Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fajvédők, liberálisok erre...

Fajvédők, liberálisok erre mit mondtok (nyugati téri késelés, trafikba menekülés)?

Figyelt kérdés

Szombaton késelés volt a nyugatinál, mert magyarok "fiataloktól" akartak megvédni lányokat, cserébe kést kaptak.

Menekültek a lovagok, be a trafikba, aminek az ajtaját majdnem rátörték a primitívek.

Szerintetek nincs itt nagy baj Magyarországon hogy ilyen történik? Mi lenne ha ez veletek történt volna? Miért védtek egy ilyen kisebbséget? Szerintetek akik ilyeneket csinálnak, azokat védeni kéne, az ártatlanokkal szemben?

Ne hogy valaki leírja nekem hogy ez csak 1 eset és a magyarok sokkalta többet késelnek, vagy bántják máshogy a cigányokat ! Nem véletlen van már mindig rendőr ott, kérdezz csak meg egyet, hogy milyenek az etnikai arányok a bűnelkövetésben, vagy akkor már a rendőr is náci lesz, ha kimondja a pontos arányokat, vagyis az igazat?

Én mint fehér magyar nem mehetek végig szombaton a belvárosi élet közepén este, mert konkrétan veszélyeztetett életforma vagyok, és lesnek a ragadozók, főleg ha lány vagyok?

Mi van itt Afrika?

És ti ezeket véditek, mik vagytok ti állat védők?

2013. aug. 27. 09:21
1 2 3 4 5
 11/41 Checkpoint Charlie ***** válasza:
35%

"Kedves jogvédő barátaink "felokosítják" őket ,ergo a bűnözőket támogatják és védik."

Nem, nem támogatják a bűnözőket,egyszerűen csak mindenkinek vannak jogaik.

2013. aug. 27. 11:19
 12/41 anonim ***** válasza:
65%
A veled való vita értelmetlen, és végenincs. És úgy értem, hogy az empírikus tapasztalatokkal mész szembe. Ha valaki elmeséli a tapasztalatát a cigányokkal, akkor te rögtön jössz a nevetséges "tanulmányokkal", meg az akármikkel. Ha este mész az utcán, és összetalálkozol egy cigányhordával, akkor hol az Istened, hol vannak azok a tanulmányok?
2013. aug. 27. 11:34
 13/41 tetro ***** válasza:
5%

Hol az Istenem? Miről beszélsz mégis?

Az empirikus egyéni tapasztalatok a társadalom egészét tekintve nem mérvadóak. Ez egy logikai érvelési hiba. De szerinted én megyek szembe az ésszerűséggel. Ez olyan mintha a te hülyeségeid alapján általánosítanák arra, hogy a magyar egy logikátlan érvek helyett csak hülyézni tudó nép. Mert ez az empirikus tapasztalatunk az alapján, ahogy te beszélsz. Viszont annak, hogy te egyénként milyen vagy, vagy inkább milyen nem vagy, annak semmi köze a magyarság egészéhez. És ha belőled tízezer lenne itt, akkor sem jelentene semmit, mert lehet csak épp összegyűlt a szarra az összes légy. Attól még ez pont ugyanúgy nem jelent semmit.

2013. aug. 27. 11:39
 14/41 anonim ***** válasza:
67%

Tetroval nem érdemes vitázni.

Szerintem jó környéken lakik, meg jogvédőként dolgozik.

Olyan, mintha tanulmányt mutatnál arról, hogy az ég igazából piros színű.

Pedig igazából kék, hisz azt tapasztaljuk, hogy kék.

Vagy, tanulmányt mutatnál arról, hogy nem szabad általánosítani a piranha halacskáknál , hátha nem mindegyik akarja leharapni a kukacodat, hogyha közéjük ugrassz a vízbe.

Hisz tudod, általánosítani csúnya dolog, lehet az egyik megette a lábujjadat, de a másik biztos nem fogja!!!!

2013. aug. 27. 11:41
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Alapból az ilyen kérdésnek sincs értelme. Garantált szarvihar, ha valaki leírja a véleményét...

Akit már bántottak a cigányok, vagy volt dolga velük, azok nem szeretik őket, akik pedig szerencsésen megúszták eddig, azok meg elvannak velük. Ennyire egyszerű.

2013. aug. 27. 11:49
 16/41 anonim ***** válasza:
67%

ok, szerintem meg jelent, és az emberek többsége szerint is.

Szóval szerinted a cigányokkal, úgy általában nincsen semmi gond, becsületesek, szeretik a munkát, dolgoznak, nem lopnak, nem gyilkolnak, kultúráltan viselkednek, nem megélhetési gyerekvállalók, stb....?

Mert ugye az, hogy a 800.000-ből 600.000-re ezek nem igazak, az nem jelent semmit.

2013. aug. 27. 11:49
 17/41 tetro ***** válasza:
8%

11.41

nézd, segítek, így vitáztok. találd ki te most melyiket használtad:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 27. 11:54
 18/41 tetro ***** válasza:
7%

11.49

csak a hatszázezres szám egy ordas nagy hazugság, honnan tudjuk, hogy nem tízezer csak? mutass már erről bármit, a saját gyűlölködő hiteden kívül.

és ha mondjuk a cigányok fele bűnöző, az mit bizonyít? mire következtetsz belőle?

2013. aug. 27. 11:57
 19/41 anonim ***** válasza:
43%
Fogadok kurucinfó..Na az is egy megbízható forrás:) haha
2013. aug. 27. 13:20
 20/41 anonim ***** válasza:
Szemet szemért. Ahogy mondani szokták.
2013. aug. 27. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!