Ugye jól gondolom ezt a fiatal szavazókkal kapcsolatban?
Jól van, ha neked válasz kell. Nesze itt van egy válasz:
A gazdagabb,jobb környékről származók tényleg az a "szívjuk be az éterbe""szeín cigánok hát micsoda rásszizmus van itt" típusúak valszeg LMP szimpatizánsok.
Egyetemen én így tapasztalom.
Mi akik megéltünk egy s mást , Jobbik szimpatizánsok lettünk.
Nem mintha közel állna hozzánk annyira a politikájuk ,de ha a cigánykérdést megtudják oldani akkor már megéri rájuk szavazni.
Azok a bizonyos közvélemény kutatások...
1. Ha hármat megnézel 3 különböző választ kapsz.
2. Szerinted azokon a fiatalakon kívül akik itt is jelen vannak azokon kívül hány foglalkozik olyan szinten a politikával, hogy az ilyen meg olyan közvélemény kutatásokon voksoljon? Mert még az itt lévők is max itt politizálnak de ők sem a különféle közvélemény kutatásokat csinálják.
"Elárulok egy "apró" titkot: a Jobbik szavazóinak túlnyomó többsége baloldali, sőt liberális! Ugyanakkor mindnek elege van abból, hogy a cigányok szinte büntetlenül folytathatják a bűnöző életmódjukat, és még ők az "üldözött kisebbség", akiért aggódni kell."
A fentiekkel részben egyett értek. Én pl fideszes voltam. De be kell látni. Ez az egész úgy szar, ahogy az van. Nem csak ez, hanem az elmúlt húsz év is. Európa veszte pont ez lesz, a túlzott nagy liberalizmus. Csak tudnám, ki az a elmebeteg fa.sz, aki ezt kitalálta...
Mostmár át tértem a jobbikra. Mert be kell látni, nincs más normális párt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!