Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A zsidók miért várták el,...

A zsidók miért várták el, hogy a háborúban bárki is meghaljon értük?

Figyelt kérdés

Tehát van egy katona aki közreműködött a negyvenes években a zsidók legyilkolásában, mert ez volt a parancs...mit várt?Hogy majd megtagadja?Van itt olyan aki meghalna egy olyan emberért akit ha nem ő majd egy másik fog megölni vele együtt?

Mert én inkább agyonlőnék egy számomra idegen embert, hogy engem ne öljenek meg, aztán még valaki más úgyis megteszi helyettem.

Meg ki akar abban a hitben meghalni,hogy egy hazaáruló aki nem teljesíti a parancsot?Merthogy akkor még nem tudhatták,hogy a 21. században hősök lehetnének amiért megtagadnak egy parancsot.

2013. júl. 28. 00:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
62%

Megpróbáltalk kissé tanítgatni, de hiába. Nem tudsz olvasni, vagy nem is akarsz.

Nekem erre nincs több idõm, de ha égetni akarod magad azzal, hogy a TELJES Bibliából semmit nem ismersz, azt is rosszul, ám tedd.

Azt viszont ne v+ard, h mások elfogadják a Te Biblia átköltésedet.

Amúgy meg ez ellen úgysem tehetsz semmit: [link] :D :D + GigaLoL .

Részemrõl befejeztem, Kedves Kvargli.

2013. aug. 7. 02:18
 72/78 anonim ***** válasza:
30%

Nyugalom, te sem reagálsz arra amit mondok, vehetném én is úgy hogy el sem olvasod.

Különbség az hogy én tudom hogy nincs igazad, mert a tények meg a büdös nagy valóság engem támaszt alá, te meg csak szeretnéd elhitetni hogy neked van igazad.

Mint említettem is, zsidóval fölösleges vitatkozni mert nem véletlenül vagytok nagy számban jó ügyvédek, mert még Hitlert is megvédtétek volna ha az érdeketek úgy kívánta volna. Egy ördögügyvédjének nagyon jó ha nincs gerinces igazságérzete. Így akadály nélkül tud arra hajolni amerre az érdeke kívánja.

A másik hogy amellett hogy elolvastam az újszövetséget (és az ó érdekesebb részeit), több filmet is láttam belőle, és biblia magyarázatot olvastam + beszéltem emberekkel, persze fenn tartom hogy tévedhetek, de én legalább konkrét dolgokat mondok, te meg csak vagdalkozol hogy nincs igazam holott szerintem lövésed sincs a dologról, csak mondod hogy nincs igazam, mert neked ezt kell mondani, mert ez az érdeked.

Ha biblia kutató lennék, akkor sem hinnél nekem.

Nem tudom egyébként te mit olvastál, vagy milyen kicsavart logika szerint értelmezted, nem lepődök meg rajta, ez ugyan az mint az ég zöld, és te megmagyarázod.

Pedig én még iskolás koromban foglalkoztam a bibliával, és majd hogy nem ott találkoztam először a zsidókkal, tehát nem lehetett azt mondani rólam hogy antiszemita voltam.

Egyébként még most sem vagyok az, egyszerűen senkit sem szeretek aki ember alatti módon viselkedik legyen az zsidó, cigány vagy éppen magyar.

És sajnos előbbi kettőből csak 1-1et ismerek akik normálisak, sokkal többen vannak akik ellenszenvet váltanak ki belőlem a viselkedésük miatt.

(Egyébként ezekkel a facebookos dolgokkal meg gigalolokkal, szerintem csak magadat járatod le, mert én legalább próbálok egy színvonalat tartani.)

2013. aug. 7. 14:49
 73/78 anonim ***** válasza:
67%

"Nyugalom, te sem reagálsz arra amit mondok, vehetném én is úgy hogy el sem olvasod. "

Vehetnéd, mert a tények ugyan makacs dolgok, de annál rosszabb nekik, mármint a tényeknek. Téged ugyan nem zavarnak.

Nem zavar pl az sem, hogy a válaszaim többsége ( mint ez is ) tele van a Te válaszodból vett idézettel és a konkrétan arra adott válasszal. Azért csak nyugodtan vedd úgy, hogy én sem olvastam, amit Te írtál. GigaLoL.

