A Jobbik mit tenne a cigánybűnözés ellen? (lent )
Mindig mondják, hogyha hatalomra kerülnek, akkor rögtön tesznek a cigánybűnözés ellen.
Azt viszont sohasem hallottam, hogy MIT?
mit tennének? mi a tervük?
A kártyás segélyrendszer OK. A gyerekek kiemelése nem annyira,és nem is lehet megvalósítani. Honnan lenne annyi bentlakásos iskola,és miből tartanák fent őket? Sokkal többe kerülnének ezek a kollégiumok,mint amennyit most költenek segélyekre!
Ez a baj a Jobbik retorikájával! Űzzük ki a multikat,a tőkéseket,de legyen pénz az ötleteink megvalósítására!
csendőrségre pedig nincs szükség,és semmit nem oldana meg a cigánysággal kapcsolatos problémákból.
"Sokkal többe kerülnének ezek a kollégiumok,mint amennyit most költenek segélyekre! "
és??? a segélyezés megoldja a szitut? Nem mondom, hogy ez a csúcs ötlet bár nem hülyeség, hisz a cigány gyerekek elcsesződnek az elcseszett szüleik mellett akiket már nem változtatsz meg. de való igaz, hogy a lőszer olcsóbb, viszont nem humánus.
"Űzzük ki a multikat"
idióta. csak ezt tudom mondani, hazugság. Ha azt mondom, hogy levágok egy szál virágot a kertedből, akkor az azt jelenti, hogy az egész kerted kiirtom?
"csendőrségre pedig nincs szükség"
0 érv. szokásos.
-Nem kerülne többe ,mert az a pénz,ami most játékgépbe megy, az a gyerekre lenne fordítva, aki tizenöt évesen lehet nem lesz rablógyilkos.
-A multik viszik a pénzt,nem hozzák.
-Utazz le Borsodba és nézz körül! Szerintem revizionálni fogod az álláspontod a helyi érintettségű rendvédelmi szervekkel kapcsolatban.
Szerintem egyáltalán nem kerülnének többe azok a kollégiumok, mint a segélyek. A kiemelésen kívül nincs más megoldás a cigányság felemelésére...
"Ez a baj a Jobbik retorikájával! Űzzük ki a multikat,a tőkéseket,de legyen pénz az ötleteink megvalósítására! "
A Jobbik ezt így sose akarta. A multik megadóztatásáról volt szó. De ha azt írod, hogy űzzük ki a TESCO-t a Corát és a többit, akkor az úgy más. A magyar gazdaságot valahogy fel kell lendíteni, és amíg ezekben a hipermarketekben mindenféle szlovák, spanyol és más külföldi termékek találhatók az olyan termékek közül, amiket itthon is elő lehet állítani addig ez nem fog változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!