Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem írja alá a rezsicsökke...

Aki nem írja alá a rezsicsökkentést helyeslő kérdőíveket, az tulajdonképpen többet szeretne fizetni csak ne a Fidesz legyen már kormányon?

Figyelt kérdés
Vagy tényleg ennyire nem hiszi,hogy lehet másképp is kormányozni?
2013. jún. 25. 16:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

A zokninak: Már megtanultuk itt a 20 év alatt,hogy működött a magyaros piacgazdaság.Most egy kicsit más világ lett.

Abból már elég volt,ez sem jó de valamiféle szabályzás kellett.Ez nem lehet vitás.Az állam nem szegényedhet el,mert az sehova sem vezet.Orbánék messze nem tökéletes,amit csinálnak,de a kiürített államkasszát próbálják visszatölteni,úgy,hogy nekünk is maradjon egy kicsi. Az MSZP csak saját magát tömte,és a libatömést is most a Viktoréknak kell a családoknak kifizetni,mert a Bajnai "libás" arra is képtelen volt.

Szegények nem értettek hozzá.-mondta a Bajnai gyerek.Ő csak a off-short- hoz értett.Elvinni mindent,ennyi....

2013. júl. 1. 15:58
 42/52 anonim ***** válasza:
Jobb mint elűldőzni.
2013. júl. 1. 16:31
 43/52 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sokan fizetnének többet..csak a Fidesz menjen a francba már. A magyar már csak ilyen....ostoba.
2013. júl. 1. 16:46
 44/52 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező, elbeszélünk egymás mellett. Valamiért nem fogod fel, hogy egy kommunista propagandát reklámozol, és azt sem fogod fel, hogy mennyire káros, ha egy kormány "izomból" rákényszerít egy magáncéget, hogy csökkentse az árait. És nem, nincsen Fidesz-fóbiája itt senkinek, nekem meg főleg nem, ha normális gazdaságpolitikát folytatnának, még hajlandó is lennék rájuk szavazni. Jelenleg azonban a legsötétebb, a választókat teljesen hülyének néző, demagóg szélsőbaloldali politikát folytatnak, és ez borzasztó.
2013. júl. 1. 20:09
 45/52 anonim ***** válasza:
Nem kell rezsit fizetnem mert melló nélküll lakást se tudk szerezni. Mellóhoz meg kellenek a külfőldi befektetők . Egy olyan országba nem tené senki a pénzét aholl bármikor hozhatnak egy ojan tőrvényt hogy mátoll kezdve enyi kevesebb bevétele lesz. Ezt értsd már meg előszőr is.
2013. júl. 2. 08:39
 46/52 A kérdező kommentje:
Ismét a zokninak: Én éltem a kommunizmusban,ez messze nem az kedves "zokni"Úr.Nem beszélek én el senki mellett,de ami itt kormányzás címén ez elmúlt 2 szoci ciklus alatt volt az botrány.Én nem vagyok egy Fidesz szócső,de azért még ez százszor jobb.Legalább ez egy kisérlet,hogy talán lehet majd jobb.Semmit nem "kényszerit" a Viktor semmire,ha nem tetszik akkor el lehet menni.Hallottuk ezt már többször mástól is-Ferkó a "szemkilövető"is ezt dumálta,de Ő a magyar vállalkozókra gondolt akkor.
2013. júl. 3. 15:33
 47/52 anonim ***** válasza:
jaja meg a trafik tőrvényre is szükség volt stb re. biztos ezek élinkitik a gazdaságott. Xd
2013. júl. 3. 16:57
 48/52 anonim ***** válasza:
33%
El lehet menni? Szerintem megnézhetnénk magunkat, ha a mostani, kommunista stílusú rezsicsökkentés hatására elmennének a szolgáltatók...
2013. júl. 3. 18:36
 49/52 A kérdező kommentje:

Még elmehetnek.Vagy lesz egy két hosszabb áramszünet,és akkor el lehet gondolkodni.

Tudom ez sem jó,de már valamit kellett tenni. A magyar bérek a béka segge alatt,a rezsiköltségek meg annyi mint Ausztriában...Akkor hogy legyen kedves zokni Úr.?

Mit csináljunk,segítsen.Fizetni is lehessen,meg szolgáltatók is megéljenek.

2013. júl. 3. 19:26
 50/52 anonim ***** válasza:

Valakinek meg kell fizetnie a szolgáltatás üzemeltetést hogy legyen szolgáltatás.

Tegyük fell elhuznak az áramszolgáltatók kirugnak mindenkit . Nem lesz áram minden bolt kis válalkozás leál nem csak a multik amik mellesleg a lehtőb ember foglalkoztasák. Az atm bőll se tudsz pénzt felveni se bankbol mert nincs áram. És legtőb bolt is zárva lene. A kisboltoknak meg hamer elfogyna az áruja. Nem lene kaja e.

Persze ez csak az első hét . Utána mi is jőn szerinted ami ojan jó lene a magyat emberek nek mert fix hogy egyhónap allat nem elesz nek 200ezres minimál bérek ithon.Ha az állam átvené a veszteséget miből is fizetné ? szerintem adóbol az honan van az fizetés bőll.

2013. júl. 3. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!