Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik mit tenne a cigánybűn...

A Jobbik mit tenne a cigánybűnözés ellen? (lent )

Figyelt kérdés

Mindig mondják, hogyha hatalomra kerülnek, akkor rögtön tesznek a cigánybűnözés ellen.

Azt viszont sohasem hallottam, hogy MIT?

mit tennének? mi a tervük?

2011. jan. 31. 22:34
1 2 3 4
 31/39 doboszoli ***** válasza:

Igen, volt, dolgoztam benne.

Meg volt a hozzáértő fizikai és műszaki állomány, eszközök,

földek, épületek.

Ideológiai alapon szétvertek mindent, feláldozták a politika oltárán.

Nem mondom, hogy hibátlanul működött, de elég lett volna a "tulajdonosi szemléletet" megerősíteni, mert ezt a "miénk"-et sokan félreértelmezték.

A parcellázásokkal dilettáns, dolgozni nem akaró pénzeszsákokhoz került a gazdaság, és itt az eredménye.

2011. febr. 1. 06:41
 32/39 anonim ***** válasza:
www.jobbik.hu
2011. febr. 1. 09:46
 33/39 anonim ***** válasza:

"mért akkor nem kell mezőgazdaságot fejleszteni?

mivel tüzelnek az erőművekbe SZALMÁVAL (is) és még a szénen kívül? zúzalék fa?

energia növényekről halottal?"

Milyen jó, hogy te nem ezt írtad, én meg nem erre reagáltam. Természetesen fejleszteni kell a mezőgazdaságot, mert miért ne kéne, de az egész gazdaságot az agrárra építeni hatalmas ostobaság. Szerintem erre te is rájöttél, azért helyesbítettél kimondatlanul a fenti reagálásban.

2011. febr. 1. 11:39
 34/39 anonim ***** válasza:

Csendőségre lenne szükség!Legalább a kedves kisebbség szomszédban nem dáridózna hajnalig mikor megyek melózni,meg nem lenne erezd el a hajam!És jelenleg XXI. kerületről írok!

Másodszor a multi csak kiviszi a pénzt az államból full hivatalosan mert nem kell adót fizetni külföldi cégként!

Nemutolsó sorban pedig semmivel nem lenne több kiadás a pulyákat berakni bentlakásra ahol a koszon kívül ragadna rájuk valami,és rájuk lenne költve az adó,nem pedig a gépbe szeszre-dohányárura menne el.

Őszintén itt már mindet szabad nekik csak a Magyarnak nak aki inkább fogja be mert a végén rasszista barma lesz! Havi minimálbért se tudom megkeresni mert nem tudok elhelyezkedni,a ritka szakmámmal!És egy fillért nem kapok,de ahol melóztam ott is csak átvertek!

EZ A MAGYAR VALÓSÁG!

Szebb jövőt!

2011. febr. 1. 13:25
 35/39 anonim ***** válasza:
Elmagyarázza valaki, mi a különbség a csendőrség és a rendőrség között?
2011. febr. 1. 13:35
 36/39 anonim ***** válasza:
06.27.nek Ennek a válasznak,fussunk neki mégegyszer!
2011. febr. 1. 15:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Korábban írták, "csendőrségre nem lenne szükség". Nos, mennyire tisztelik ma a zsarukat az emberek? Nem igazán. Régen, a 2 vh. között a csendőrnek annyi respektje volt, hogy csak bement a kocsmába a verekedők közé fegyver nélkül és már mindenki megnyugodott. Ha valaki hozzá mert érni, odasózott a tussal, és többet nem tett ilyet senki. Csendőrség márpedig kell, vidékre.
2011. febr. 1. 16:14
 38/39 anonim ***** válasza:
És miből gondolod, hogy most is ugyanez lenne? Attól, hogy valakit csendőrnek hívnak, nem fogják tisztelni, sokan ugyanis azt sem tudják, mi is az a csendőr pontosan. Én azt mondom, inkább a rendőrség presztizsét állítsák vissza, mert egy új szervezetnek semmi értelme.
2011. febr. 1. 18:37
 39/39 doboszoli ***** válasza:

A csendőrséget nem a neve tette azzá ami volt, hanem tagjainak kiállása, hozzáállása, jogköre.

Talán utóbbi a legfontosabb, bár az első kettő sem elhanyagolható.

Valahol meg kellene találni a rendőrségnél az egészséges középutat a rendőrállam/rendőrterror, és a bírsággyűjtögetés között, máris működhetne névváltás nélkül.

2011. febr. 2. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!