Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyat lehet csinálni, hogy...

Olyat lehet csinálni, hogy többször írom alá a rezsicsökkentést?

Figyelt kérdés

A múlt héten aláírtam a Jászai Mari téren, nevet, címet kellett megadni, de semmi azonosító nem kell.

Megtehetem azt, hogy még aláírom több helyen? Beleszámolják ezeket is?

2013. máj. 8. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

És ettől mi lesz jobb neked? Meg akarsz védeni egy kormányintézkedést? Miért így? És ki ellenében? Tett, vagy szándékozott tenni eddig valaki a megsemmisítéséért, hogy ennyire szükségesnek érzed a "küzdést"?

Figyelsz te egyáltalán arra, mit is teszel? Milyen céllal és milyen eredménnyel?

Tedd nyugodtan, amit tenni gondolsz, aztán viseld a következményeit. Azért mondom ezt neked, mert a cselekvésed az én körülményeimre nincs hatással. Azokat magam alakítom.

2013. máj. 8. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Biztosan. Én is aláirtam már vagy 15 X. Tudom, hogy a miniszterelnök ur ebböl merit eröt a további rezsicsökkentésekhez. Segitek neki.
2013. máj. 8. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem erőmerítés.Az aláirásgyüjtésnek jogi okai vannak a szolgáltatók felé.Ha kormányrendelettel nem lehet őket szabályozni akkor ez a megoldás.Nyugodtan ird alá többször is senki se fogja ellenőrizni.
2013. máj. 8. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Felőlem aláírhatod a Hupikék törpikék nevében is, mivel egy ilyen aláírásgyűjtésnek semmilyen jogi relevanciája nincs, nem népszavazás kiírására irányul, csak kormányzati önigazolás.
2013. máj. 8. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
te tényleg azt hiszed hogy a kormány csak akkor csinál valamit ha elég aláírást kap? ez színház! akarnak valamit és csinálják is de még önigazolást keresnek. attól félsz, nem fog csökkenteni tovább ha nem írod alá? ez nem valami ellen szól! a kormány bármikor megcsinálhatja, a gyűjtsésnek semmi értelme, ez nem népszavazás!
2013. máj. 8. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan. Azt hiszed a "párthívők" nem ezt csinálják? Erre még hozzáhazudnak néhány százezer aláírást, és kiderül, hogy milliószámra támogatják a "vezért" és "a párt" politikáját.

Kutya nem hitelesíti az adatokat.

2013. máj. 8. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Az aláírásokat ellenőrzik szúrópróbaszerűen, ha valaki kukacoskodna, akkor komolyabban is, minden egyes ív, amin újra aláírtad, érvénytelen lesz. Az egész ív.
2013. máj. 13. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

"Az aláírásokat ellenőrzik szúrópróbaszerűen, ha valaki kukacoskodna, akkor komolyabban is, minden egyes ív, amin újra aláírtad, érvénytelen lesz. Az egész ív."

de ez nem népszavazás, hanem önfelszopó kampány.

2013. máj. 13. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!