Miért gyűlölik a jobbikosok a liberálisokat, mikor köztük is vannak liberális életvitelűek? Király, Szávay, Müller.
liberális szabad elvűség mindenki egyenlő elvetik a hierarchiát
politikában azt akarják hogy az államnak minél kevesebb beleszólása legyen a gazdaságba és az "életbe"
mindent a szabad piac irányítson
végső soron működésképtelen a rendszer
nehéz bizony a liberálisok élete
A gyengébbek kedvéért...
Ez számomra is talány.
Meg az is, hogy miért lopják a hungarizmust, amikor semmi közük hozzá, és azokban az időkben, mint liberális anarchista csürhe, ugyanúgy táborban kötöttek volna ki.
Pontozzatok le, birkák, semmiben nem különböztök a zsidóktól, cigányoktól, libsiktől. Hja, ahhoz nem úgy kéne élni. De nektek ez nem megy. Selejt.
Én csak a szélsőséges liberalizmust gyűlölöm, mint amilyen az SZDSZ. Amelyik a kisebbséget jogait a többség elé helyezi. Ami tönkreteszi a kultúrát, egészségügyet, csökkenti a közbiztonságot, majd ha egy cigány bűnözik, és valaki ellene van az egyből rasszista.
Királyról: a buznyákos képek teljesen más miatt készültek, nem azért mert ő odament élvezkedni. Ha meg görögországban ordítozik az az ő dolga
Szávay: csak piált, és ennnyi.
Müller: semmi köze a jobbikhoz. Gárdás, ami a jobbiktól független szervezet.
Mellesleg aki jobbikos, vagy nem liberális annak nem feltétlenül kell berögzültnek lennie.
Minden egyes kérdésből sugárzik az, hogy nem csak Orbán, de a rajongói is be vannak szarva a választásoktól...
Sz@rjatok is, van miért! :)
Király A. jobbikos MÉG csak a SZÓVÍVŐI posztról mondott le.
jobban ismerem a jobbikot mint ti, lol.
22:47
világosíts fel, honnan vetted, hogy liberális vagyok??? agyatlan idióta.... Aki nem jobbikos, az már csak libsi lehet, vagy mi?
Konzervatív vagyok. Mond ez neked valamit? Kétlem, mert jobbikos vagy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!