A zsidók miért várták el, hogy a háborúban bárki is meghaljon értük?
Tehát van egy katona aki közreműködött a negyvenes években a zsidók legyilkolásában, mert ez volt a parancs...mit várt?Hogy majd megtagadja?Van itt olyan aki meghalna egy olyan emberért akit ha nem ő majd egy másik fog megölni vele együtt?
Mert én inkább agyonlőnék egy számomra idegen embert, hogy engem ne öljenek meg, aztán még valaki más úgyis megteszi helyettem.
Meg ki akar abban a hitben meghalni,hogy egy hazaáruló aki nem teljesíti a parancsot?Merthogy akkor még nem tudhatták,hogy a 21. században hősök lehetnének amiért megtagadnak egy parancsot.
ezt biztos rengeteg adattal alá tudod támasztani, és nem csak a kisujjadból szoptad ki pubikám :D
"10x annyi nyugdíjat kapnak, a nácik unokáit kisemmizik"
Nem jól érted mert hülye vagy.
A vörösökről beszélünk, azaz a komcsikról, mind a hadseregről, mind a vezetőikről.
S pont ez a lényeg,hogy a a náci Németország katonáit a mai napig cseszegetik, míg a komcsiknak a vezetőik vígan élnek a mai napig.
S akkor visszatérve, miért "menteném" a vörös hadsereg katonáit a bűneik alól mikor ők is ugyan olyan vígan éldegélnek mint a vezetőik?!(még ha kevesebb pénzt is kapnak,de őket senki nem cseszegeti)
Éljenek csak, de akkor milyen jogon pereskednek a parancsot teljesítő zsidó gyilkosokkal ha a komcsik vígan élnek, és miért erőltetik ránk,hogy mi vagyunk a rosszak amikor ők a vörösök sem jobbak?(Értsd: vörösök nagy része = zsidó. konkrét példa: Rákosi Mátyás alias Rosenfeld Mátyás)
12.11
hülyézni tudsz ügyesen, kb ennyi az érvrendszered. az előbb még egy szóval sem írtad, hogy a vezetőkre gondolsz, csak hogy a vörös hadsereg tagjai tízszeres nyugdíjat kapnak. amit kiszoptál a kisujjadból.
ráadásul fingod sincs, hogy hány vezető tölt be még jelenleg is politikai tisztséget. a szám valószínűleg konvergál a nullához, csak ahhoz is marha vagy, hogy kiszámold, hány évesek lennének ezek a vezetők most.
arról se nagyon beszélsz, hogy milyen náci tisztnek semmizték ki az unokáit.
barátom, ha zsidózni akarsz, akkor nem kell kamu információkba rejteni, amit semmivel sem tudsz igazolni. egyszerűen tegyél ki a mellkasodra egy táblát magadra, hogy minden zsidó szerinted bűnös valamiben. hátulra meg egy másikat, hogy egy korlátolt a saját sikertelenségétől frusztrált marha vagy. így a normális emberek már messziről látják majd, hogy el kell téged kerülni. vagy mindegy mit csinálsz, csak ne csinálj úgy, mintha valóban kérdezni akarnál valamit, mert az ilyen álszent marháktól hányok.
A hülyét azt jól írtam, főleg ezek után továbbra is tartom.
Egy szóval sem mondtam,hogy bármelyik is betölt politikai tisztséget, az unokáik, esetleg gyerekeik viszont nagyon is.Ill. korábban ők is betöltöttek ilyen posztokat.
Ott van például Csatáry, 92 éves, van rá "tanú" hogy ő ott kegyetlenkedett, de ez aztán nagy bizonyíték...érdekes hogy arról nem hallani,hogy ex-komcsi-szoci vezetők kerülnek bíróság elé.
Mikor itt voltak az oroszok akkor jöttek az amerikaiak?NEM.Nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!