Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell tűrnie a szélsőjobb...

Miért kell tűrnie a szélsőjobb propagandáját a gyerekeknek? Ez tényleg normális?

2013. júl. 3. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
34%

"hiába cáfollak és hiába bizonyítom az állításaimat"

Még mindig nem bizonyítottad egyetlen linkkel sem, csak a szád jár.

A többi mondókádat meg figyelmen kívül is hagyom, mert csak a szokásos hazugságaid.

A blogbejegyzés sem érdekel. Megjegyzem, undorító, ahogy rágalmazol. Bizonyára ez az a híres" nagy magyar becsület"...

Még szerencse, hogy nem általánosítok a te viselkedésed alapján sem, mert most igencsak hányingerem lenne.

Facepalmot érdemelnél megint, de nem keresek linket, mert úgyis megint letöröltetnéd, mint a múltkor.

Legközelebb pedig csak akkor szólj hozzám, ha bizonyítani is tudod az állításaidat, a süket szövegekre nem vagyok kíváncsi.

2013. júl. 31. 22:19
 52/74 anonim ***** válasza:
24%

"Még mindig nem bizonyítottad egyetlen linkkel sem, csak a szád jár."

Te se bizonyítottál semmit ennyi erővel, csak h vannak olyan magyarok, akik lopnak, holott senki nem állította, h nincsenek.

"A blogbejegyzés sem érdekel. Megjegyzem, undorító, ahogy rágalmazol. Bizonyára ez az a híres" nagy magyar becsület"...

Még szerencse, hogy nem általánosítok a te viselkedésed alapján sem, mert most igencsak hányingerem lenne."

Így bizonyítsak, h meg se nézed, amit linkelek? :D

"Facepalmot érdemelnél megint, de nem keresek linket, mert úgyis megint letöröltetnéd, mint a múltkor."

Nem én töröltettem le. Na most akkor ki hazudik? :D

"Legközelebb pedig csak akkor szólj hozzám, ha bizonyítani is tudod az állításaidat, a süket szövegekre nem vagyok kíváncsi."

Bizonyítottam én már eleget, de neked semmi se számít bizonyítéknak, ami a magyarok mellett v a cigányok ellen szól.

2013. aug. 1. 07:39
 53/74 anonim ***** válasza:
30%

"A blogbejegyzés sem érdekel. Megjegyzem, undorító, ahogy rágalmazol. Bizonyára ez az a híres" nagy magyar becsület"...

Még szerencse, hogy nem általánosítok a te viselkedésed alapján sem, mert most igencsak hányingerem lenne."

1. pedig általánosítasz, hiába írod, hogy nem

2. a te kommentedben: undorító, rágalmazó = magyar becsület

2013. aug. 1. 12:07
 54/74 anonim ***** válasza:
54%

@ 52.:

<"Még mindig nem bizonyítottad egyetlen linkkel sem, csak a szád jár."

Te se bizonyítottál semmit ennyi erővel, csak h vannak olyan magyarok, akik lopnak, holott senki nem állította, h nincsenek.>

Te viszont állítottál valamit, amit nem bizonyítottál. Még mindig nem. A többi másodlagos kérdés.

<"A blogbejegyzés sem érdekel. Megjegyzem, undorító, ahogy rágalmazol. Bizonyára ez az a híres" nagy magyar becsület"...

Így bizonyítsak, h meg se nézed, amit linkelek? :D>

Szedjél már valami memóriajavítót... A linkedet nem a 40. sz. alatti állításod bizonyításaként másoltad be. Az ugyanis ez volt: "Egyébként az ausztriai kiírást is a cigányok miatt tették ki, mert azok is Magyarországról érkeztek, és egy kalap alá vették őket velünk." Dátum: 07-25 07:27; tehát egy hete nem voltál képes alátámasztani. (Nem mintha érdemben lehetne, de hát te erősködsz...)

"Nem én töröltettem le. Na most akkor ki hazudik? :D"

Hoppá, bocsánat, akkor a másik "megajándékozott" lehetett esetleg? Az biztos, hogy nem én voltam. :D

"Bizonyítottam én már eleget, de neked semmi se számít bizonyítéknak, ami a magyarok mellett v a cigányok ellen szól."

Eleget??? :O

A nulláról sok minden elmondható, de "elég"-ként ritkán szokták értékelni...

@ 53.:

... És megint előugrott a nyuszi a kalapból. :D

<"A blogbejegyzés sem érdekel. Megjegyzem, undorító, ahogy rágalmazol. Bizonyára ez az a híres "nagy magyar becsület"...

1. pedig általánosítasz, hiába írod, hogy nem

2. a te kommentedben: undorító, rágalmazó = magyar becsület>

1. Nem általánosítok, hiába próbálkozol. Ismerek több normális jobboldalit is. Sőt, még egy olyan jobbikos házaspárt is, akik rendszeresen segítenek romáknak. Jujjj. :D

2. Ha nem ismered az "irónia" szó jelentését, nézd meg egy értelmező szótárban.

Legközelebb pedig pótold a mulasztásodat, 07. 24. 20:00 óta már akár könyvet is írhattál volna róla. De elég lesz egy 250–300 szóból álló rövid esszé is. A "feladat" még mindig (idézem, hogy nehogy véletlenül vissza kelljen lapoznod): "szerinted mit jelent pontosan a magyarság, a magyar módra való viselkedés stb."

