Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell tűrnie a szélsőjobb...

Miért kell tűrnie a szélsőjobb propagandáját a gyerekeknek? Ez tényleg normális?

2013. júl. 3. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
54%

<Gondolom, itt a "magyar, ne lopj" táblára gondolsz.>

Igen.

<Ha egy magyar üzletben kitesznek olyan feliratot, h "cigány, ne lopj", annak is van alapja szerinted?>

Ugyanannyi, mint a "magyar, ne lopj" feliratnak.

"Egyébként az ausztriai kiírást is a cigányok miatt tették ki, mert azok is Magyarországról érkeztek, és egy kalap alá vették őket velünk."

Mondod te, meg a széljobber honlapok. Csakhogy ez az állítás egyáltalán nem igazolható.

Már ott bukik az egész, hogy a nyolcvanas évek végén, amikor feltűntek ezek a táblák, akkor még csak a magyarok között volt divat átugrani sógorékhoz elektronikai cuccokért vagy egy kicsit körülnézni.

De rákerestem a neten is, mit tapasztaltak és mondanak mások. Tessék, olvasgass egy kicsit:

[link]

Én végigolvastam az első nyolc linket kommentestül (!), meg a második oldalról is véletlenszerűen néhány oldalt. Siralmas a magyarokra nézve. :(

2013. júl. 29. 01:04
 42/74 anonim ***** válasza:
24%

Nézd meg a Guantanamo című filmet.

A nácik és az ávós verőlegények elbújhatnak az amcsi katonák primitív bunkósága és brutalitása mögött...

2013. júl. 29. 01:24
 43/74 anonim ***** válasza:
24%

"Ugyanannyi, mint a "magyar, ne lopj" feliratnak."

Na, legalább ez kellemes meglepetés.

"Mondod te, meg a széljobber honlapok. Csakhogy ez az állítás egyáltalán nem igazolható."

Az sem igazolható, h a magyarok lopnak, csak te veszed készpénznek, mert magyarellenes vagy.

"Én végigolvastam az első nyolc linket kommentestül (!), meg a második oldalról is véletlenszerűen néhány oldalt. Siralmas a magyarokra nézve. :("

Magyarok közül se mindenki szent, de itt se látok olyat, aki konkrétan leírná, h Ausztriában csak és kizárólag magyarok lopnak Magyarországról.

2013. júl. 29. 07:39
 44/74 anonim ***** válasza:
54%

Na, legalább ez kellemes meglepetés.

"Mondod te, meg a széljobber honlapok. Csakhogy ez az állítás egyáltalán nem igazolható."

Az sem igazolható, h a magyarok lopnak, csak te veszed készpénznek, mert magyarellenes vagy.

"Én végigolvastam az első nyolc linket kommentestül (!), meg a második oldalról is véletlenszerűen néhány oldalt. Siralmas a magyarokra nézve. :("

Magyarok közül se mindenki szent, de itt se látok olyat, aki konkrétan leírná, h Ausztriában csak és kizárólag magyarok lopnak Magyarországról.

"Az sem igazolható, h a magyarok lopnak, csak te veszed készpénznek, mert magyarellenes vagy."

1. Nem vagyok magyarellenes, ne rágalmazz.

2. A táblák kint voltak/vannak. Okkal. Nem a franciák/olaszok/miatt, hanem a _magyarok_ miatt.

"Magyarok közül se mindenki szent, de itt se látok olyat, aki konkrétan leírná, h Ausztriában csak és kizárólag magyarok lopnak Magyarországról."

Ezt nem is kell leírni. Csak számold meg, hány cikkben/kommentben panaszkodnak magyar tolvajokra, és hányban romákra.

2013. júl. 29. 23:09
 45/74 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, benne maradt az előző. Az sztornó.
2013. júl. 29. 23:10
 46/74 anonim ***** válasza:
17%

"1. Nem vagyok magyarellenes, ne rágalmazz.

2. A táblák kint voltak/vannak. Okkal. Nem a franciák/olaszok/miatt, hanem a _magyarok_ miatt."

A 2. ponttal rögtön megcáfolod az 1.-t. Ha nem lennél magyarellenes, nem lennél ilyen biztos benne, h a magyarok miatt voltak/vannak kint a táblák, és nem a cigányok miatt.

"Ezt nem is kell leírni. Csak számold meg, hány cikkben/kommentben panaszkodnak magyar tolvajokra, és hányban romákra."

