. Természetesen a túlnyomó többségük iskolázott, tisztességesen dolgozó, makulátlan erkölccsel és magaviselettel megáldott mintapolgár."
Hogyan sikerült összehoznod a kuruc olvasótáborát az iskolázottsággal, tisztességgel, munkával és erkölccsel? Éppen az ellentettjük. (Láttál már kuruc-fant dolgozni? Vagy olyat amelyiknek több volt mint 8 osztály?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!