"én legalább konkrét dolgokat mondok, ...senkit sem szeretek aki ember alatti módon viselkedik legyen az zsidó, cigány vagy éppen magyar.

És sajnos előbbi kettőből csak 1-1et ismerek akik normálisak, sokkal többen vannak akik ellenszenvet váltanak ki belőlem a viselkedésük miatt. "

Aha. Szóval, szerinted ez a konkrétum.

Szerfintem meg az, ha felsorolsz legalább öt zsidót, akit ismersz, személyes adatok ( név, lakcím ) NÉLKÜL, de pl foglalkozása, képzettsége és leírod mindegyikrõl, hogy konkrétan mit tett, amivel ellenszenvet váltott ki belőled? Konkrétan mik voltak azok a viselkedési mozzanatok az egyik, a másik, a harmadik konkrét zsidó esetében?

2013. aug. 9. 12:29
 74/78 anonim ***** válasza:
67%
Ja, és a Magyar Nyelv Értelmezõ szótára szerint is. ( Rersze, azt is a Világméretű Zsidó Összeesküvés írta, csak, hogy Téged bosszantson. )
2013. aug. 9. 12:34
 75/78 anonim ***** válasza:
30%

Még ha személy szerint nem is, de mondjuk nézz szét az MSSzp, SSdsz vezetésében meg azt hogy ezek mit tettek ezzel az országgal. Vagy kapcsolj be egy Heti Gennyest hogy ott hogyan csúfolják meg a magyarokat meg az országot.

Vagy hogy a MazsihiSSzti mindenbe belepofázik és parancsolgat amihez semmi köze sincsen.

Vagy hogy a zsidók annak ellenére mondják meg hogy kinek mit kéne itt tenni, csak hogy éppen senki nem kérdezte őket, de ez még hagyján még parancsolgatnak is.

És egy zsidót nem ismerek a közéletben akire azt mondom hogy ezt az embert tisztelem annak ellenére hogy zsidó.

Egy olyan zsidót nem ismerek a jelenben aki ennek az országnak a segítségére lenne.

Egy olyan zsidót nem ismerek aki kiállt volna értünk.

Mindig csak azt hallom hogy valamelyik nyivákol valami semmiségért és követeli a kárpótlást, vagy éppen lopna el gyümölcsösöket, építene kaszinót lakóparkot magának, adósítja el az országot, lopnak szét állami cégeket, vagy öreg embereket akarnak tönkre tenni el nem követett bűnök miatt, de kommunista bűnösöket meg védenek, rombolja az oktatási rendszert, hazugságokat terjeszt, gerjeszti a cigányokat a magyarok ellen.

Csak így ami most az eszembe jutott olyan emberekről akik vállaltan zsidók.

2013. aug. 9. 23:40
 76/78 anonim ***** válasza:
62%

"Még ha személy szerint nem is ..."

Szóval személyesen egyetln zsidót sem ismersz, vagy, ha igen, nem tudod róla, hogy zsidó. ( Nyilván, mert rendes, tisztességes, szorgalmas, családszeretõ ember, ezért el sem tudod képzelni róla, hogy zsidó. )

De Te konkrétumokat írsz ugye?

"MSSzp, SSdsz."

Ezek mik? Még sose lallottam se MSSzprõl, SSdszrõl.

"ezek mit tettek ezzel az országgal"

Konkrétan mit? ( Ne azt, hogy "tönkretették", v ilyesmi, mert az csak általánosság, vagdalkozás, hanem KONKRÉTAN mit?

" a MazsihiSSzti mindenbe belepofázik és parancsolgat"

MazsihiSSztirõl sem hallottam.

Am´´ugy, ez az általm ismeretlen nemtommi KONKRÉTAN mibe pofázott bele mikor és mit? KONKRÉTAN mit parancsolt, KONKRÉTAN kinek, pontosan mikor?

"zsidók mondják meg hogy kinek mit kéne itt tenni ..."

KONKRÉTAN melyik zsidó KONKRÉTAN kinek KONKRÉTAN mit mondott, hogy tegyen?

