Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesznek semmit a...

Miért nem tesznek semmit a cigánybűnözés egyik fajtája, az "öregezés" ellen semmit?

Figyelt kérdés

[link]

Egy újabb eset.

2013. máj. 20. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

@ 21.:

DE IGEN, meg szokták írni, abban a pillanatban, hogy KIDERÜL a tettesek kiléte.

Valóban vannak tipikus bűncselekmények, DE amíg nincs konkrét információ, addig FELESLEGES szítani az indulatokat.

Gondolom, azt te is belátod, hogy itt undorító stílusban adta elő magát a "nagy magyar" válaszoló, NEM a kérdésre válaszolva, hanem MÁST sértegetve, szidalmazva; holott ALAPVETŐ kommunikációs szabály a vélemények KULTURÁLT kifejtése és a másik fél TISZTELETE még akkor is, ha nincs egyetértés. A személyeskedés, a fenyegetőzés, a sértegetés MEGENGEDHETETLEN, és az ilyen ember SAJÁT MAGÁRÓL állítja ki a szegénységi bizonyítványt. Plusz SZÉGYENT HOZ a tisztességes magyarokra is, akik NEM vállalnak közösséget az ilyen stílussal.

2013. máj. 20. 18:38
 22/68 anonim ***** válasza:
40%
Mikor írtak meg ilyesmit? Legfeljebb ha nagy médiavisszhangot kiváltó eseményről van szó (pl. Bándy Kata v Marian Cozma meggyilkolása), akkor később közlik a tettesek nevét és/vagy fényképét, amiből egyértelműen kiderül, h cigányok, de direktben akkor se hangsúlyozzák a származásukat. A legtöbb cigánybűnözéssel kapcsolatos hírnél pedig még ennyit se közölnek.
2013. máj. 20. 19:05
 23/68 anonim ***** válasza:
28%

Persze hogy undorító volt, azért is háborodtam fel.

És valóban nem közlik ha cigány az elkövető. De azt MINDIG megmondják, ha a sértett fél cigány volt. Ha mindig megemlítenék az elkövető nemzetiségét, akkor rájönne mindenki, hogy mekkora méretű valójában ma már a cigánybűnözés.

2013. máj. 20. 19:12
 24/68 anonim ***** válasza:
40%

@ 23.:

Akkor úgy látszik, nem ugyanazokat a híreket olvassuk. Én számtalan esetben találkoztam már ilyennel. Sőt, pont azt látom, hogy a roma tettesek által elkövetett bűncselekményeknek sokkalta nagyobb a sajtóvisszhangja, mint azoknak, amiket magyarok követnek el.

Hivatalos statisztikáról pedig nem tudok, hogy készült volna, úgyhogy szerintem nincs miről beszélni tovább.

@ 24.:

Ne próbáld másra kenni, a válaszomból egyértelmű volt, hogy a TE viselkedésedről beszéltem; ami ismétlem: undorító, és szégyent hozol vele másokra is. Lásd a 12., 13., 15. és 16. sz. alatti válaszokat.

Miattad és a hasonlók miatt általánosítanak az emberek, és gondolnak minden jobboldalit bunkónak.

Egyebekben pedig nem tárgyalok veled, nem véletlenül nem reagáltam a 20. sz. alatti válaszodra sem. Nem egyszer bebizonyítottad, hogy totál tárgyalóképtelen vagy. Csak fújod a sablonszövegeket, nem nézel utána semminek, és te magad kijelentetted, hogy téged soha senki és semmi nem győzhet meg, nem változtatsz álláspontot. Szűklátókörű, lóellenzős, begyepesedett gondolkodással szemben pedig mit sem számítanak az érvek, a tények; úgyhogy dugd csak a fejedet továbbra is a homokba, ha nincs ennél több eszed.

2013. máj. 20. 19:27
 25/68 anonim ***** válasza:
ok
2013. máj. 20. 19:30
 26/68 anonim ***** válasza:
0%
nyílván az enyém volt undorítóbb, és nem a másiké, persze :) őt miért nem említed meg? a rasszista fasiszta fajádat
2013. máj. 20. 19:32
 27/68 anonim ***** válasza:
26%
Berta, linkelj egy hírt, ahol feketén-fehéren leírják, h cigány volt az elkövető! Kuruc.infóról nem ér.
2013. máj. 20. 19:34
 28/68 anonim ***** válasza:
9%
Nem tud olyat linkelni, ő az aki fújja a sablonszövegeket.
2013. máj. 20. 19:47
 29/68 anonim ***** válasza:
0%

Berta, linkelj egy hírt, ahol feketén-fehéren leírják, h cigány volt az elkövető! Kuruc.infóról nem ér."

A barikádról sem ér.

2013. máj. 20. 19:48
 30/68 anonim ***** válasza:
0%
alfahir.hu-ról sem
2013. máj. 20. 20:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!