A zsidók miért várták el, hogy a háborúban bárki is meghaljon értük?
Tehát van egy katona aki közreműködött a negyvenes években a zsidók legyilkolásában, mert ez volt a parancs...mit várt?Hogy majd megtagadja?Van itt olyan aki meghalna egy olyan emberért akit ha nem ő majd egy másik fog megölni vele együtt?
Mert én inkább agyonlőnék egy számomra idegen embert, hogy engem ne öljenek meg, aztán még valaki más úgyis megteszi helyettem.
Meg ki akar abban a hitben meghalni,hogy egy hazaáruló aki nem teljesíti a parancsot?Merthogy akkor még nem tudhatták,hogy a 21. században hősök lehetnének amiért megtagadnak egy parancsot.
21.36
ez nem annak szól, hogy hasznos-e a válaszod, vagy igazad van-e. ő ide okádott valami gigaf@zs@got, amit bebiflázott a kurucról vagy bárhonnan (befogadó erre, mert teljesen sikertelen az élete, így frusztrált, nem is okolható...). én érveket kérek, ő erre leh@lyéz engem, hogy bizonyítsam én, az ellenkezőjét amit ő mond, különben az az igazság, az egyetemes... ezen a ponton feladom. egyszerűen mert ha nincs forrása a marhaságaihoz, akkor úgy veszem egy m@rha, marhával vitatkozni pedig csak pocsékolás. amikor viszont elé teszel valamit, ami megcáfolja őt (akinek semmi sincs a kezében vagy a fejében), na akkor már csak a düh marad. meg a piros kéz, esetleg lehetsz még mocskos cigány libsi k@csög rózsadombi, mert érvelsz és mert nem fogadsz be mindent csak úgy... most piros kéz volt. majd jön a többi. :)
Még ha arról nem is lehet adatot találni hogy mi történt a náci szimpatizánsokkal (biztos lehetsz benne hogy a komcsik vagy a holofejvadászok elintézték őket), arról lehet tudni hogy a komcsik vérbírók, tisztek, miniszterek, 2013ig biztos hogy megkapták az emelt nyugdíjukat.
Azt is a Jobbiknak lehet köszönni hogy 23 évvel az állítólagos rendszerváltás után (ami evvel együtt egy nagy röhejes ellentmondás), sikerült csak a komcsi emelt nyugdíjakat elvenni. Sokat nem értek vele, mert valakik már meghaltak, valakiknek meg már úgy is mindegy, már megszedték magukat még az unokákat is kitömték belőle. Inkább utólagosan is visszakellet volna venni, akkor tényleg komoly lett volna. Persze kellett ez, de azért nem estem földre attól hogy 23 évet kellett erre várni, és még mindig csak elvették a nyugdíjukat, semmi elszámoltatás, kárpótlás, kirekesztés vagy valami mint máshol volt.
Ez alatt pont felnőtt egy generáció ebben az új rendszerben, és csak most... Pedig ezt rájuk is lehetett volna fordítani.
Az meg hogy ehhez a Biszkuhoz még mindig nem mernek hozzányúlni, bizonyítja hogy nem volt itt semmilyen rendszerváltás. Csodálkozom hogy nem kezdtek el egyből antiszemitizmusról beszélni amikor hozzányúltak, persze ebből a zsidók rosszabbul jöttek volna ki, hogy még nekik állna feljebb védeni egy vérbírót, ezért gondolom nem szólaltak fel védelmében nyilvánosan, inkább a háttérből elcsendesítették csendesen védik, azért nem hallani semmi előrelépést sem olyan ügyben ami ellene indult, illetve egyáltalán nem indul semmi sem.
Ellenben ha náci lenne, már rég lettek volna 110 éves szemtanúk akik hitelesen tanúskodnának ellene, mert eszükbe jutott minden, lásd Csatáry ügye.
Vagyok én már minden, de tetro, te attól még hülye maradsz ezzel nem tudok mit csinálni.Már egy sor negatív feltételezést leírtál rólam, bár kihagytad,hogy fasiszta,neonáci, de látom az idióta élettelen tini nem maradt el, és egyből védekezel is azzal,hogy én meg majd rózsadombi komcsinak meg hasonlóknak foglak hívni, de ez a különbség hogy én nem vagyok ilyen egyszerű ember mint te, aki ettől érzi jól magát.
