Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neked mi a véleményed a...

Neked mi a véleményed a cigányokról?

Figyelt kérdés
Én a magam részéről egy cigányon kb 2 másodperc alatt meglátom, hogy milyen. Akin látom, hogy normális azzal semmi gondom ez kb 1%. Ha látom, hogy tipikus kötekedő cigány akkor elfog a gyűlölet, a félelem és felidegesítem rajta magam. Ezt nem tekintem rasszizmusnak az egyik legjobb barátom is cigány. Nem a cigányokat gyűlölöm, hanem azt az embert akit látok benne. Ti hogy vagytok vele?

2013. márc. 23. 19:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%

Aki azt mondja, hogy ne legyenek az emberek előítéletesek a cigányokkal, az vagy nem találkozott 1-el sem, vagy habzószájú jogvédő, vagy csak étterembe látott zenész cigányokat.

A cigányság 95%-a olyan amilyen, kivívták maguknak az előítéletet.

Aki cigány, és tanult ember, pl egyetemet végzett, az ugyanúgy lenézi a cigányság többi részét, mert ha valaki kiszakadt a putriból, azt lenézik, próbálják visszahúzni, ha nem sikerül, kiközösítik.

600 év alatt egész Európában képtelenek voltak beilleszkedni, nem tudták (és nem is akarták) elsajátítani az európai normákat, életmódot, inkább alkalmazták a kívülállás kultúráját.

A nagy többségük (azaz 90%-nál több) bűnözésből, lopásból, gyerekcsinálásból él, de felelősségre nem lehet vonni egyiket sem, mert félnek tőlük az emberek, meg mindent rákennek a rasszizmusra.

A cigány gyerekek úgy nőnek fel, hogy azt látják a szüleiktől, hogy 0 dolgozással is el lehet élni, hogy a fenyegetőzés, a "hívom tezsvírem, nagybátyám apám anyám haverom stb stb stb" fenyegetés, az "ököljog" stb beválik, akkor ő sem fog másként viselkedni. És ez már sjanos óvodában is kiüt.

Persze elismerem, vannak normális cigány családok, de az baromi ritka.

Felháborító, hogy csak "falkában" nagy a szájuk, és általában 1 max 2 emberbe kötnek bele 5-en 6-an, egyedül be vannak tojva.

Ők azok, akik ha csökken a segély, nem munka után néznek, hanem más emberek értékei után. Normálisan kommunikálni nem tud a többségük, azt hiszik üvöltéssel minden "jobb".

Az én véleményem az, hogy nem kell sokat várni a változásra, mert már Bulgáriának meg Romániának is tele van velük a cipője. Csak idő kérdése, de szerintem 3 lehetőség van a jövőben.

1. Többségük a nyomás (és akár polgárháború) hatására beilleszkedik. (ennek van a legkisebb esélye)

2. Rezervátumokba lesznek kényszerítve, mint az amerikai indiánok, ott aztán csinálnak amit akarnak de se ki, se be.

3. Ők lesznek vhol többségben, de mivel nem lesz senki, aki eltartsa őket, megindul a cigány belháború, rengetegen elmenekülnek, de sehol nem fogják befogadni őket, így a cigányság szépen lassan szertefoszlik, eltűnik.

Őszintén remélem, hogy nem akarjuk mi sem megvárni, amíg a 3. variáció bekövetkezik....Bulgáriában már voltak országos cigányellenes lázadások.

2013. márc. 24. 15:35
 32/37 anonim ***** válasza:
80%

Látom jöttek lepontozni a nagy cigány védők. De megindokolni már nem tudják, hogy miért kell védeni őket, meg tenyészteni az állam pénzéből.

Az ilyeneknek kívánom, hogy ha annyira védik őket, költözzenek pl BAZ megye cigányok lakta faluiba vagy városrészeibe....

2013. márc. 24. 16:44
 33/37 anonim ***** válasza:
62%

Utálom őket.

Gondolom TETRO még nem élt velük. Költöztessen magához, 2 db cigány családot.

2013. márc. 24. 17:30
 34/37 anonim ***** válasza:
61%

Hát mindenkit kirabolnak meg balhézni azt tudnak, szétlopják a magyar tanyavilágot.

Fém nem marad meg a közelükben ,alattomosan csoportban támadnak úgy a kemények.

Nagyon agresszív emberek. Nem szeretnek dolgozni, aki védi őket az nem élt közöttük.

Ráadásul szétdobálják a szemetet szotyit, megrongálnak mindent, sokat kötözködnek,mindent leköpködnek.

Nem azért mondom ,de nagy részével gond van.

Nagyon tudnak hazudni megkéselnek bemész a bíróságra és még te voltál a hibás bejön 120 rokona aki "állítólag" a helyszínen volt és látta, hogy életveszélyesen megfenyegetted .Utálom őket a leghaszontalanabb, leggonoszabb, legrosszabb faj a világon.

2013. márc. 24. 20:34
 35/37 anonim ***** válasza:
50%

Utálom őket.

Aki ezzel a van köztük normális arc is szöveggel jön, nem érdekel. Ha meglátok bárhol egy cigányt, rögtön lecsekkolom az értékeimet a zsebemben. Csak az elmúlt egy hónapban kétszer láttam olyat, hogy tömött járműre szállnak föl a kormos "fiatalok"(értsd 18 éves általános iskolások), és a kezük rögtön csusszan a retikülbe, zsebekbe.

Most, hogy leesett a nagy hó, mi volt az első. A magyarok mentek segíteni a bajba jutottaknak, a cigányok elhordták a leszakadt vezetékeket. Nem is volt áram sokáig távoli falvakban.

Megoldás:

- gyerekek kollégiumi átnevelése

- gettók felszámolása, irányított átnevelés

- gyilkosok, erőszakoskodók példás büntetése.

2013. márc. 24. 20:35
 36/37 anonim ***** válasza:

Az hogy agresszívek mint a vadállat.

Itt nyugaton kevés van. Kb 10 személyes találkozást számoltam.

2 normális volt, mint egy átlag magyar:

- jól dolgozott és megtagadta a fajtáját

- külsőre se látszott rajta, a cigány nevét is eldobta

A többi nagyon nagyon negatív:

Kórházba befeküdt hogy meglopja a betegeket és pofátlanul hazudozzon.

Aztán a nő aki köszönés helyett minden előzmény nélkül szólt hogy "leszúrlak teeee".

Aztán anyuka aki az ovis gyerekével úgy ordítozott hogy "te rohadt köcsög", "te g3ciláda". A többit estet nem részletezem.

Egyébként úgy tűnik ez a "leszúrlak" meg a késelés a cigány folklór része. Már több cigány kisgyerektől hallottam ezeket. Óvódás cigányoknak már valódi késük szokott leni.

2013. márc. 25. 21:00
 37/37 anonim válasza:
47%

Cigányban is van magyarabb.

És magyarban is van cigányabb.

A vélemények nagy részét megértem valamilyen szinten csak ezt nem aki általánosít.

2013. márc. 30. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!