Mi az oka a több évezred óta tartó zsidógyülöletnek?
"Mert sikeresebbek tudtak lenni egy-egy népnél és aki sikeres azt utálni kell. Ha az én tehenem megdöglött a szomszédé is dögöljön meg - ez nem csak a magyarokra igaz."
Szerinted a gazelláknak örülniük kéne, hogy az oroszlánok sikeresek a vadászatban? :D
"Senki nem tehet róla, hogy zsidónak született. Ez olyan, mintha az emberek utálnák a nagyfülű embereket, mert mondjuk 100 nagyfülű közül most mondok egy számot, mondjuk 60 jól él, vagy olyan a mentalitása. Vannak jó emberek, és rosszak. És szerintem ez nem attól függ, hogy ki milyen náció része."
A zsidókat sem azért utálják, mert zsidónak születettek, hanem azért, mert már kiskoruk óta arra tanítják őket, hogy ők többet érnek minden más népnél, és még sorolhatnám. (aki nem zsidó az alacsonyabb rendű) Szóval, akármelyik népcsoport hangoztatna ilyeneket, akkor őket utálták volna évezredek óta, és ez a kérdés is arról a népről szólna.
"Akikről te beszélsz az a zsidók egy szűl kisebbsége.A zsidók nagy része egyáltalán nem olyan , mint amilyennek gondolod őket."
Sajnos éppen hogy a szűk kisebbség az értelmes!
pl. magyarországon is van sok ember, akinek zsidó a vallása, és mégis, rendes, kedves ember!
A nagy többség viszont lógatni való!
Egyik válaszoló leírta, hogy már kiskoruktól arra tanítják őket, hogy aki nem zsidó, az nem ember, annak nincsenek jogai!
http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0
És aki most elkezdene rasszistázni!
Ott van a kérdésben, hogy évezredek óta tartó zsidó gyűlölet, mindenhol! Nem csak itt, és most, és én!
Ha mindenhol gyűlölik, és gyűlölték őket, gondolom volt rá okuk!
"A zsidókat sem azért utálják, mert zsidónak születettek, hanem azért, mert már kiskoruk óta arra tanítják őket, hogy ők többet érnek minden más népnél"
Én zsidónak születtem, és világéletemben alázatra tanítottak. Látatlanban persze mindenki azt mond, amit akar, nem kerül semmibe. Az ország viszont ezért tart ott, ahol.
Tessék,az alábbi linken keresztül is lehet tájékozódni,ha valaki leveszi a szemellenzőt és kimossa a fülét elég egyszerű lesz átlátni a helyzetet és a vele járó világot átfogó problémát.Én nem azért tettem fel a kérdést hogy vakokat és süketeket győzködjek.A gyülölet nem megoldás ,de ez így nem jó mert hibás a szisztéma,ezzel ember ,ember farkasa lesz.Ha valaki nem akar látni hiába mossák ki a szemét amit ezek után is csukva fog tartani.
"Az ország viszont ezért tart ott, ahol."
Nem hanem ezért: http://www.youtube.com/watch?v=Zy4WCh8vVf4
Ajánlom figyelmetekbe a 19:35 és a 26:24 közötti részt, valamint, a 40:29-től kezdődő részt.
Szerintem nem kell részleteznem, hogy kiknek a kezében vannak az említett bankok.
"Akkor mondd, hogy melyik bank, melyik zsidó kezében van, hogy tisztábban lássunk!"
Szerintem nem kell ezt ragozni. Gondolkodjál már egy kicsit. Szerinted kiknek van annyi pénze, hogy dollár milliókat tartsanak abból az okból, hogy profit ellenében kölcsönadjanak? Nem az évszázadok óta üzlettel foglalkozó, kamatból élő zsidóknak? Nem valószínű, hogy a jómunkásemberek közössége kuporgatott össze dollármilliókat az évezredek alatt, amiből most profitál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!