Gondolom nagy csalódás lesz, de senkinek sem értékeltem és nem is fogom értékelni a válaszát, de hogy meg is nyugodj:
Megköszönném ha a személyeskedést lezárnánk, én elkönyveltelek annak ami vagy, te is könyvelj el engem, vagy bánom is én mit csinálsz, csak ne ide írd le.
Térjünk vissza a témára:
Mivel nincs a vén komcsik nyugdíjáról adat nehéz lenne alátámasztani a több 10 ezres fizetést, de ha nem vagy annyira naiv hogy elhiszed azt,hogy a Bajnai szétosztotta a fizetését, akkor tudni fogod, hogy egy ex-politikus, egy ex-elvtárs nem az utcán koldulva szerzi a pénzét,hogy megvegye a kenyerét.Mivel politikusok voltak egyértelmű hogy nagy összegű nyugdíjat kapnak és nincsenek elítélve.
Berta Wooster
Rendben, összeszedtél pár linket, most mondhatnám,hogy a wikipédia nem hiteles, de nem kötekedek, elhiszem,hogy vannak.
Viszont itt elsősorban a magyar politikáról beszélünk, itt nem nagyon vannak ex-nácik/nyilasok, akik most politizálnak, na meg Németországban nagyobb eséllyel akadnak olyanok mint akiket belinkeltél, de nyilván nem 5-6 náci vezető volt és azért ez elenyésző, főleg ahhoz képest,hogy itt mennyi kommunista utód tölt be vezető szerepet (nem csak politikában) és még politikusokból is mennyi van.
Nézd meg hány embert ítéltek el itthon a háború után és hányat a rendszerváltás után, politikai okból...és akkor ők siránkoznak?!Továbbá rengeteg népirtás történt mégis csak a zsidókat hangoztatják...
Itt például leírja,hogy
-Pintér Sándor 1,1 milliós fizetése mellé kapja a 143 090 forintos nyugdíját.
-Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt, 227 600 forint nyugdíjat kap államtitkári és képviselői fizetése mellé.
Magyarán e körül mozog egy politikus nyugdíja, ha nem több, ez pedig azért jóval az átlag felett van, meg nyilván megszedték magukat elég rendesen.
A komcsi is politikus volt így neki is politikusi nyugdíj jár, tehát...
(Mivel függ a betöltött szereptől is nyilván nem egységesen 200 ezret kap mindenki hanem van aki sokkal többet és talán van aki valamivel kevesebbet -ezért sem lehet erről adatot szerezni)
Továbbá az MSZMP tagok listája azaz a volt komcsik akiknek egy része ma is politizál:
(Oda van írva mellé hogy ki az aki jelenleg is politikus -persze nem mindenki van odaírva, Gyurcsányhoz pl.nem írták oda)
"Azt nem tudjuk, Demszky mennyi nyugdíjat kap, azt viszont igen: vannak politikusok, akik 1,5 milliós nyugellátásra jogosultak."
A nyugdíjt kérdezted te ostoba!Basszus te tényleg annyira sötét vagy, remélem csak megjátszod...a több 10 ezres politikusi fizetést támasztottam alá, és mivel a komcsik is politikusok és soha nem ítélték el őket politikusi fizetés jár nekik.
Már rég elhagytuk a vörös hadsereget, szó nincs róla...
"Azt nem tudjuk, Demszky mennyi nyugdíjat kap, azt viszont igen: vannak politikusok, akik 1,5 milliós nyugellátásra jogosultak."
Hányszor írjam be hogy ezt sikeresen felfogd?Ez már több mint a tízszerese az átlag magyar nyugdíjnak, tehát e téren alul maradtál, alátámasztottam.További kifogásolni valód van még?
12.55 kedves, azt írtad, hogy a vörös hadsereg volt tagjai tízszeres nyugdíjat kapnak. légyszi valami bizonyítékot erre, a hülyézésen túl, mutass már fel. mert a 143ezres nyugdíj se nem tízszeres, és arról is jöhetne forrás, hogy Demszky vagy Pintér a vörös hadsereg tagja volt. Mert ez így azért giga baromságnak hangzik. Demszky másfél milliós nyugdíja meg legenda.
Ráadásul te olyan összefüggésben beszéltél magas nyugdíjról, hogy az a vörös hadsereg tagjainak jár. Légyszi erről egy jogszabályt mutass már. Mert az hogy néhány volt politikusnak magas a nyugdíja az szart se bizonyít, mikor te több tízezer emberről beszéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!