Vannak itt cigányok? Olyanok akik a normális fajtából valók?
Én ismerek normálisakat.
De ezeket a cigányokat de valahogy nem is tekintjük annak.
Elég rájuk nézni ,nem beszélnek ákcentussal ,tiszták igényesek , dolgoznak és szép házban élnek.
Itt a környéken sosem érték őket atrocitások.
Ők is utálják, lenézik a putrisokat és őket hibáztatják (teljesen jogosan) , hogy az ismeretlen emberek néha előítéletesek velük.
Mert itt mindenki ismeri őket , tudjuk ,hogy rendesek.
Szia!
Én félig cigány vagyok a jólnevelt fajtából. Én is már unom ezt a sok bűnözést és sokakat a vízbe fojtanám. A lopós, családin élő, élet tönkretevő, gyermekszaró fajtákat..
Igen, én annak tartom magam, és a barátaim is.
Apám anno még cigánytelepen született, de ő lopás és vandálkodás helyett tanult, ha tudott naponta fürdött, és munkaundora sem volt. Jelenleg Bp. egyik legnagyobb építőipari cégének dolgozik elég magas rangban, és saját Kft.-nk is van. Ilyen cigány is van, kár hogy ez az 5%.
Én hiába hogy magam is cigány vagyok, én is rasszista vagyok, mert a körülöttem elő cigányok közül egy olyan sincs, mint én vagy a családom, tőlem is lopnak, és nemegyszer kötöttek már belém az utcán vagy a suliban. De a legjobban azért rühellem őket, mert ezek a férgek miatt bélyegeznek meg engem is, holott engem ugyanúgy meglopnak, stb...
A baráti köröm egyébként egyáltalán nem tart "cigánynak", sem pedig azok akik közelebbről megismernek, hiszen a cigányokról alkotott sztereotípiák egyáltalán nem illenek rám, ezért vagy "normális cigány" vagyok, vagy magyar. Hiszen ez a hazám, nem?
Na hát az én helyzetem elég érdekes miért?
Azért mert MAGYAR vagyok de cigánytelepen nőttem fel és sokk esetben úgy érzem, hogy a MAGYAROK lenéznek ez miatt.
Azt mondják áááá nem ezért de tudom hogy ez az oka!
Meg hogy hülye vagyok meg ilyenek erről annyit gyerek koromban elég nagy szar dolog történt velem ami ki hatot az életemre. Se ennek se annak nem tartom magam!
Jobbikosokat meg kifejezetten gyűlölőm!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!