Miért fáj egyeseknek, h egyes Jobbik és Magyar Gárda által meglátogatott településeken javult a helyzet?
Itt van Lak, de Szikszón is javult az ismerőseim által a közbiztonság.
Neten láttam videót, h valamelyik faluban igaz, h először majdnem megölték a polgármestert meg felgyújtották a boltját, de később ott is javult a helyzet.
Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz.
Miért fáj ennyire az igazság?
"na láttál-e már ilyen szép várost mint Ózd? én azt gondolom, te nem bullshit generátort használsz, hanem te magad vagy a generátor :D"
Nem csak láttam mutattam is. Mi nem világos még?
19.17
ez a gyönyörű ebben. akinek nem elég bizonyíték az hogy a pár tini a neten ragaszkodik hozzá, hogy a JObbik lábnyomán virág nő, az antimagyar, zsici, libsi... azt nem tudom, hogy a Jobbik mennyit jót tesz a településeken. (ti sem, hiszen egyetlen adatotok sincs róla) egy dologban viszont biztos vagyok. Magyarország és a magyarság számára nálatok, akik így vitáztok, azt gondoljátok eldönthetitek ki magyar és ki nem, nálatok kártékonyabb dolog nincs. a cigányok, a zsidók, a libsik, a fideszesek az mszpesekkel és sehova sem tartózó szomorú szemlélők mint én, együtt sincsenek annyira károsak, mint ti féltucatnyian.
39: "tökmindegy mit mutatunk, mit bizonyítunk"
Miért? Mit bizonyítottál? Az, hogy olyan trágárul beszéltek, ahogyan még a legutolsó putris cigányt sem hallottam soha nem bizonyíték.
"Az antimagyarok beégtek" Hol látsz te antimagyart? És miért égtek be?
Én Gyönygösre járok hetente 2x van, hogy többször, ami úgye Gyöngyöspata mellett van.
Április óta egy cigányt láttam az utcán, előtte, meg egész családok voltak ott.Eltüntek és nem hiszem, hogy bárki bánja ezt...
Nyugat Európában felgyújták a város melletti cigány putrikat, és repülőre rakják őket, és kirakják az országból... ott nincs gárda, és akik ezt csinálják, nem fasiszták, csak védik a hazájukat.
Xys: nem én vagyok buta, hanem te vagy korlátolt és tájékozatlan. Érdekes: ha valamit nem tudunk megoldani, ráfogjuk a genetikára. A világ számos börtönében futnak programok, amelyek visszaadják a bűnözők önbecsülését és az ilyen emberek sokszor hasznosabb tagjai lesznek a társadalomnak, mint sok "átlag" polgár.
Csak hát a jobbik is olyan korlátolt, mint a tagjai. Épp ezért soha nem fogják ezt a programot elismerni.
Ennyi.
Figyelj akkor legyen igazad, sz.ar a vezetése ezeknek a városoknak mert a bűnözők nem jó emberré váltak hanem elköltöztek vagy a börtönben számolják a napjaikat. De szerencsére a fideszes vezetés az sokkal jobb mert ott megtanyáznak, kiélik bűnöző hajlamaikat.
Akkor inkább az első nem? Vagy csak mindenáron valami hibát keresünk a jobb dologban? Nem eszek csokit mert attól szomjas leszek, akkor lenne jó a csoki ha úgy lenne finom hogy közbe nem lennék szomjas nem? Akkor inkább maradjon a kenyér (ez a te logikád kb) :D
"Akkor maradj csak itthon, aztán sírjál a fotelben az internet előtt, hogy milyen sz*r az életed, de te majd megmutatod, hogy bírod a strapát, mert te igaz magyar ember vagy."
Nekem épp nem úgy tűnt, hogy én sírok, vagy hogy nekem lenne okom erre.
"Valószínűleg ha lenne nyelvtudásod meg lehetőséged, te is mennél, de mivel nincs, így marad a keserű gúnyolódás meg "antimagyarozás". Szánalom vagy te is."
Négy nyelvet tolok a magyaron kívül:
orosz, angol, orvosi latin, romani.
Háromszor hívtak Németországba, egyszer Romániába, kétszer az Usába, és egyszer Kanadába. Mit értesz lehetőséghiány, vagy lehetőség alatt? Lehetőség az ja valaki leszarja a hazáját, lehetőséghiány az, ha nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!