"Hogy az izében építkezzek és termeljek a lakótelep közepén????
Vagy menjek a világ végére lakni, ahol nincs munka, egy fillért se kapok csak rághatom a nyamvadt kis gyökeret amit a földből ástam ki???"
Így jobb rágni, hogy egy óra helyett négyet dolgozol érte és még csicskáztatnak is?
"Jah, én nem tudtam, hogy az építőanyagot ingyé adják, meg azt sem, hogy a disznónak a kukorica nem kerül pénzbe. Bocs."
Nem lep meg. Ti városiak már nőt is pénzért vesztek.
"Ezt hívják fejlődésnek. Sajnálom, hogy te visszafelé haladsz, de lelked rajta. Költözz le vidékre a gyagyás öregasszonyok közé és lapátolj disznósz*rt."
Haverkám, te nem kicsit vagy lemaradva. Vidéken születtem ott nőttem fel és ma is itt élek. Miért feltételezed, hogy mindenki városi proli?
"rághatom a nyamvadt kis gyökeret amit a földből ástam ki???
"
Miért most mit rágsz? Ürrépát teszel az űrkrumpli levesbe?
Miért te miért kapsz takarmányt az állatoknak? Miből építed a házad? Áruld már Mester.
Nem vagyok Pesti, de nem baj. Viszont látom Te Mucsaröcsögéről kiválóan látod a világ dolgait, amióta bevezették az internyettet.
"Oké, élj meg pénz nélkül, menny ki az erdőbe, gyűjts bogyókat vagy fogjál vadat, építs magadnak házat."
Miért, eddig nem ezt tettem? Vagy mi a problémád?
"Miért te miért kapsz takarmányt az állatoknak?"
A munkámért. Nem vagyok lusta bevetni a fődem, vagy kaszálni a szérűn.
"Miből építed a házad?"
A munkámból. Én nem vagyok lusta vályogot verni. A sár meg a nád ingyé van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!