Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem írja alá a rezsicsökke...

Aki nem írja alá a rezsicsökkentést helyeslő kérdőíveket, az tulajdonképpen többet szeretne fizetni csak ne a Fidesz legyen már kormányon?

Figyelt kérdés
Vagy tényleg ennyire nem hiszi,hogy lehet másképp is kormányozni?
2013. jún. 25. 16:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
80%

Én nem írtam alá.

Egyrészt nem akarok semmilyen listának a tagja lenni. Másrészt rezsit nem úgy kell csökkenteni, hogy azt mondjuk, hogy holnaptól kevesebbe kerül, hanem úgy, hogy korszerűsítjük a házakat, berendezéseket, szigeteléseket, stb. Így többet lehet megtakarítani.

2013. jún. 25. 16:53
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire ne legyél már debil. Nálatok talán 4-5 telefonvezeték megy a házba, Pedig ott is választhatsz több szolgáltató közül is. Attól mert egy szolgáltató birtokolja a vonalat nem jelenti hogy egy másik ne bérelhetné tőlük. Nálunk pl invitelé a teló hálózat a T mégis sokkal jobb feltételeket kínál ezért az ő szolgáltatásukat használom. Nem kellett új hálózatot kiépíteni a kedvemért ;)

2013. jún. 25. 16:54
 13/52 A kérdező kommentje:

11-es.Ha mindenki maga tudná korszerüsíteni a környezetét,akkor mi egy gazdag polgári ország lehetnénk.

Erre egyszerüen nincs pénz,ezért marad a központi szabályozás,ha nincs egyéb megoldás.

2013. jún. 25. 17:00
 14/52 anonim ***** válasza:

"Ennyire ne legyél már debil. Nálatok talán 4-5 telefonvezeték megy a házba, Pedig ott is választhatsz több szolgáltató közül is. Attól mert egy szolgáltató birtokolja a vonalat nem jelenti hogy egy másik ne bérelhetné tőlük. Nálunk pl invitelé a teló hálózat a T mégis sokkal jobb feltételeket kínál ezért az ő szolgáltatásukat használom. Nem kellett új hálózatot kiépíteni a kedvemért ;)"

Nincs vezetékes telefonunk, mobilt használunk. Csak a Telenor jön be, mert telenoros torony van a közelünkben. A T-Mobil-nak és a Vodafone-nak nincs térereje.

2013. jún. 25. 17:03
 15/52 A kérdező kommentje:

Szerintem,ott ahol ilyen gyengék a bérek,ott azért jogos elvárás egy kormány felé hogy segítse a lakosságot. Ez nem

választási gesztus,de netto 450,- Eur az átlagbér nálunk!

2013. jún. 25. 17:17
 16/52 anonim ***** válasza:
11%
Az átlagbér lehet, hogy 450 Eur, de a legtöbben 900 Eur körül keresnek, ami siralmas. Egy duplázás vagy legalább +50% ráférne ezekre az összegekre.
2013. jún. 25. 17:20
 17/52 anonim ***** válasza:
87%

Én sem írom alá. Egyrészt nem akarom, hogy a Fidesz listájában szerepeljenek az adataim. Másrészt egyetlen esetben sem kérdetik meg ELŐRE tőlem, hogy egyetértek-e a fizetendő adókkal? Akkor utólag miért írjak alá egy jelentéktelen csökkentést. A rezsim pár ezer Ft-tal csökken, a fizetésem viszont 15.000.- Ft-al. Az Áfa emelés hatásait már nem is említem.

Ez csak választási mézesmadzag.

18/52 A kérdező kommentje:
A fentiek szerint aki nem írja alá,annak nincs erre a segítségre szüksége,az "vagyonos" ember lehet.
 19/52 Komplikato ***** válasza:
60%

"Erre egyszerüen nincs pénz,ezért marad a központi szabályozás,ha nincs egyéb megoldás."

Eddig is az volt hosszú hosszú évek óta. Kérdés akkor miért emelkedtek drasztikusan 2 éve energia árak?

Kérdés ha a gonosz cégek "extraprofitját" (by Marx) akarják letörni, akkor az MVM elmúlt két évben miért rendelkezik a csillagos égbe törő profittal? Ja az állami cég nem számít?

Kérdés ha az ár csökkentése volt a tét, akkor a rezsicsökkentés erőszakos bevezetése közben az MVM MIÉRT emelte az árait?

Kérdés miért nem az energia árakban lévő röpke 70% adó és más állami bevételt csökkentették?

Kérdés ha ennyire hülyére keresték magukat az energia szektorban most miért vannak elbocsátások, leépítések, központ másik országba helyezése és miért zárják sorban a hőerőműveket?

Kérdés egy elfogadott törvényre mi a halálnak gyűjtenek aláírást???

Kérdés milyen aláírás gyűjtés az amit bárki akárhányszor aláírhat ... még akkor is ha 9 éve meghalt?

Ja és a legfontosabb kérdés, mennyivel fog a fogyasztó TÖBBET fizetni az örsszes termékért amibe a nagyfogyasztók beépítik az ő energia áremelésüket? Mi van ha csökkent rezsi a kisebb szám? Hmmm? Nem számít mi?

És akkor most térjünk rá az ötödik megszorító csomag mennyivel többe fáj átlag csórónak, mint amit állítólag megspórolt a rezsin?

(Ilyen aprósággal meg ne is törődjünk, hogy sok helyen a csökkent rezsi is többre jött ki rejtélyes okokból ...)

Szóval ész nélküli támogatáshoz azért egy 12 éves szellemi és érzelmi szintjén kell lenni, ezek átgondolása vagy pláne gondolkodás nélküli elfogadására.

2013. jún. 25. 17:21
 20/52 A kérdező kommentje:

Ha 900 Eur lenne,akkor senki nem menni ki dolgozni.Ott sem több egy átlagos bér netto 1000-1200,-nál. Ki az aki 200 Eur-ért kimenne? a 900,- az mindenféle "fekete pénzes

bér lehet.Nem hivatalos,én a hivatalost mondtam!

2013. jún. 25. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!