Miért nem tesznek semmit a cigánybűnözés egyik fajtája, az "öregezés" ellen semmit?
Tehát ott van nagy bűnözés, ahol nagy a szegénység, hát ez meglepő...
Az egyébként, hogy te mit hiszel, meg mit feltételezel az igazságon mit sem változtat! Fogalmad sincs.
És éppen ezért gyalázatos, és sokat mondó az értelmi szintedről, hogy fröcsögsz jobbra-balra, tudatlanul.
"Tehát ott van nagy bűnözés, ahol nagy a szegénység, hát ez meglepő..."
Nem éppen.
Ne húzd rá a szegénység fogalmára az egészet.
Az én nagyszüleim és a családjuk éhezett a háború után , nagyon szegények voltak , mégsem mentek el lopni meg hobbiból késelni.
Látod?Ez a különbség köztünk meg a cigányok között?
Majd egyszer kiraklak valami szép faluban, ahol még a magyaroknak sem jut munka, aztán nevetek rajtad, hogy büdös a munka?:)
Ne gyere régi időkkel, akkor más volt az emberek érték rendje, arról nem beszélve, hogy mi lett egy esetleges tettessel.
És igen, ráhuzom a nagy részét a szegénységre. Tudod, ahol szegénység van, ott is enni kell valamiből, ezt nem tudod megcáfolni, akár hogy is vergődsz. És még mindig olyan részletekről beszélünk egyébként, amik ugyan nem számítanak olyan alapvető kérdésekben, mint hogy NEM ITÉLKEZÜNK ELŐRE.
Ez egy alap szabálya a rendes, kiegyensúlyozott életnek. Nem csak emberek tekintetében nem ítélkezünk, hanem élet szituációkban sem. Persze nyilván nem fogod ennek sem meglátni a jelentőségét a mindennapi életben. ;>
Ha a magyar állam megkülönbözteti őket akkor mi is megkülönböztethetjük magunkat , ez így kóser.
Van elég tapasztalatom cigányokkal ,engem ne oktass ki ,pont egy olyan ne oktasson ki , aki romát max csak képen látott.
Én nem előítéletes vagyok , hanem tapasztalt.
Az élet megnevelt , téged is megnevelne ha olyan helyen laknál.
Nevetséges a vergődésetek :)
Elmesélem itt is akkor, nem csak képen láttam már cigányt, és lám, még sem lettem rasszista, ez valami csoda lehet, nem? :D
A magyar állam mitől különbözteti meg őket? Hallgatlak. És ne a demagógiád vesd rám ez esetben kérlek szépen!
A többire nem is reagálnék, mert fogalmi zavarok után felesleges lenne, úgysem fognád fel. Vagy csak nem akarod?
Egyébként csak hogy reagáljak, több olyan városról és falurol is tudok, ahol a többség cigány származásu, és a munkanélküliség aránya elég jó ahoz képest.
És ha valaki meglopna, ahogy ez már meg történt többször is, akkor természetesen nem örülnék, de ettől fügetlen veled ellentétben nem állítanám be úgy az esetet, mintha az elkövető vérében lenne a bűn, és a származásával nem igen hoznám összefüggésbe az esetet.
És ha lenne felesleges pénzem, szétosztanám a szegény EMBEREK között, tudod én nem diszkriminálok, nem csak negatív írányban nem teszem, de pozitívan sem. Tudom, számodra hihetetlen, hogy léteznem emberek, akik már túljutottak ezen a szinten, és milyen érdekes, az ilyen emberek általában nincsenek is tele gyülölettel, képesek a boldog, kiegyensúlyozott életre. Neked mi jutott? :( a fröcsögés?:|
Hogy miben különbözteti meg a cigányokat a magyar állam? Csak pár példa:
- ha egy cigány család pár év alatt lakhatatlanná teszi a házát, kap az államtól újat, magyarok viszont szinte soha
- egyetemi felvételin a cigányok pluszpontokat kapnak csupán a bőrszínük miatt (na nem mintha olyan sokan jelentkeznének, de még kitalálhatják, h cigányok 8 általánossal is jelentkezhetnek egyetemre)
- ugyanazért a bűncselekményért (vagy akár súlyosabbért) cigányok jóval enyhébb ítéletet kapnak
- stb.
