Az emberek egy része miért nem szereti a liberálisokat?
Mert egyszerűn nem szimpatikus neki a liberális világnézet.
vagy ami nálunk még gyakoribb, hogy a liberalizmusról azt gondolják csak a b*zik, zsidók, perverzek, deviánsok, hedonisták, pénzimádók ideológiája.
Elég szomorú, hogy az SZDSZ teljesen lejáratta a liberalizmust.
Melyik része?
Tudok olyanokról, akiknek az a baja a liberálisokkal, hogy nem elég radikálisok.
A liberalizmus kikoptatta magaalatt magát a liberalizmus előnyeit. Ma már a világ nem liberális emberei is vannak annyira liberálisak hogy ha azt a liberálisnak látszani akarók túl akarják szárnyalni, akkor homokosokat, pedifilokat, és "valahol, valamiben a társadalom számára szemetszúró" kissebbséget védik támogatják.
Ami még nem is lenne hatalmas baj, de mindezt a nagytöbbséggel akarják lenyeletni.
A liberalizmussal alapjában véve van baj.
Szép és jó dolog, de inkább divat sajnálni mindent mindenkit. Manapság ez a majomszeretet van elterjedőben.
Az igazság az hogy a túléléshez, pl.egy nemzet,törzs,vagy bármilyen populáció fennmaradásához elengedhetetlen a vele született agresszió. Az biztosít számára védelmet.A természetes ill. egészséges agresszió elfolytása az egyenlő azzal hogy: nem vagyok hajlandó semmiben 'változást előidézni, nem vagyok hajlandó semmiféle támadást indítani, nem vagyok hajlandó védekezni,!amire képes vagyok az az indokolatlan megmagyarázhatatlan majom szeretet,élőlények hasztalan sajnálása.
Az emberben született agresszió nem egyenlő a kreténséggel és barbársággal. Az egy védekező és ön fentartó mechanizmus aminek az életünket köszönhetjük. Az állatvilágban ha nem volna agresszió hogy tarthatnák fenn magukat? Viszont szeretet is van de csak amennyire szükség van.
A liberalizmus túlzott elterjedése a most látható Európa megszállásához elfoglalásához vezethet pl. Indokolatlanul sajnáljuk a messziről jött embereket,de hogy pontosan mi szükség van a társadalmunk egységét megbontani a befogadásuk eredményeképp, arra nem tudunk pontos választ adni.Régen nem volt ilyen előtérben a liberalizmus közel sem. Gyarmatosítottunk, hont foglaltunk és ha megtámadtak hát védekeztünk. Ma ezeket már el sem lehet Európában képzelni. Láthatjátok!!! még a baloldali Magyarok is azt kérik az eu.-tól hogy büntessék meg magyarországot (azaz még ő magukat is hisz ők is Magyarok vagy mi) mert nem vagyunk képesek magunkra húzni ezt a liberálisnak kikiáltott természetellenes beteg természetű propagandát.
Van az a régi de igaz mondás hogy: midíg az erősebb kutya baszik. Hol van ebben a liberalizmus? Európára nézve 2021.-ben sehol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!