Miért fáj egyeseknek, h egyes Jobbik és Magyar Gárda által meglátogatott településeken javult a helyzet?
Itt van Lak, de Szikszón is javult az ismerőseim által a közbiztonság.
Neten láttam videót, h valamelyik faluban igaz, h először majdnem megölték a polgármestert meg felgyújtották a boltját, de később ott is javult a helyzet.
Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz.
Miért fáj ennyire az igazság?
"én most voltam Szokolyán. Rend és fegyelem van."
Független. Mindenhol rend és fegyelem van ahová a Fidesz nem tette be a lábát.
"tetro, te híres kokeró vagy, ritkán hinném, hogy ott ahol te megjelensz biztonságban lennének a vagyontárgyak."
Ez így ebben a formában igaz.
"Van bármilyen kézzel fogható bizonyíték arról, hogy a jobbikos települések miben teljesítenek jobban?"
Tündérke! Mi lenne ha felemelnéd a segged és odamennél a firkászok cikkeinek olvasgatása helyett? Jahogy akkor már nem tudnál baromságokat írkálni? Istenem, ilyen az élet...
Kedveske,
az hogy Mariska néni mit gondol, elárulom, baromira semmit sem jelent. ha Marika nénitől tavaly elloptak egy csirkét, idén meg nem, akkor szerinte javult a közbiztonság. valójában erről csak adatok alapján lehet beszélni, ez a te nem élsz ott, kérdezz meg a helyieket duma csak jól hangzó lózung. bűnőzésről és gazdaságról beszélgetni számadatok nélkül csak szájkarate, annál semmi több. persze abban lehet, hogy érv a menjél oda nézzed meg, de értelmes vitához azért ennél több kell...
Hiába mondod neki.
Ugye ha jobboldali lap írja, az hazugság, ugye Tetro, Komplikato, csak az lehet, nekik független kell?
Egy független, ami baloldali meg h írná már le , h valami jót is összehozott a jobboldal?
Két hülye idióta, okoskodnak a gép mögül.
Kérdező,
én semmilyen linket, hivatkozást semmit nem láttam. tudsz mutatni valamit, vagy csak szájkarate, és érvek híján mások sértegetése? mert ez esetben ez sem kérdés, hanem egy tinédzser észosztása, és lehet is törölni a francba.
"az hogy Mariska néni mit gondol, elárulom, baromira semmit sem jelent."
Nalátod. Pontosan ugyanígy fingjuk le mink a szájad. :)
"Van bármilyen kézzel fogható bizonyíték arról, hogy a jobbikos települések miben teljesítenek jobban?"
Természetesen van. Viszont ezt cáfoló írást még sohasem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!