Ha már a lopásoknál tartunk, téged hányszor loptak meg cigányok, és hányszor nem cigányok?
Az pedig nem én vagyok, aki gyűlölködik. Leírtam már, h nem gyűlölök senkit pusztán a bőre színe miatt. Ismerek normális cigányt, osztálytársam volt gimiben, vele teljesen jól megvoltunk. A magadfajták azok, akik gyűlölik a velük egyet nem értőket.
"- ha egy cigány család pár év alatt lakhatatlanná teszi a házát, kap az államtól újat, magyarok viszont szinte soha"
Azért, mert nem hallasz róla? :O Egyébként amiről én tudok, hogy lakhatatlanná váltak házak, azok kivitelezési hibák voltak, dehát szelektív látással nehéz lett volna ezt észrevenni.
"- egyetemi felvételin a cigányok pluszpontokat kapnak csupán a bőrszínük miatt (na nem mintha olyan sokan jelentkeznének, de még kitalálhatják, h cigányok 8 általánossal is jelentkezhetnek egyetemre)"
Valamit tenni kell azért, hogy integrálódjanak, nem?
"- ugyanazért a bűncselekményért (vagy akár súlyosabbért) cigányok jóval enyhébb ítéletet kapnak"
Ez már viszont puszta demagógia, már ne is haragudj. Baromság a köbön, mondhatni.
"- stb."
Várom a többit szerettel!
Hányszor raboltak ki cigányok? Nem tudom, egy párszor megesett már, hogy ki akartak pakoltatni, volt hogy sikerült, volt hogy nem.
Hányszor raboltak ki magyarok?
Legutóbb egy nagyon kedves úri ember 2 utcával errébról a kölyök kutyám vitte el, a saját udvaromról. Kutyát, érted?
Egyébként miután állítod egy büncselekmény pontos ismerete nélkül, erre vonatkozó információk teljes hiányában, hogy tuti cigány volt az elkövető, akkor mit csinálsz? Ha nem származás szerinti megkülönböztetést végzel? Najó nekem tényleg itt volt elég, mert te egyáltalán nem figyeled, hogy mit írsz, egyáltalán nem próbálkozol meg a következetes vitával, egyik állításodban cáfolod meg a másikat... Ez már elég volt, tényleg. Ahelyett, hogy elismernéd, hogy igen, rasszista vagy, utálod a cigányokat, és elmondanád, hogy leszarod azt, hogy ez nem emberséges, közel sem intelligens viselkedési forma, de ez téged nem érdekel, ehelyett próbálkozol védeni magad minden áron. Pedig ha bevallanád, hogy milyen ember vagy valójában nem tudnék veled vitatkozni sem, mert a tényekkel nem lehet.
De te még magadnak is hazudsz inkább, csak hogy jobb szinben tüntesd fel magad, annak ellenére, hogy a viselkedésed mindent elárult már rólad. :[ Na én tényleg befejeztem, köszönöm, hogy megerősítetted azt, hogy csak a buta egyének választják ezt a viselkedési formát. ciao
"Egyébként amiről én tudok, hogy lakhatatlanná váltak házak, azok kivitelezési hibák voltak, dehát szelektív látással nehéz lett volna ezt észrevenni."
Na ne mond.
Eladják a csempét a járólapot , a törölközőtartót ,belül meg elkezdik bontani a vakolatot.
Akkor is mi jogon kapnak új házat?
A bűnözésnél meg a cigánybűnözés helyett ,megélhetési bűnözőt mondanak rájuk.És elnézőbbek velük , kivéve ha a főpolgármester lányát vagy hasonlót próbálnak meggyilkolni vagy megerőszakolni.
Innen látszik , hogy nem nagyon láttál még cigányt vagy te magad is az vagy.
Azzal , hogy támogatod a pozitív megkülönböztetést , diszkriminációt ,épp olyan vagy , mint akiket elítélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!