Miért nem tesznek semmit a cigánybűnözés egyik fajtája, az "öregezés" ellen semmit?
2013. máj. 20. 13:41
11/68 anonim válasza:
akkor kezdhették volna veled, anyád volt elég hülye hogy szüljön egy ilyen fattyat mint te.
Javítás: 4. kommentelő, nem 1.
13/68 anonim válasza:
Hát nem is vagyok magyar, Isten ments, hogy én is bűnözővé váljak!!! Te még büszke is vagy rá? Nem tudtok egész nap semmi mást csinálni, csak folyton harácsoltok, loptok, csaltok, hazudtok, az országot is szépen elkormányoztátok, utána meg fogjunk mindent a cigányokra-zsidókra...
14/68 anonim válasza:
ez itt Magyarország, azaz a Mi hazánk, szóval te húzzál innen a vérbe. másrészt meg csak egy kis hülye vagy aki itt trollkodik ilyen baromságokat, azt javaslom hogy ilyet ne nagyon hangoztass a való életben, mert ha egy olyan ember meghallja mint pl én, akkor az leveri az arcodat a helyéről.
15/68 anonim válasza:
ha előttem állnál, akkor te lennél az aki kussolna, és még lábat is csókolnál. elég nyomorult életed lehet, és még buta is vagy.
16/68 anonim válasza:
Na ennyit a fantasztikus magyar intelligenciáról és érvekről. Aki kimondja az igazságot, annak jön a szájkarate, de mikor dolgozni kéne, meglátszik, hogy honnan jöttetek...
17/68 anonim válasza:
Mert a cigányok a törvény felett állnak, nekik mindent szabad. A büdös magyarok élete pedig nem számít.
18/68 anonim válasza:
A cikk szövegében ISMERETLEN tettesek szerepelnek, NINCS megjelölve a nemzetiségi hovatartozás. A forráslinken sem: [link]
Akkor miért kell csinálni a fesztivált, kérdező? Mert nem tudsz olvasni? Szégyen.
19/68 anonim válasza:
azért ez elég egyértelmű hogy cigányok voltak, azt ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy az origo be fog számolni arról, hogy egy cigány elkövetett valami bűnt? Nem tudom hogy hogy áll a nyomozás, majd amikor előkerítik ezeket, akkor mindenki megláthatja magának.
Senki nem csinálja az öregezést, ez rájuk jellemző csak.
20/68 anonim válasza:
Berta, azt tudhatnád, h a Jobbik-szimpatizáns médiumokat kivéve soha sehol nem szokták megírni, ha egy bűncselekményt cigány követett el. Vannak azonban tipikusan általuk elkövetett bűncselekmények, amiket fehér ember szinte soha nem csinál, ilyenek pl. az öregezés vagy a színesfémlopás. Ezek gyűjtőneve a cigánybűnözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!