Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valami normális, mondaniva...

Van valami normális, mondanivalóval is rendelkező anime, amiben nem csak gyilkolás és világmegmentés megy?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami nagy rajongó, rühellem a >.< fejű kolbászkarjuk fel-le rángató figurákat, amik idétlenül ordítoznak.

De azért a Death Note-ot, az Air-t, a Vampire Knight-ot, a Full Metal Alchemist/BH-ot, Sámánkirályt megnéztem, mert legalább valami újat is mutattak, és nem csak a vér fröcsögött.

A Narutót, Bleach-et és a hozzá hasonlóakat sose szerettem, a Chrno Crusade-et és a Dir en Grey-t kezdtem el nézni még régebben, de pár részig jutottam csak.

Tudna valaki mondani valami jót?

2011. okt. 17. 21:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Inuyasha. Bár szerintem te nem láttál egyetlen részt sem a Narutoból vagy a Bleachből. Naruto, Death Note, Inuyasha, Bleach ezek a legjobb animék.
2011. okt. 18. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Cowboy Bebop, Trigun
2011. okt. 18. 18:40
 13/22 A kérdező kommentje:
A Cowboy Bebop-t és Trigun-t se szeretem.
2011. okt. 18. 19:25
 14/22 anonim ***** válasza:

Pedig egyértelműen a Cowboy Bebop a valaha készített legjobb anime!

Egyébként amik számomra különösen szívhez szólóak, azok leginkább a Miyazaki-filmek. Szeretem őket, vannak kisebbeknek, illetve érettebbeknek való animék is, van mondanivalójuk, jellegzetes grafika, kellemes zenék, és csodás látvány.

2011. okt. 19. 21:47
 15/22 anonim ***** válasza:
A Pumpkin Scissors is elég jó, könnyedebb hangvételű, de nagyon kedves, sajnos egy idő után félbehagyták (legalábbis én nem találtam meg a folytatást)
2011. okt. 19. 21:55
 16/22 A kérdező kommentje:
VaniliaHime, már itt is divcsihskedsz?
2011. okt. 19. 23:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Serial Experiment Lain
2011. okt. 20. 01:13
 18/22 anonim válasza:
62%

Akkor dugd fel magadnak!

Egy ideje olvasgatom ezt és nem bírom szó nélkül hogy végigfikázod az összes jó Animét, egyet tudok mondani ha már ízlésed nincs ahelyett hogy itt írod ezt a sok lósz*rt menj és nézz Barátok Köztöt az való neked!

2011. nov. 11. 23:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Mit "divcsihskedek", a jó ég áldjon meg... Kapjál az agyadhoz és menjél legózni, az való a te szintednek!
2011. nov. 12. 08:14
 20/22 anonim válasza:

Talán nem Martial Arts, Shounen és Horror animéket kellene nézned. ^^"

Nem csak az Animax-on futó animék léteznek. ^^""

Toki o Kakeru Shojo, TokiKake („Az idő fölött járó lány”)

Beck

Card Captor Sakura

Full Moon wo Sagashite

Angelic Layer

Kobato

Stb..stb...

Rengeteg jó anime van, csak körül kell nézni. Mindenki megtalálja a saját stílusát.

AnimeAddicts-ot ajánlom!

2012. jan. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!