"Haverkám, te nem kicsit vagy lemaradva. Vidéken születtem ott nőttem fel és ma is itt élek. Miért feltételezed, hogy mindenki városi proli?"
Mert ha valóban vidéki lennél, akkor nem beszélnél baromságokat. Én vidéki vagyok és nekem elegem van abból, ami itt van, ezért húzok fel szeptembertől BP-re.
Most jut eszembe, van itt egy dilis fószer, aki popnt olyan lehet, mint te. Tavaly költözött ide hozzánk Pestről, mert szegénykémnek már elege volt a jólétből. Informatikusként dolgozott havi 470 ezer nettóért, a munkáján kívül csak a lakását kellett hetente 1X kitakarítania, mosnia kellett pár cuccát és hébe-hóba főzni valamit, ha éppen kedve volt hozzá. Ha nem, akkor leugrott egy gyrosért, lángosért, hambiért, pizzáért. Minden hétvégén bulizott, csajozott, piált, de állítása szerint ez nagyon rossz volt neki, ezért lejött ide vidékre, beköltözött egy kalyibába és azóta disznókat, csirkéket, birkákat, kecskéket tart, kertet művel és nagyon boldog, hogy itt rohadhat áram nélkül.
Amikor haverommal meghallottuk a sztorit, csak összenéztünk és felhúztuk a szemöldökünket, hogy Úristen, vannak még ilyen elmebetegek...
És megjelent az új Megváltó!
Örvendjetek emberek!
"egyre kevesebben építkeznek a saját kezükkel vagy rokoni segédlettel"
Van róla fogalmad, mennyibe kerül megépíteni egy házat, még ha esetleg a telek már meg is van?
"Mert ha valóban vidéki lennél, akkor nem beszélnél baromságokat. Én vidéki vagyok és nekem elegem van abból, ami itt van, ezért húzok fel szeptembertől BP-re. "
Épp abba szarfészekbe? Két évet húztam le ott, egy megváltás volt hazatérni.
Csak, hogy tudjátok kinek válaszoltok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!