A zsidók miért várták el, hogy a háborúban bárki is meghaljon értük?
Tehát van egy katona aki közreműködött a negyvenes években a zsidók legyilkolásában, mert ez volt a parancs...mit várt?Hogy majd megtagadja?Van itt olyan aki meghalna egy olyan emberért akit ha nem ő majd egy másik fog megölni vele együtt?
Mert én inkább agyonlőnék egy számomra idegen embert, hogy engem ne öljenek meg, aztán még valaki más úgyis megteszi helyettem.
Meg ki akar abban a hitben meghalni,hogy egy hazaáruló aki nem teljesíti a parancsot?Merthogy akkor még nem tudhatták,hogy a 21. században hősök lehetnének amiért megtagadnak egy parancsot.
Nem hiszem el komolyan....
A kérdés arról szólt,hogy a zsidók miért várják el,hogy bárki is meghaljon értük.
Aztán jött,hogy a nácikat elítélték, és most csak a kisebb halakat mint pl. Csatáryt (akiről nem bizonyított semmi) cseszegetik, a zsidóság legyilkolása miatt.
Ezzel szemben az ugyan olyan bűnös vörösöknek nem ,hogy a kishalait nem b*sztatják, de még a NAGY halak is vígan éldegélnek a tízszeres nyugdíjból.
Erre jött,hogy támasszam már alá valamivel,hogy a vörök tízszeres nyugdíjat kapnak.
Mivel a vörösök alatt a komcsi politikusokat értem elsősorban politikusi nyugdíjakat kell alátámasztanom, és mivel semelyik politikust sem ítélték el 89 után ők politikusok maradtak, e mellé jár a politikusi nyugdíj, de attól még ugyan úgy bűnösök, mint bármelyik náci/náci vezető a háború miatt, csak ők éppen az 45, után történt dolgokban játszottak, ami csak annyival különb, hogy -ahogy írta valaki-, a zsidók voltak a puska másik végén.
Magyarán azzal van itt a baj,hogy a nácikat elítélték, a mai napig megvetik és üldözik őket, míg a sok komcsi, vígan él és kapja a magas nyugdíjat.
Ha pedig jobb szövegértésed lenne, észrevetted volna,hogy senki sem állította,hogy Demszky 1,5 milliót kap, de bizony vannak ilyen politikusok, akiknek ez jár.Na és kik vannak nyugdíjban?Bizony a 89 előtti politikusok nagyobb része azaz a komcsik.
Például: [link]
és ami még szomorúbb,hogy néhány ma is aktívan politizál.
Valószínűleg egy jó részük, mivel ők vannak nyugdíjban és mint a Demszkys hivatkozásom leírja, hogy vannak akik 1,5 milliót kapnak, akik pedig rendszerváltás előtt politizáltak azoknak a nagyobb része már visszavonult, ebből következőleg nyugdíjat kapnak.Rajtuk kívül ki van nyugdíjban?A jelenlegiek fizetést kapnak, a 60-as évek előttiek pedig már nagy részben kimúltak.(de egyébként azok is komcsik)
De tudod mit?Bizonyítsd be az ellenkezőjét annak amit állítok!
14.35
értem. te mondasz egy ökörséget, amit a világon semmivel sem tudsz alátámasztani, de bizonyítsam be én az ellenkezőjét. ügyes :D
Ha a komcsik voltak hatalmon akkor az összes komcsinak nyugdíjba kellett hogy menjen és mivel egyik sem ment börtönbe valószínű hogy MIND megkapja a politikusoknak járó nyugdíjat annak ellenére,hogy bűnösök ugyan úgy mint a nácik.
Vagy szerinted mennyit nyugdíjat kap egy politikus?50 ezret?Tovább a lényeg nem az,hogy én azt mondtam hogy 10x annyit kap, lehet csak 5x annyit, nem mindegy?!A lényeg hogy többet kap az átlag embernél holott bűnös és börtönben lenne a helyet, mint a volt náci vezetőknek.(akik már nem élnek mert őket el kellett ítélni a komcsiakt nem kell)
Viszont te meg nem tudod az ellenkezőjét bizonyítani, ha pedig olyan nagy baromság lenne akkor nevetve linkelnél bizonyítékokat.De nem tudsz...
Te komolyan nem érted? :D Nem nekem kell bizonyítanom, hiszen te állítasz. És az állításod mindaddig marhaság, amíg nem tudod igazolni. Gondolom nem jártál egyetemre, mert akkor ezt tudnád. Kíváncsi lennék egy szakdolgozat védésre, amikor azt mondod a vizsgabizottságnak, hogy bizonyítsák ők, hogy tévedsz :D Kérlek... De ez így parttalan.
Amúgy az összefüggésed abban az esetben sem állja meg a helyét, ha valóban magas nyugdíjat kap egy-két volt képviselő. Hiszen nem azért kap ennyi mert vörös volt, hanem mert később is dolgozott. Amúgy édesanyám, átlagos köztisztviselő volt. Jelenleg a nyugdíja 90%-t kapja rokkantként. Ez havi 230ezer Ft. Baromi kíváncsi lennék rá, hogy az általad hivatkozott (:D) "komcsik" hányan és mennyivel kapnak többet. De erre soha sem fogunk választ kapni, így magadra hagylak. Komcsizzál, zsidózzál, és légy ezzel sikeres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!