Miért fáj egyeseknek, h egyes Jobbik és Magyar Gárda által meglátogatott településeken javult a helyzet?
Itt van Lak, de Szikszón is javult az ismerőseim által a közbiztonság.
Neten láttam videót, h valamelyik faluban igaz, h először majdnem megölték a polgármestert meg felgyújtották a boltját, de később ott is javult a helyzet.
Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz.
Miért fáj ennyire az igazság?
"Tiszavasvári település azóta nem veszteséges mióta a Jobbik vezeti."
Nem veszteséges? Emberi szem olyan gazdagságot még nem látott, ami azóta ott van.
Képek Tiszavasváriból:
Nálatok mikor lesz ilyen mérvű jólét, Kedves Antimagyarok? Mikor betelepülnek zsidó fajtársaitok és adománnyal látnak el titeket? Csak tudjátok mi a gáz? a magyarok ezt önerejükből, külföld nélkül érték el. Mert a magyar ember tud tenni, nem a száját jártatja munka helyett. Alul maradtatok? Sajnálom. :)
"18.24, na akkor muti :)"
Mit muti te köcsög? Te mikor mutatsz bármit is bármelyik magyarellenes hozzászólásod alátámasztásául? Akkor meg miről beszélünk?
"De azért örülök, hogy tényadatként sikerült belinkelni pár fotót :D"
Én is örülök, hogy semmit sem sikerült belinkelned. Legalább az egyik oldalnak vannak érvei.
Mit gondol Mariska néni?
Mivel ő is alkotja a falu közösségét így egyértelmű, h az ő véleménye számít:)
Miért kié, ha nem az övé?
Na további jó magyarázkodást, mennem kell,savanyú a szőlő látom;)
19.06
hol van egyetlen darab bizonyíték, egy adat... komolyan kérdezem. bizonyítsatok. mert ha tényleg ez a bizonyíték, akkor bebizonyítottam, hogy Ózd csodás hely lett... ott is Jobbikos a vezetés? vagy bebizonyítsam ugyanilyen erős bizonyítékokkal más városokról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!