Miért fáj egyeseknek, h egyes Jobbik és Magyar Gárda által meglátogatott településeken javult a helyzet?
Itt van Lak, de Szikszón is javult az ismerőseim által a közbiztonság.
Neten láttam videót, h valamelyik faluban igaz, h először majdnem megölték a polgármestert meg felgyújtották a boltját, de később ott is javult a helyzet.
Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz.
Miért fáj ennyire az igazság?
Mert a médiában a Jobbik negatív fényben van beállítva?
A Jobbik vezette településeken tényleg van javulás.
Néha kicsit fasizmusra hajazóak a módszereik,de rendre nevelik az embereket és jót akarnak.
Majd ha nem arra kell hagyatkoznom, hogy a Gárda szerint javult a helyzet vagy adott település polgármesterének becsület szavára, akkor lehet el fogom hinni. Így viszont pont akkora kamu és rizsa, mint a "Magyarország jobban teljesít".
Tehát nem fáj, simán nem hiszem el.
Ráadásul sokak szerint a gárdisták kb. pont annyira javítják a közbiztonságot, mint maguk a cigányok ... ha érted.
"Ennek ellenére egyesek, úgy h nem is laki lakosok megmagyarázzák, h ez nem igaz."
Annak ellenére, egyesk úgy, hogy nem is laki lakoson elhiszik, hogy ez igaz :D
Gyöngyöspoatáról is mennyien állították, hogy mennyivel jobb lett. Aztán mégsem.
Gyöngyöspata jobb lett.
A zűrös cigányok elköltöztek onnan a Jobbik hatalomra jutása után nem sokkal.
Gyöngyöspata azóta újra város, fejlődik,nagy felújítások vannak és sterilek az utcák.
Laki vagyok, le lehet jönni, elkísérlek a környéken.
De egyébként is nevetséges a hozzáállás, mert "hát h változott a helyzet egy laki szerint??
Az csak rizsa!
Bezzeg az, h verem a nyálam, úgy h azt se tudom h van Lak, h biztos nem változott semmi.
Na az szentírás."
Nevetségesek vagytok...
"Gyöngyöspata jobb lett.
A zűrös cigányok elköltöztek onnan a Jobbik hatalomra jutása után nem sokkal. "
Ez ám a megoldás. És azok a balhés cigányok most hol vannak? Mert feltételezem a világból nem költöztek ki.
Bocs, de ez nekem csak félmegoldásnak tűnik. Pont úgy, mint Egerben, ahol úgy lett "rend" hogy a cigányokat áttolták Ózdra. Aztán verte a polgi a mellét, hogy ő bizony rendet tett. Ja 25000 ember nyugodtabb lett, másik 40000 meg nagyobb nyomorba került.
Szóval, ha ez a jobbikos rendteremtés, akkor ők sem jobbak, mint bármelyik másik sz..házi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!