Miért fáj egyeseknek, h egyes Jobbik és Magyar Gárda által meglátogatott településeken javult a helyzet?
Itt van Lak, de Szikszón is javult az ismerőseim által a közbiztonság.
Neten láttam videót, h valamelyik faluban igaz, h először majdnem megölték a polgármestert meg felgyújtották a boltját, de később ott is javult a helyzet.
Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz.
Miért fáj ennyire az igazság?
Nem ők üldözték el a cigányokat acélszív.
A balliberálisok buszokkal vitették, költöztették el őket ,mert azt hazudták, nekik hogy haláltábort fognak építeni meg nácizmus lesz a faluban....stb
Fogalmam sincs hova költöztették őket.
A megmaradt cigányok pedig hasznosak a társadalomra, főleg ők dolgoznak a földeken.
Ami még plusz pont nekik, hogy a cigányok elkergették a jogvédő szervezetet.
Majd mindjárt jön Acélszív és megmagyarázza, h ez nem így volt, mert igaz, h ő is csak hallotta, de akkor is a Jobbik egy szar és akkor is ők csinálták és punktum.
Az meg teljességgel kizárt, h nem ők voltak.
Mert azt mondták!
"Gyöngyöspata azóta újra város ..."
Hát ilyen butaságot leírni, mostanság soha nem volt város, megjegyzem a város minimális alapkövetelményeinek szvsz most sem felel meg. Ennek mi köze a közbiztonsághoz? vany egy csomó városunk amiben sokkal rosszabb állapotok vannak.
A kérdezőhöz meg:
Nem igazán szívem csücske a különböző gárdák, szerintem eddig semmit nem tudtak felmutatni a régi korok önkéntes rendőreivel szemben és törvényes intézkedések helyett erőszakosságukra apellálnak ...
De.
A miért minden kérdés alanya a Magyar Gárda?
Azért kérdezem, mert alsó hangon a magyar Gárda mellett van legalább 5 másik gárda is, ezek mindegyike értelmesebb és életképesebb, ráadásul a Magyar Gárda tagságának nagyobbik felét is elszipkázták, sőt képesek voltak új tagokat szerezni.
Ha most fentiekkel ellentétben támogatnám a "gárdákat", akkor is a legutolsók lennének a sorban.
15 #
Kérdezz meg embereket akik olyan településen laknak és készíts felmérést.
Tiszavasvári település azóta nem veszteséges mióta a Jobbik vezeti.
Ezek a települések mindenképp biztonságosabbak lettek.
Kérdezz meg rendőröket.
Kérdezz meg arra fele szolgáló rendőrt.
Heti 3 betörésből lett 3 havonta 1.
Nem tökéletes ,de ez akkor is javulás-
Megmondtam, gyere le, elkísérlek!
Jelentést az készít, aki akar.
"Majd ha nem arra kell hagyatkoznom, hogy a Gárda szerint javult a helyzet vagy adott település polgármesterének becsület szavára, akkor lehet el fogom hinni. Így viszont pont akkora kamu és rizsa, mint a "Magyarország jobban teljesít". "
Ne hazudj, Kedveském! :)
"10 percre lakok szikszótól. Nem láttam eget rengető változást."
Na látod, ennyit tesz tíz perc.
"Én most voltam Szikszón, és rend van és fegyelem, a légy zümmögését is lehet hallani."
Így van. Szikszón helyreállt a rend, ahogyan Gyöngyöspatán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!