Kik a zsidók? A való életben ismertek zsidókat? Rosszak?
Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak a Jobbik populista politikájának kénye-kedve szerint kitaláltak egy körülírhatatlan, nehezen meghatározható embercsoportot, de annál könnyebben gyűlölhető embercsoportot akikre minden hibát rá lehet verni.
Tudom, hogy sokan hajlamosak kényelembőlazt hinni, hogy a nagybetűs Zsidók tehetnek mindenről, semmint bevallani, hogy az ország pont azért van ott, mert mindenki természetesnek veszi a dolgozók kézbe fizetését, csak úgy adó- és járulékmentesen meg okosba' megoldani áfa nélkül minden vásárlást meg szolgáltatást, de ettől még ez a gyakorlat meg az általános mentalitás viszi a sírba az országot, nem valami karikaturálisan eltúlzott párszázas csoport.
Nekem apám főnöke az. Rendes ember.
A fiam meg... hát ő olyan igazi zsidó.
csukott szemmel járhatsz hogy nem látod. Bár vannak akik a cigányokat sem tudják megkülönböztetni.
a bűnbakkeresés valóban butaság, de mikor a köztudottan zsidó újságírók, közírók (Bolgár úrtól Németh Péteren, Ungvári Tamáson és Mészáros Tamáson át Kertész Imréig és Kertész Ákosig) magyarokat és országunkat, hagyományainkkal gyalázzák, náciznak orrba szájba, az már unalmas és felháborító.
"Tudom, hogy sokan hajlamosak kényelembőlazt hinni, hogy a nagybetűs Zsidók tehetnek mindenről, semmint bevallani, hogy az ország pont azért van ott, mert mindenki természetesnek veszi a dolgozók kézbe fizetését, csak úgy adó- és járulékmentesen meg okosba' megoldani áfa nélkül minden vásárlást meg szolgáltatást, de ettől még ez a gyakorlat meg az általános mentalitás viszi a sírba az országot, nem valami karikaturálisan eltúlzott párszázas csoport."
A magyar vállalkozók tényleg elég erkölcstelenek, de ehhez még hozzájön azoknak a zsidóknak a tevékenysége is, akik a médiában és a bankszektorban ügyködnek. Szóval a kettő hatása összeadódik.
#12 annyira vicces, hogy nem állhatom meg komment nélkül:D Nincs "zsidó" Newton? Ja, csak Einstein. Nincs "zsidó" Bach? Csak Mendelssohn, Mahler, Gershwin. Nincs Bohr, Freud, Kafka, Proust, Marx meg sok más?
Ez az elvakult gyűlölet az, ami miatt már ösztönösen is menekülök akármilyen olyan frissen megismert emberek társaságából, akik ilyesmi témákat kezdenek el a harmadik mondatukkal feszegetni.
De amúgy a kérdés rohadtul nem erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!