Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fajvédők, liberálisok erre...

Fajvédők, liberálisok erre mit mondtok (nyugati téri késelés, trafikba menekülés)?

Figyelt kérdés

Szombaton késelés volt a nyugatinál, mert magyarok "fiataloktól" akartak megvédni lányokat, cserébe kést kaptak.

Menekültek a lovagok, be a trafikba, aminek az ajtaját majdnem rátörték a primitívek.

Szerintetek nincs itt nagy baj Magyarországon hogy ilyen történik? Mi lenne ha ez veletek történt volna? Miért védtek egy ilyen kisebbséget? Szerintetek akik ilyeneket csinálnak, azokat védeni kéne, az ártatlanokkal szemben?

Ne hogy valaki leírja nekem hogy ez csak 1 eset és a magyarok sokkalta többet késelnek, vagy bántják máshogy a cigányokat ! Nem véletlen van már mindig rendőr ott, kérdezz csak meg egyet, hogy milyenek az etnikai arányok a bűnelkövetésben, vagy akkor már a rendőr is náci lesz, ha kimondja a pontos arányokat, vagyis az igazat?

Én mint fehér magyar nem mehetek végig szombaton a belvárosi élet közepén este, mert konkrétan veszélyeztetett életforma vagyok, és lesnek a ragadozók, főleg ha lány vagyok?

Mi van itt Afrika?

És ti ezeket véditek, mik vagytok ti állat védők?

2013. aug. 27. 09:21
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
27%
Te a részese voltál ennek, vagy csak ugy hallottál rola?
2013. aug. 27. 09:27
 2/41 anonim ***** válasza:
71%

:D

hát nehéz ügy ... természetesen pl én mint liberális SE tartom elfogadhatónak ezt az egész helyzetet, viszont az is igaz, hogy nézd meg, az utóbbi időben egy csomó úgymond biztonsági intézkedést hoztak (kamerák ezrével,aluljárókban szinte mindben, rengeteg gyalogos rendőr is sokfelé), na és mit értek el?

sztem a nagy semmit, hiszen pont az általad leírt eset is jól példázza ezt,

Bevallom, nem tudok megoldást. azt viszont tudom h a nagy többség sajnos nem fehér emberek közé való ...

te mit képzelsz el megoldásnak?

2013. aug. 27. 09:27
 3/41 tetro ***** válasza:
18%

"Ne hogy valaki leírja nekem hogy ez csak 1 eset és a magyarok sokkalta többet késelnek, vagy bántják máshogy a cigányokat ! "

Cuki ahogy már saját magad fel is hoztad az érvet, amin az egész csodálatos konstruktív eszmefuttatásod elvérzik.

2013. aug. 27. 09:34
 4/41 anonim ***** válasza:
38%
A magyar vitézek nem védik meg magukat? Anyámasszonykatonái?
2013. aug. 27. 09:37
 5/41 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj de a faj védő az nem egyenlő a cigány védővel.

Üdv egy fajvédő aki a cigányok 80%-át utálja.

2013. aug. 27. 09:44
 6/41 anonim ***** válasza:
63%

Pedig Budapesten ez nem olyan gyakori.

Kedves pestiek, ideje hozzászokni.Nemrég olvastam, hogy már van Budapesten is olyan iskola ami száz százalékosan cigány.

A bajok elég komolyak és ez csak egyre rosszabb lesz.

Mutatok egy másik esetet:

[link]

Ez a példány feljelentette a rendőröket mert úgy bántak vele, ahogy megérdemelte.(Emberek kínzásáért több is járna, nem csak 1-2 saller.)

Honnan tudná ez, hogy fellehet jelenteni a rendőröket?

Kedves jogvédő barátaink "felokosítják" őket ,ergo a bűnözőket támogatják és védik.

2013. aug. 27. 10:07
 7/41 anonim ***** válasza:
26%

Annyira cukik vagytok, hogy akármilyen erőszakos bűntény történik, ti már TUDJÁTOK, hogy milyen elkövetők tették. Mert magyarok ugye nem bűnöznek így sosem. Pont.

Egyébként meg az érvelési hibák ősöregjével találkozunk kérdező logikájánál: [link]

Egyébként meg az Igaz Magyar igazán nem veszélyeztetett életforma, sőt, csak terjed, szóval biztonságban vagy, kedves turulcsirke.

2013. aug. 27. 10:07
 8/41 tetro ***** válasza:
29%

10.07

nem tudom mit akartál ezzel.

1. beszélniük kéne angolul

2. nem igénylik a logikát és a következetességet egy vita érvelési szakaszában. értsd, bármit el lehet puffogtatni, az nyer akié nagyobbat szól

3. ha ebbe belenyomod az orrát akkor zsidó cigány liberális meleg komcsi biciklis drogos popzenész vagy

4. eddig soha nem értették meg, most sem fogják

ne küzdj :D

2013. aug. 27. 10:30
 9/41 anonim ***** válasza:
62%

1: Én biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban beszélek angolul, mivel gimiben kint tanultam a us-ben.

2: mint mondtam, te mindig az ésszerűséggel szembe mész, és te mindig a mások által alkotott véleményt továbítod nekünk, akik nem találkoztak még cigánnyal, mert egy asztal mögül osszák az észt.

3: ezt már 2354.edszerre írod le, és kezd unalmas lenni, elsőre sem volt vicces, és most sem volt az.

2013. aug. 27. 10:56
 10/41 tetro ***** válasza:
26%
magyarázd már el nekem, hogy szerinted mi a logikus és az ésszerű. mert konkrétan leírva olvashattad, hogy a mi a logikai hiba/következetlenség amit elkövetsz állandóan, de azon kívül hogy engem hülyézel semmilyen érvet nem hozol fel. próbálom nem azt hinni, hogy egy kretén vagy, pedig a tapasztalataim alapján, aki így beszél, és az összes érve a másik hülyézése, hát az általában az...
2013. aug. 27. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!