Mivel arra kerestél, h "magyarok, ne lopjatok"... :D

2013. júl. 30. 07:56
 47/74 anonim ***** válasza:
30%

"Ezt nem is kell leírni. Csak számold meg, hány cikkben/kommentben panaszkodnak magyar tolvajokra, és hányban romákra."

Berta drága, mint ahogy a magyar állampolgárokra Nyugat-Európában és Amerikában automatikusan magyar szót használják, az osztrákok is ezt tették.

Ugyanis náluk a citizenship = nationality.

A "zámolyi romák" is magyarként lettek elkönyvelve, csakúgy, mint a svédországi vagy kanadai cigányok.

Nem azt írják a sajtóban és nem azt mondják a tévében, hogy a (Magyarországról Franciaországba, Kanadába, Svédországba özönlő) cigányok lopnak, hanem, hogy "a magyarok".

Ezért akarja Kanada megszigorítani a belépési feltételeket a MAGYAR állampolgárokkal szemben. Nem a cigány származásúakkal szemben. Sajnos.

A vasfüggöny leomlása után közvetlenül elárasztották Nyugatot a keletről jöttek, az osztrákok pediglen nemigen

Olaszországba százezrével vándoroltak Olaszországba a romániai cigányok, akikkel - finoman szólva - meggyűlt a helyi hatóságok baja. Amikor az olasz média tele lett a "román bevándorlók" randalírozásával, a román elnök azonnal kiállt a nyilvánosság elé, mivel fontosnak tartotta leszögezni, hogy azok nem tolvajok románok, hanem romániai cigányok.

Magyar történelemben a tatárjárás valójában mongoljárás volt, csakúgy, mint a török megszállás százötven éve alatt zömmel muzulmán délszlávok (bosnyákok, szerbek, albánok) és nem törökök telepedtek le hazánkban.

Ugyanúgy, ahogy a ferdeszemű rögtön kínai, pedig valójában lehet koreai, japán stb. Nyugaton ugyanígy vannak velünk.

2013. júl. 30. 14:47
 48/74 anonim ***** válasza:
34%

@ 46.:

"A 2. ponttal rögtön megcáfolod az 1.-t. Ha nem lennél magyarellenes, nem lennél ilyen biztos benne, h a magyarok miatt voltak/vannak kint a táblák, és nem a cigányok miatt."

Leírtam, hogy miért vagyok olyan biztos benne. Ellentétben veled, aki egy betűt nem írtál a puszta állításodon kívül. Plusz lefuttattam egy Google-keresést mások tapasztalatainak megismerése és megismertetése céljából, ezek szintén cáfolják a te állításodat.

<Mivel arra kerestél, h "magyarok, ne lopjatok"... :D>

Mivel ez a felirat a vita tárgya, hát nem lett volna célszerű pl. Szinyei-Merse Pál Lila ruhás hölgy című festményére keresni...

A linkek pedig kiválóan mutatják, hogy az állításod alaptalan.

És ha bármivel is alá tudnád támasztani, hogy nem az, akkor már megtehetted volna, volt rá két egész napod. Úgyhogy itt le is zárhatjuk.

-------

@ 47.:

Nem játszom olyat, hogy az egyik előző válaszomra nem reagáltál (39. sz.), most meg előbújsz, mint a nyuszi a bűvészkalapból. :D

De azért annyit megjegyeznék, 60%-os, drága, hogy nagyon nem tudok egyetérteni az általad írottakkal. Tapasztalatom szerint más népek is kiválóan meg tudják különböztetni a cigányokat a magyaroktól. Például láttam egy videót a kanadai eseményekről, régebben a RAI Uno-n a TG1 híreit a római eseményekről; nem volt probléma egyiknél sem, "nevén nevezték a gyereket": cigánynak.

Aki pedig nem tud különbséget tenni, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

2013. júl. 31. 00:45
 49/74 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is lezárhatjuk, mert hiába cáfollak és hiába bizonyítom az állításaimat, nem vagy hajlandó még csak tudomásul se venni, nemhogy még megérteni. Te már rég eldöntötted, h a magyar egy szar, bűnös, alávaló nép, bezzeg a cigányok azok milyen fajin csávók.
2013. júl. 31. 07:51
 50/74 anonim ***** válasza:
24%
Még eszembe jutott ez a cikk, Berta az eddigi megnyilvánulásai alapján eme típus iskolapéldája :) [link]
2013. júl. 31. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!