2013. aug. 2. 23:00
 55/74 anonim ***** válasza:
24%

Tessék, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, h bizonyítsam, ami minden értelmes ember számára egyértelmű:

[link]

Persze tudom, nem fogod elfogadni, mert nem a te véleményedet tükrözi, meg csúnya szélsőséges náci kurucinfó, meg minden.

2013. aug. 3. 10:12
 56/74 anonim ***** válasza:
34%

Ez lenne a bizonyíték??? :O

Megnézted te egyáltalán a találati listádat??? Elolvastad, értelmezted? Nem hinném.

Nézzük csak a "cigányok lopnak Ausztriában" kombinációra lefuttatott keresésed eredményeit: 2 oldalt néztem át, de egyik cikk sem releváns, mivel nem a bolti lopásokról és táblákról szól, pláne nem ezek összefüggéseiről. Hoppá.

Még az egyik kurucos cikkben is csak utalnak a feliratokra egy régi újságképpel illusztrálva. Megint hoppá.

Szóval még mindig _egyetlen betűnyivel_ sem igazoltad az állításodat, miszerint az ausztriai üzletek "Magyarok, ne lopjatok" feliratú tábláit a roma tolvajok miatt tették volna ki. Úgyhogy ennyit arról, hogy mi egyértelmű az értelmes emberek számára.

Egyébként javaslom végigolvasni a találataidat legalább így, utólag, nagyon érdekes és hasznos olvasnivalók. :D

Kiemelten ajánlanám a figyelmedbe közülük a következőket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..

[link]

Jó olvasást. :)

2013. aug. 3. 11:57
 57/74 anonim ***** válasza:
24%
Pontosan erre számítottam, h nem fogod elfogadni, mert kiderül belőle, h bizony még az imádott cigányaid is lopnak. Köszi egyébként, h kiemeltél egyet a linkek közül, ami alátámasztja az igazamat, de a 2. linknek nem tudom mi köze a témánkhoz.
2013. aug. 3. 14:19
 58/74 anonim ***** válasza:
54%

1. Nem "imádom a cigányokat". Az csak a te és a hozzád hasonlók fejében "imádat", ha valaki NEM UTÁLJA őket úgy általánosságban, ahogyan ti.

2. Én SOHA nem mondtam, hogy nincsenek tolvaj cigányok.

Ha egy kicsit is emlékeznél a régebbi párbeszédeinkre, és tisztességes lennél, akkor nem is próbálnád így beállítani. Ez is "szép" jellemvonás...

3. A _te igazadat_ abszolút nem támasztja alá EGYETLEN link sem a találati listádról, az általam kiemelt sem.

Még egyszer a hamis állításod: "Egyébként az ausztriai kiírást is a cigányok miatt tették ki, mert azok is Magyarországról érkeztek, és egy kalap alá vették őket velünk." (Dátum: 07-25 07:27)

--> Egyetlen szál bizonyítékot nem tudtál erre mutatni, ami bizonyította volna, hogy az ausztriai boltokban cigányok loptak, és miattuk rakták volna ki a táblákat.

Ezt már másképp is megfogalmaztam, de eddig sem akartad megérteni. Csűrted-csavartad egy hétig, teljesen feleslegesen.

De ha esetleg most sem érted, akkor figyelj:

NEM azt kell(ett volna) bizonyítanod, hogy vannak romák akik lopnak ezt-azt Ausztriában úgy általánosságban.

(Vannak, senki nem tagadta.)

Konkrétan az üzletekben kihelyezett táblákról tettél egy hamis állítást, ANNAK igazságát kellett volna bizonyítani, nem mást. De mint látható, AZT nem tudod. Nem is lehet. Tehát az állításod ALAPTALAN, HAMIS.

Ennyi.

2013. aug. 3. 16:01
 59/74 anonim ***** válasza:
24%

1. Én sem utálom a cigányokat általánosságban, ahogy ezt már régebben egy másik kérdésnél le is írtam neked, tehát megint hazudsz. Én a bűnözőket utálom, arról pedig nem tehetek, h a cigányok nagy része bűnöző. Ezt mindenki tudja a hozzád hasonló elvakult rajvédőkön kívül.

2. Azt írtad, van alapja az ausztriai üzletek feliratainak, és még meg is erősítetted, h a "magyar, ne lopj" feliratokra gondolsz. Vagy ha legalább egyszer egy magyar lopott valahonnan, akkor már van alapja egy ilyen kiírásnak szerinted? Akkor is, ha a cigányok rendszeresen lopnak ugyanonnan?

3. Számodra senki és semmi nem támaszt alá semmit, amivel nem értesz egyet, tehát ezen kár is vitázni.

2013. aug. 3. 16:20
 60/74 anonim ***** válasza:
75%

Nem olvastam el a válaszokat, mert kíváncsi lettem milyen kontextusból lett kiragadva ez a para-kovács idézet, de nézdmár, semmit sem talál rá a google ezen a kérdésen kívül :D

Egyébként azt gondolom, hogy minden gyereknek csak azzal a propagandával kell találkoznia, amit a szülei engednek neki.

Ezért nem értem azt sem, amikor a szélsőjobbosok azon ugatnak, hogy az ő gyerekeiknek miért kell melegfelvonulást nézniük.

Könyörgöm! Nem kell!

A gyerekeket ugye normális esetben nem a tévé, de nem is az iskola neveli, hanem a szülei.

2013. aug. 7. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!