Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fajvédők, liberálisok erre...

Fajvédők, liberálisok erre mit mondtok (nyugati téri késelés, trafikba menekülés)?

Figyelt kérdés

Szombaton késelés volt a nyugatinál, mert magyarok "fiataloktól" akartak megvédni lányokat, cserébe kést kaptak.

Menekültek a lovagok, be a trafikba, aminek az ajtaját majdnem rátörték a primitívek.

Szerintetek nincs itt nagy baj Magyarországon hogy ilyen történik? Mi lenne ha ez veletek történt volna? Miért védtek egy ilyen kisebbséget? Szerintetek akik ilyeneket csinálnak, azokat védeni kéne, az ártatlanokkal szemben?

Ne hogy valaki leírja nekem hogy ez csak 1 eset és a magyarok sokkalta többet késelnek, vagy bántják máshogy a cigányokat ! Nem véletlen van már mindig rendőr ott, kérdezz csak meg egyet, hogy milyenek az etnikai arányok a bűnelkövetésben, vagy akkor már a rendőr is náci lesz, ha kimondja a pontos arányokat, vagyis az igazat?

Én mint fehér magyar nem mehetek végig szombaton a belvárosi élet közepén este, mert konkrétan veszélyeztetett életforma vagyok, és lesnek a ragadozók, főleg ha lány vagyok?

Mi van itt Afrika?

És ti ezeket véditek, mik vagytok ti állat védők?

2013. aug. 27. 09:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
36%

"és ha mondjuk a cigányok fele bűnöző, az mit bizonyít? mire következtetsz belőle?"

Ha az egyik fele bizonyítottan az, a másik felében még lehet bűnöző mindig, tehát minimum a fele biztosan égetni való.

A többire már nem is vagyok kíváncsi.

2013. aug. 27. 19:11
 22/41 A kérdező kommentje:
Na most már 2 válaszomat is kitörölték, hát igen, ez a Fidesz megszüntette a szólás szabadságot, főleg a kritikát.
2013. aug. 27. 23:01
 23/41 anonim ***** válasza:
56%
Azt mondom, hogy késelni gonosz dolog, neked meg el van borulva az agyad.
2013. aug. 28. 00:02
 24/41 A kérdező kommentje:
Ja persze hogy nekem, még véletlen sem annak az állatnak aki ezt teszi vagy amelyik még védi is, neeeeem, azaz idióta aki szidja ezt a két társadalom ellenségét...
2013. aug. 28. 00:14
 25/41 anonim ***** válasza:
46%

Akkor gyakoroljunk gondolkodni közösen:

"Azt mondom, hogy késelni gonosz dolog" - tehát nem állítottam, hogy vele minden rendben. Az ellenfél álláspontjának radikalizálása nagyon jó retorikai fogás, de egyben logikai hiba, szóval ne csináld.

Te nem a késelő ellen beszélsz. Te olyanok ellen beszélsz, akik sosem bántottak senkit.

Azt mondod, szerinted gond van a cigányokkal. Én azt, hogy szerintem gond van a késelőkkel. Ha a cigányok halmaza x, és a késelőké y, akkor bármekkora is a metszet, én pontosan azokat szidom, akik bántanak valakit, Te pedig néhány késelőt védesz, és néhány ártatlant megvetsz.

Erre mondtam, hogy nem gondolkozol tiszta fejjel.

2013. aug. 28. 00:30
 26/41 A kérdező kommentje:

73%-os te most velem vagy ellenem vagy?

Mert ha az utolsó 2 dolgodat mondjuk a liberóknak címzeted volna, akkor egyértelmű hogy mellettem álsz, de az hogy velem van a bajod így már nem egyértelmű hogy most mit akarsz írni?

Mi az hogy én védem a késest és azt ártatlant szidom vagy mivan????

Mert ha ezt a liberósnak mondanád, érteném, de mivel nekem, ezért nem.

Viszont arról ne feledkezz meg hogy X és Y szinte teljesen fedi egymást, 1 kezemen megtudom számolni hány cigányt láttam valamilyen formában aki különb volt mint a nagy többségük. Legutolsó aktív emlékem a cigány villamos vezető aki nem engedte fel a többi cigányt amikor nem tudtak viselkedni, és idézem: "ti nem vagytok nekem a testvéreim, húzzatok innen és civilizálódjatok !"

Na most 100ból 1 ilyen, a maradék 99 kint van az utcán és életveszélyes. Azokat a srácokat akiket megszúrtak és majdnem meghaltak, szerinted fogja érdekelni ezentúl hogy vannak normális cigányok? Nem, mert találkozott véletlenszerűen egy párral a belváros közepén, azok is majdnem megölték, szerinted? Vagy ha ez veled történt volna, te utána is vígan védenéd tovább őket? Nem azt mondom hogy minden cigányt utálni kell, de amelyik hordában jár késsel a zsebében az biztos nem az a jó fajta, és az utcán ezek vannak.

2013. aug. 28. 21:52
 27/41 tetro ***** válasza:
39%

"Viszont arról ne feledkezz meg hogy X és Y szinte teljesen fedi egymást, 1 kezemen megtudom számolni hány cigányt láttam valamilyen formában aki különb volt mint a nagy többségük."

A saját empirikus tapasztalatod a két halmaz mértékéhez képest lényegében nulla. Mégis azt állítod, hogy szinte egyezik. Ez is egy érvelési hiba.

2013. aug. 28. 22:43
 28/41 tetro ***** válasza:

23.08

én a "nyóckerben" lakok :)

2013. aug. 28. 23:20
 29/41 anonim ***** válasza:
43%

Istenem, kérdező, te annyira hihetetlenül buta vagy. Kérlek mondd, hogy jövőre még nem lesz választójogod.

Pártállástól függetlenül fáj a hülyeséged.

Ja, és a 73%-s hozzászóló ellened próbál érvelni. Feleslegesen, mert azt sem tudod értelmezni amit ír (nemhogy ismernéd az empirikus szó jelentését), de most legalább megsúgom ezt neked.

2013. aug. 28. 23:21
 30/41 anonim ***** válasza:
tetro nem a 8. kerületben lakik.
2013. aug. 28. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!