Hisztek benne, hogy vannak Magyarországon normális, rendes, dolgozó, nem segélyeken élősködő cigányok?
túl kevesen, sajnos...
láttam már az egyetemen is cigányt, de a többezer ember közül csak azt az egy lányt három év alatt...
igen, te is az vagy nem?
ahogy írtad. ismerek is egyébként ilyeneket :) aki lusta az nem azért nem dolgozik, mert roma, hanem mert lusta és kész :)
sok rendes romát ismerek, akik okosak, dolgosak, volt párom is roma, és főt, mos, takarít, varr :)
nagyon tiszta és rendes, meg jóképü :)
oylanok mnit az olaszok vagy arabok :)
de vannak rosszak is, de fehérekbe is vannak rosszak
én egy magyar, fehér 23 éves lány vagyok :)
Persze, és az ilyeneknek, így neked is, nagyon örülünk is. :)
Tudod, csak az arányokkal van a baj, legalábbis egyelőre, de bízom benne, hogy ez is pozitívan változhat még a jövőben.
Viszont egy kérdést ha feltehetek neked: szerinted hogyan lehetne a leghatékonyabban rávenni a többieket arra, hogy ők is ilyenek legyenek?
Én is roma,ha ugy tetszik cigàny vagyok.
Elvégeztem a középiskolàt,és van két szakmàm.
Plussz egy német nyelvvizsgàm.Buta voltam,hogy nem mentem föiskolàra,pedig a lehetöség megvolt,a tanàrok és sokan màsok tàmogattak volna,viszont szerelmes lettem:)
Ma 24 vagyok,külföldre költöztem,van egy férjem,és dolgozom egy gyàrban .Igen sajnos mi vagyunk kevesebben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!