Megkérdezném a cigány védő liberálisokat, hogy ha nem egy Jobbikos lap írja a cigányokról hogy nem akarnak dolgozni, azt elhiszik?
Nos, én nem tudom, hogy a többiek hogyan gondolkodnak, csak a saját nevemben tudok nyilatkozni.
Ismerek olyan cigányt, aki dolgozik, és ő is elítéli azokat, akik meresztik a feneküket a segélyekből. Nekem személy szerint nem volt konfliktusom cigányokkal. Ezek a saját tapasztalataim, de ez nem jelenti azt, hogy ettől most mindegyikük szent és hibátlan, nem azok, ahogy más emberek között is van ilyen-olyan, természetesen köztük is van ilyen-olyan, de nem mindegyik rossz.
Ne vaduljunk be, ha lehet!
De a nagy cigó védők is elgondolkodhatnának azon, hogy ha akad is 10-15% rendes cigó, akkor azok már beolvadtak és elfogadták a társadalom szabályait!
Akik meg nem, azokat nem lehet már szépszóval terelgetni, az elfogadottság felé!
Egyszerűen muszáj, olyan szociális intézkedéseket hozni amik alakítanak rajtuk, mert tényleg 20-30 év és képtelenek leszünk kezelni a helyzetet!
Ehez természetesen, a munkahelyek is hozzá tartoznak, az az nem lehet mindent a profitnak alárendelni, hisz az hogy ne egyék le a húst a magyar lakosságról a cigók is egyfajta nemzetgazdasági stratégia!
Én nem sajnálom tőlük a segélyt vagy hogy nem dolgoznak.
Ki érdekel? Én se dolgozom. Minek?
Havi nettó 60 ezerért? 2 darab felsőfokú szakképesítéssel, nyelvtudással és vizsgával? Számteches vizsgával? Folyamatban lévő egyetemi diplomával?
Majd akkor ha legalább nettó 95 000 Ft- ot adnak. Akkor igen.
Addig segély, oszt jó napot.
Éljen Orbán Viktor. :)
Miből gondolod,hogy a cigóvédő liberálisok nem tudják,hogy nem dolgoznak?
Nem gondolod,hogy a liberálisok csak egy fejlett európai országhoz méltó,hosszabbtávú ,humánusabb rendezését képzelik el a kérdés rendezésének,mint a napalm bomba a cigánytelepekre?
A cigányokkal az a legnagyobb probléma,hogy tanulatlanok,műveletlenel,iskolázatlanok,és nincs előttük pozítív családi példa,ja és sokan vannak.
/Minél műveltebb egy ember annál megfelelőbben tudja a konfliktushelyzeteket kezelni./
Két megoldása lehet ebben az országban a cigánykérdésnek.Vagy a pozitív diszrimináció,vagy falhoz állítani mindet,és lelőni,hogy ne szaporodjanak.
Te aki sztem művelt embernek tartod magad melyik országban élnél szivesebben?
TE mikor érted meg,hogy nincs középút?!
tegnap 23:34
Én?
Középút mindig van. Gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!