Bár lehet, igazad lesz, mert kevés hiányik, hogy megmondjamNeked, mit kéne tenned.

"És egy zsidót nem ismerek a közéletben akire azt mondom hogy ezt az embert tisztelem ..."

Egyáltalán kit ismersz a közéletbõl? Úgy értem - természetese - hogy SZEMÉLYESEN. Mert amit hallassz, olvasol valakirõl, attól még nem ismerheted, nem tudhatod, hogy tiszteletreméltó-e, vagy sem.

És nem-zsidót kit ismersz a közéletben akire azt mondod, hogy ezt az embert tiszteled? Légyszi sorold fel õket, KONKRÉTAN, egyenként! Persze, azzal együtt, amiért tiszteled õket.

"annak ellenére hogy zsidó."

Na látod, ez az! "annak ellenére " - na ezt nevezik elõítéletnek.

Egy olyan zsidót nem ismerek a jelenben aki ennek az országnak a segítségére lenne.

Egy olyan zsidót nem ismerek aki kiállt volna értünk.

"Mindig csak azt hallom hogy valamelyik nyivákol valami semmiségért és követeli a kárpótlást, vagy éppen lopna el gyümölcsösöket, építene kaszinót lakóparkot magának, adósítja el az országot, lopnak szét állami cégeket, vagy öreg embereket akarnak tönkre tenni el nem követett bűnök miatt, de kommunista bűnösöket meg védenek, rombolja az oktatási rendszert, hazugságokat terjeszt, gerjeszti a cigányokat a magyarok ellen. "

Hát ezért nem a qtyqrutyot kell olvasni és nem a hasonló rádiókat hallgatni, hogy ne ezeket a BAROMSÁGOKAT, hazugságokat halld!

"eszembe jutott olyan emberekről akik vállaltan zsidók."

Márminthogy KONKRÉTAN kik, KONKRÉTAN mit tettek, KONKRÉTAN mit mondtak?

CSAK EGYETLEN KONKRÉTUMOT OLVASHATNÉK VÉGRE TÕLED, VAGDALKOZÁS és elõítéletes általánosságok helyett!

( Bocs, ha megint úgy tünne, mintha nem reagáltam volna arra, amit írtál, mintha nem is olvastam volna. Mindenesetre nekem úgy tünik, hogy tleg nem trappista vagy, hanem egyenesen kvargli. )

Ja, csak úgy mellesleg, hányasod volt matekból?

2013. aug. 11. 22:18
 77/78 anonim ***** válasza:
67%

Kimaradt ( bocs ):

"Egy olyan zsidót nem ismerek a jelenben aki ennek az országnak a segítségére lenne."

Keresgély a kíemelkedõ szakemberek, feltalálók, orvosok között!

"Egy olyan zsidót nem ismerek aki kiállt volna értünk. "

Ilyet is találsz, pl az EP képviselõk között.

2013. aug. 11. 22:53
 78/78 anonim ***** válasza:

Mszp,Mazsihisz,Szdsz helyettesítsd be ha megy.

Te kihasználod a szóviccemet hogy nem válaszolj a kérdésemre, neked hanyasod volt szövegértésből?

Azt az Ep képviselőt leírhatnád és azt is amit tett, mert én csak olyanról tudok aki hazaáruló módon a saját országa ellen beszélt és lázított külföldön, az én adómból, noha nem én szavaztam oda be.

Egyébként zsidó értelmiség akit kifejezetten nem szeretek a Heller Ági, őt is elsősorban a szemkilövetésekkel kapcsolatos megszólalásai alapján.

Nem kell valakit ismernem személyesen hogy eldöntsem nagyjából milyen ember lehet.

Te ismerted Hitlert vagy bárkit az Náci pártból, Waffenből?

Ismersz engem? Mégis le kvarglizol (az meg mi?).

Én sértegettelek? Nem. Na látod.

Vagy te is osztod azon véleményemet és engem igazolsz hogy az által ítélsz meg engem amit mondok, ahogy mondom, amit csinálok, ahogy csinálom.

Én így teszem, az alapján ítélem az említetteket amiket tettek. Mert a tett maga az ember.

2013. aug. 14. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!