Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka a több évezred óta...

Mi az oka a több évezred óta tartó zsidógyülöletnek?

Figyelt kérdés
Természetesen ok nélkül ugyebár.Már Egyiptomban is ! Utána ahova mentek ott közutálatnak örvendtek rövid idő alatt.Ilyen arányú világméretű közutálat még egyetlen egy népet vagy fajt sem érintett az eddigi történelem során.Ha figyelembe vesszük az itteni viselkedésüket ez nem is csoda.Lehet nyugodtan nácizni de inkább ellenérveket várnék ha vannak.
2013. ápr. 28. 20:43
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
69%

Magyarországon nem utálták őket annyira.

Az elsők között voltunk ahol egyenlő jogokat kaptak úgy tudom.

Akikről te beszélsz az a zsidók egy szűl kisebbsége.A zsidók nagy része egyáltalán nem olyan , mint amilyennek gondolod őket.

2013. ápr. 28. 20:48
 2/54 anonim ***** válasza:
59%

Az, hogy sok néppel kerültek kapcsolatba. Akármennyire is igyekeztek ebből kiválogatni azokat a konfliktusokat, amik nektek tetszenek, tény hogy bármelyik két tartósan együtt élő nép előbb utóbb elkezdi utálni egymást. Hogy csak egy-két példát mondjak:

Magyarok: Utáljuk egymást a szlovákokkal, szerbekkel, románokkal. Most épp jóban vagyunk a horvátokkal, de velük is volt sok-sok konfliktusunk.

Franciák: Nézzük csak sorban a határaikat, angolok, németek és spanyolok. Mindegyik utálja őket és ők is a szomszédos népeket.

Oroszok: Kínával nem is egy konfliktusuk volt, Mongóliát szintén megpróbálták kiirtani néha, Ukrajnát, Fehéroroszországot, Finnországot, Lengyelországot szintén. Természetesen ezek a népek nem szimpatizálnak túlzottan az oroszokkal.

Ezzel a kis felsorolással csak azt akartam bizonyítani, hogy a zsidókban semmi különös nincs, hogy utálják őket. Mindenki mást is utálnak. Csak a zsidók mindenhol ott vannak, így sokkal többször fordul ez elő.

Lehet libsibibsibolsizni, cáfolatokat várnék...

2013. ápr. 28. 20:50
 3/54 anonim ***** válasza:
55%
Szép-szép amit a második leírt,de értelmezd kérlek a kérdést! Évezredek óta rühellik őket,nem pár száz éve. Betelepszenek mindenhova,kiszipolyozzák az embereket olyanok mint 1 parazita. Meg kell nézni a világháború előtti Német ország etnikai elosztását és azt is hogy a vagyon hogyan oszlott el. Valamint azt is hogy ezek az emberek közt hány dolgozó-termelő egyén fordult elő. Kb ennyi,csak rakd ezt át más korba a recept szinte ugyan az.
2013. ápr. 28. 21:08
 4/54 anonim ***** válasza:
58%
Mert fondorlattal, ármánnyal munka nélkül mások kifosztásával szeretnek pénzt keresni.
2013. ápr. 28. 21:15
 5/54 A kérdező kommentje:
A talmud tele van a mások kiszipolyázását szorgalmazó és önmagukat a más vallásuak ,és goj ok fölé emelő utalásokkal .A más ,szomszédos népeket utáló magatartás ami majd minden országban létezik ,-nem ugyanaz!!.Magyarország befogadó és vendégszerető ország volt mindíg,erre fizetett rá a zsidók és cigányok esetében.Mindkét nép parazita és életképtelen az őket eltartó gazdatársadalom nélkül.Nemsokára kezdődik a világkongresszusuk és urambocsá pont itt Budapesten tartják mintha nem lenne saját ,másoktól rabolt országuk .Ezek után még pofátlan aljas módon azt fogják fejtegetni mekkora Magyarországon a fasizálódás meg hogy a Jobbik bennt van a Parlamentben.
2013. ápr. 28. 21:24
 6/54 anonim ***** válasza:
51%
Mert sikeresebbek tudtak lenni egy-egy népnél és aki sikeres azt utálni kell. Ha az én tehenem megdöglött a szomszédé is dögöljön meg - ez nem csak a magyarokra igaz.
2013. ápr. 28. 21:25
 7/54 anonim ***** válasza:
10%
Kedves kérdező készülj fel arra hogy hamarosan jönnek az önjelölt(szakértők) hogy a talmud így-úgy-amúgy de nincs benne ilyen, mert azt csak kitalálták a nácikok.
2013. ápr. 28. 21:46
 8/54 A kérdező kommentje:
Én mindenre felkészültem,még arra is hogy a webgazda kicenzurázza a kérdést mert beszólt neki a Mazsihiszti hogy sérti az érzelmeiket.Majd valahogy elviselem ezt is az általam szponzorált egyedeikkel együtt.
2013. ápr. 28. 21:56
 9/54 anonim ***** válasza:
67%

Ja, pont amire számítottam. 15%-ra lepontozva, cáfolat meg sehol. 3. szabadkozását hadd ne tekintsem annak:

"Szép-szép amit a második leírt,de értelmezd kérlek a kérdést! Évezredek óta rühellik őket,nem pár száz éve."

Értelmeztem a kérdést. Évezredekkel ezelőtt ugyanilyenek voltak az emberek. Azért újabb példákat hoztam, mert ezek közismertek és mert annyira nem értek az ókori történelemhez. Ókori Egyiptom vagy II. VH, az emberek egyszerűen utálnak minden idegent, amivel érintkezniük kell. Mivel a zsidók sokmindenkivel érintkeztek, őket sokan utálják. A Madagaszkáriak meg kevés emberrel, így őket kevesen.

És innen a válasz csak tovább sulykolja a válaszadó hitvallását:

"Betelepszenek mindenhova,kiszipolyozzák az embereket olyanok mint 1 parazita. Meg kell nézni a világháború előtti Német ország etnikai elosztását és azt is hogy a vagyon hogyan oszlott el stb..."

A kérdező szépen előhozakodik a talmuddal, mintha az bármit is indokolna (komolyan, a (azért sem írok nácit)... szóval rajtatok kívül valaki komolyan veszi a talmudot?). Aztán jön a "Magyarország befogadó és vendégszerető ország volt mindíg,erre fizetett rá..." című rizsa. Na most ez egyrészről nem igaz. Magyarország nem vendégszeretetből fogadta be ezeket a népeket, hanem mert szükség volt rájuk vagy mert nem tudta megállítani a betelepülésüket. Másrészt, a cigányok és a zsidók esete nagyon különböző. A cigányokra azért faragtunk rá, mert az újkori magyar kormányok egymást múlták fölül töketlenségben. A zsidókra meg nem faragtunk rá, csak ma divat várni, hogy valami szörnyűség történjen. Vannak, akik szerint a Maja naptár és az X bolygó, mások szerint a zombik, megint mások szerint a zsidók keze által, de MAJD LESZ VALAMI BOOOOOZRALMAS!!!!

tehát, még mindig cáfolatokat várnék... De persze lepontozni mennyivel egyszerűbb, ugye?

2013. ápr. 28. 22:00
 10/54 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a kérdező már megfogalmazta nagy vonalakban.

A lényeg az, hogy akárhol vannak, többre tartják magukat más népeknél, és ennek hangot is adnak, persze nem a befogadó nép nyilvánossága előtt.

2013. ápr. 28. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!