A Jobbik mit tenne a cigánybűnözés ellen? (lent )
Mindig mondják, hogyha hatalomra kerülnek, akkor rögtön tesznek a cigánybűnözés ellen.
Azt viszont sohasem hallottam, hogy MIT?
mit tennének? mi a tervük?
Igen, volt, dolgoztam benne.
Meg volt a hozzáértő fizikai és műszaki állomány, eszközök,
földek, épületek.
Ideológiai alapon szétvertek mindent, feláldozták a politika oltárán.
Nem mondom, hogy hibátlanul működött, de elég lett volna a "tulajdonosi szemléletet" megerősíteni, mert ezt a "miénk"-et sokan félreértelmezték.
A parcellázásokkal dilettáns, dolgozni nem akaró pénzeszsákokhoz került a gazdaság, és itt az eredménye.
"mért akkor nem kell mezőgazdaságot fejleszteni?
mivel tüzelnek az erőművekbe SZALMÁVAL (is) és még a szénen kívül? zúzalék fa?
energia növényekről halottal?"
Milyen jó, hogy te nem ezt írtad, én meg nem erre reagáltam. Természetesen fejleszteni kell a mezőgazdaságot, mert miért ne kéne, de az egész gazdaságot az agrárra építeni hatalmas ostobaság. Szerintem erre te is rájöttél, azért helyesbítettél kimondatlanul a fenti reagálásban.
Csendőségre lenne szükség!Legalább a kedves kisebbség szomszédban nem dáridózna hajnalig mikor megyek melózni,meg nem lenne erezd el a hajam!És jelenleg XXI. kerületről írok!
Másodszor a multi csak kiviszi a pénzt az államból full hivatalosan mert nem kell adót fizetni külföldi cégként!
Nemutolsó sorban pedig semmivel nem lenne több kiadás a pulyákat berakni bentlakásra ahol a koszon kívül ragadna rájuk valami,és rájuk lenne költve az adó,nem pedig a gépbe szeszre-dohányárura menne el.
Őszintén itt már mindet szabad nekik csak a Magyarnak nak aki inkább fogja be mert a végén rasszista barma lesz! Havi minimálbért se tudom megkeresni mert nem tudok elhelyezkedni,a ritka szakmámmal!És egy fillért nem kapok,de ahol melóztam ott is csak átvertek!
EZ A MAGYAR VALÓSÁG!
Szebb jövőt!
A csendőrséget nem a neve tette azzá ami volt, hanem tagjainak kiállása, hozzáállása, jogköre.
Talán utóbbi a legfontosabb, bár az első kettő sem elhanyagolható.
Valahol meg kellene találni a rendőrségnél az egészséges középutat a rendőrállam/rendőrterror, és a bírsággyűjtögetés között, máris működhetne névváltás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!