Van valami normális, mondanivalóval is rendelkező anime, amiben nem csak gyilkolás és világmegmentés megy?
Nem vagyok valami nagy rajongó, rühellem a >.< fejű kolbászkarjuk fel-le rángató figurákat, amik idétlenül ordítoznak.
De azért a Death Note-ot, az Air-t, a Vampire Knight-ot, a Full Metal Alchemist/BH-ot, Sámánkirályt megnéztem, mert legalább valami újat is mutattak, és nem csak a vér fröcsögött.
A Narutót, Bleach-et és a hozzá hasonlóakat sose szerettem, a Chrno Crusade-et és a Dir en Grey-t kezdtem el nézni még régebben, de pár részig jutottam csak.
Tudna valaki mondani valami jót?
Helo ajánlanék pár animét ami tetszett bár nem sokat láttam de ezek szerintem jók.
Eve no Jikan ,Haibane Renmei ,Byousoku 5 Centimeter az utolsó elég nyálas de szép
Ghost in the Shell ebben pedig van akció de azért mondanivaló is akad bőven ez régebbi de jó
és ajánlom a [link] vagy más egyéb animés oldalt lehet bennük téma szerint böngészni
A felsoroltak közül egyedül a Monster ígérkezik jónak, a többit mind ismerem, és nem tetszenek. A GITS túl modern, az Elfen lied-ről meg annyit áradoztak már nekem eddig, hogy inkább el se kezdem.
Köszönöm az eddigieket.
Az Eve no jikan tényleg nagyon jó, igazából arról szól, hogy milyen lesz az élet androidok között.
Esetleg a Mushishi, az misztikus és szerintem nagyon megható.
Sengoku Basara, történelmi akció anime.
Baccano!, maffia story a 30-as években.
Vígjátékok: Sayonara Zetsubou-sensei, Gintama
Az én kedvencem a Higurashi no naku koro ni. Bár ebben is elég sok a vér, de elég mély mondanivalója van, nekem nagyon tetszett. Egy hátránya van, hogy ha először nézed az első évadot, semmit nem fogsz érteni belőle, egy nagy összevisszaság lesz az egész. Tehát előbb a második évadot kell megnézni, hogy értsd az elsőt. :D Én nagyon szeretem, bár a fantasy vonal erősen ott van benne.
Amit ajánlani tudok még, az a Hetalia. Bár szinte semmi komolyság és mondanivaló nincs benne. A világ országai vannak megszemélyesítve, akik eljátszák a történelmet. Semmi komolyság, de nagyon aranyos, és élvezhető.
Tudom, azt írtad, hogy ne legyen világmegmentés és gyilkolászás, de a Hellsing OVA szerintem egy alapmű. Igaz, hogy vámpíros, és véres nem is kicsit, de szerintem írtó jól meg van csinálva.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni.
Estleg regisztrálj be ide www.animeweb.hu
Nagyon sok anime leírása ott van, van ami letölthető,de a legtöbbet csak angolul esetleg felirattal lehet megtalálni.Alig néhány jön ki magyar szinkronnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!