Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka a több évezred óta...

Mi az oka a több évezred óta tartó zsidógyülöletnek?

Figyelt kérdés
Természetesen ok nélkül ugyebár.Már Egyiptomban is ! Utána ahova mentek ott közutálatnak örvendtek rövid idő alatt.Ilyen arányú világméretű közutálat még egyetlen egy népet vagy fajt sem érintett az eddigi történelem során.Ha figyelembe vesszük az itteni viselkedésüket ez nem is csoda.Lehet nyugodtan nácizni de inkább ellenérveket várnék ha vannak.
2013. ápr. 28. 20:43
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Nem mint ha olyan nagy lenne a tolongás a hozzászólók között, hogy kellene a hely. Még lenne egy észrevételem a 146usd értékű "részvényekről", és részemről lezárhatjuk a piszkos anyagiakat:)
2013. máj. 1. 00:22
 52/54 anonim ***** válasza:

"Ahogy látod, a részvényeik elég drágák, 145 USA dollárt kóstál egy darab, ennyi pénzre van szükséged, ha tulajdoni hányadot akarsz náluk venni."

Gondolom erre gondolsz: [link]

A CFD (Contract For Difference) egy tőzsdén kívüli (OTC) derivatív, vagyis származtatott pénzügyi termék, amely követi az alaptermék árfolyamváltozását. Lehetőséget biztosít arra, hogy a részvény, vagy tőzsdeindex tényleges birtoklása nélkül spekuláljunk annak árfolyamváltozására.

Elsősorban rövid távú részvénybefektetésre, vagy aktív részvénykereskedésre ajánlott termék a CFD. A finanszírozási költségek miatt ugyanis hosszabb távon jobban megéri a részvényvásárlás, majd eladás. Adózási szempontból nem magánszemélyként, hanem cégként éri meg kereskedni a termékkel.

A CFDk tulajdonosai résztvesznek a vállalati intézkedésekben,de szavazatijogot nem gyakorolhatnak.

2013. máj. 1. 09:46
 53/54 A kérdező kommentje:
Neked biztos jól esik a piros ujj.Kaptál belőle ! Egyébként meg nekem elég a válaszokból annyi amennyi már van.Adios !
2013. máj. 1. 10:56
 54/54 The Evil Twin ***** válasza:

"Gondolom erre gondolsz"

Nem.

A részvényre gondoltam. A CFD tőzsdén kívüli termék - mint az eszközalap - amit én linkeltem neked, az viszont konkrétan az amerikai értéktőzsde honlapja, ott nem a tőzsdén kívüli származtatott árfolyamokkal foglalkoznak.

2013. máj. 1. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!